- 13 Ağustos 2024
- 1.201
- 1.840
Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah tedaviniz hayırlı olsun inşallahHayır benim tedavim salı günü başlayacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah tedaviniz hayırlı olsun inşallahHayır benim tedavim salı günü başlayacak inşallah
Pozitif tabii ki deMerhaba 11 kasımda transfer oldum bugün idrar testi böyle çıktı acaba sonuç nedir çok heyecanlıyım bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim Eki Görüntüle 3506952
Teşekkür ederim çok sağolunPozitif tabii ki de
Merhaba canım. Stres gerçekten regli geciktiriyor ve tabi antibiyotiklerde.Ben bu yıl iki kez geciktim.gebelik sandım ama tabiki çıkmadı.İlk gecikme sebebim 40 gün kadar kaynanam ve görümcem evimizde kaldılar.çocuk yapmak için uğraştığımızı bile bile.Ve asla evden bi yürüyüşe bari çıkayım diye ayrılmadı kaynanam.bir de ramazandı yani.daha kısıtlıydık.ikincisi de babamın sağlıksal bir sorunu oldu.Doktorlar iç açıcı konuşmuyordu.Kaybetme korkusu yaşadım yani.Çok şükür geride kaldı bugünler ama.Stres insanı çok etkiliyor.Ben çok üzülüyorum hala regli olmadım tedaviye bir türlü baslayamiyorum çok üzülüyorum ne yaptıysam regli gelmiyor akinti var gebelik yok reglide yok çok geciktim ilk defa böle oldu kızlar acaba bu ay mide spazmı geçirdim serumla antibiyotikler birsuru ilaç içtim ondan bu kadar gecikmiş olabilirmiyim umudum tükendi kendimi şuan çaresiz hissediyorum devamlı dua ediyorum ya Şafi adıyla Rabbım şifa ver diyorum duyar insallh beni
12. Gün çift embriyoKaçıncı gününüzdü acaba tek embriyo mu ?
Gözünüz aydın hayırlı haberlerle gelin12. Gün çift embriyo
Harikasınız.Bu şekildeki olumlamalara,hikayelere bayılıyorum.Var olun, sizin gibilerin sayısı artsınfsh ilaçlar ile düşürülür canınızı sıkmayın , fsh yüksek çıkıp bir sürü yumurtası olan arkadaşım var , önemli olan stresten uzak kalmak. Bakın bende 32 yaşındayım 2,5 yaşında tüp bebekle kızım oldu. Amh iyi çıkmasına rağmen bende yumurta kalitesizliği vardı , reglim düzenli olmasına rağmen sadece 1 yumurtam döllendi , para vermişken 2. toplamayı yapın denildi. Yaşadığım stresi size anlatamam 30 yaşında bir kadın olarak yumurtam yok , 3 ay ara verip tekrar başlayacağımı söyledim. Çalışıyordum aynı zamanda ne zaman boşta kalsam hobiler buldum onunla kendimi ferahlatmaya çalıştım. Ahşap boyama yapıp ev dekoru yaptım , balkonumda çiçek koyacak yer kalmadı , her yeri çiçeklendirdim onlarla ilgilenir o çiçeklerin arasında kitap okurdum. Akşamları düşünmemek için meditasyon yapardım , su ve kuş sesi ile uyurdum ve vakit buldukça da doğası olan yerleri gezerdim gibi gibi. 2.yumurta toplama hazırlığı başlanıldı doktora şunu söyledim ''bençok stres olacağımı bildiğim için yumurta durumunu en son muayene de öğrenmek istiyorum'' diyip her kontrole kulaklık takıp yüksek seste müzik dinledim :) sonuncu muayene de doktorun dediği bana ''sen ne yaptın? ilk toplamada çok fazla ilaç kullanmamıza rağmen yumurta geliştiremedik ama bu kez 12 yumurtan gelişti , yumurta artan birşey değildir '' dedi , 12 tanesinin içinden sadece 3tane döllendi ama inan benim durumumda biri için mucizeydi. Herşeyin başı stres , ilk önce stresten nasıl kaçabilirsiniz bunu bulun ve emin olun alacağınız sonuç güzel oluyor.
Vallahi bende sıkıldım 46.gundeyim hala regli yok kasiklarimda ılık ılık sıcaklık hissediyorum belime vuruyor tık yok şaka gibi doktor bana erken menopoz teşhisi koydu ilk 30 35.gunde reglim tak diye geliyordu ilk defa böle oldu bu ay çok hastalandım bekliyorum ne diyim birsuru ilacin etkisi var hala uzağımda ama modem çok düştü stres etkiliyordur tabiki bende 3 4 ay önce üveylik kaybettik annem yalniz kaldı stres üstüne stres mucize diye yalvarıyorum rabbime elimden hiç birsey gelmiyor 35 yaşındayım daha doktor yaşından dolayı diyip duruyor kendimi yollara vurdum derbeder gibi takılıyorum yürüyüş falanMerhaba canım. Stres gerçekten regli geciktiriyor ve tabi antibiyotiklerde.Ben bu yıl iki kez geciktim.gebelik sandım ama tabiki çıkmadı.İlk gecikme sebebim 40 gün kadar kaynanam ve görümcem evimizde kaldılar.çocuk yapmak için uğraştığımızı bile bile.Ve asla evden bi yürüyüşe bari çıkayım diye ayrılmadı kaynanam.bir de ramazandı yani.daha kısıtlıydık.ikincisi de babamın sağlıksal bir sorunu oldu.Doktorlar iç açıcı konuşmuyordu.Kaybetme korkusu yaşadım yani.Çok şükür geride kaldı bugünler ama.Stres insanı çok etkiliyor.
Kaç yumurta toplandı pekiAgrim var ama geçecek inşallah . 4 polip varmış onlar alınmış transfer olsan tutma ihtimali 0 dedi . iyiki oldun dedi
Hiç yaş falan diye düşünme.Ben 30 yaşındayım bana da aynısını dedi.yumurtam azmış olması gerekenden.ailede erken menopoz sordu.fsh ea2 değerlerime baktı falan filan.Yani yaşta bir etken ama 27-28 yaşındaki kadınlara da erken menopoz deniliyor.45-46 yaşındaki kadınlar da gayet iyi doğum yapabiliyor.Yaş bir etken ama tek başına değil.Hiç üzülme.bi yumurta yeter. Benim 3 tane toplanmıştı çok üzülmüştüm ama maşallah 3 ü de döllendi ve donduruldu.Yani sayıdan ziyade kalite önemli ve o bir altın değerindeki yumurta önemli. Anladığım kadarıyla da çok stresli birine benziyorsunuz (yazdıklarınızdan anlayabilirim tabi sadece). Silin herşeyi kafanızdan.Hayat düşüncelerle harcayacak kadar uzun değil.inşallqh gelecek ay bi sürü embriyonunuz olacak ve gebelik haberi vereceksiniz inşallahVallahi bende sıkıldım 46.gundeyim hala regli yok kasiklarimda ılık ılık sıcaklık hissediyorum belime vuruyor tık yok şaka gibi doktor bana erken menopoz teşhisi koydu ilk 30 35.gunde reglim tak diye geliyordu ilk defa böle oldu bu ay çok hastalandım bekliyorum ne diyim birsuru ilacin etkisi var hala uzağımda ama modem çok düştü stres etkiliyordur tabiki bende 3 4 ay önce üveylik kaybettik annem yalniz kaldı stres üstüne stres mucize diye yalvarıyorum rabbime elimden hiç birsey gelmiyor 35 yaşındayım daha doktor yaşından dolayı diyip duruyor kendimi yollara vurdum derbeder gibi takılıyorum yürüyüş falan
Ah benim canım keşke yapabilsem ama bu ara saldım beynim rahat neguzel şeyler yazmışsın bana Rabbım ne deguzel geldin bana inan şuan sırtımı oksarcasina teselli verdin bana yazdıkların yaşadıkların umut oldu bana bende hesaba yürüyüş yapıyorum ark. Falan takılıyorum çalışıyorum ama eve girince hüzün çöküyor bu ay çok hastalandım migde spazm geçirdim yakın zamanda üveylik kaybettik annem tek başına kaldı koşturmaca devamlı uzuluyorumda ona üzül buna üzül birde doktor erken menopoz diyince ben iyice gitti ama şuan daha sakinim dingin sadece regli olmayı bekliyorum doktor folikul görmem lazım dedi görürse umut var sanırım süreci de bilmiyorum çünkü ama şunu biliyorumki allahim bizim yüzümüze peygamber efendimizin suyu yüzü hürmetine merhamet etsin duyan belli duam belli bu yol çok engebeli zor için acısada ne yapalım bir umut bekliyorum bebeğime kavusmayifsh ilaçlar ile düşürülür canınızı sıkmayın , fsh yüksek çıkıp bir sürü yumurtası olan arkadaşım var , önemli olan stresten uzak kalmak. Bakın bende 32 yaşındayım 2,5 yaşında tüp bebekle kızım oldu. Amh iyi çıkmasına rağmen bende yumurta kalitesizliği vardı , reglim düzenli olmasına rağmen sadece 1 yumurtam döllendi , para vermişken 2. toplamayı yapın denildi. Yaşadığım stresi size anlatamam 30 yaşında bir kadın olarak yumurtam yok , 3 ay ara verip tekrar başlayacağımı söyledim. Çalışıyordum aynı zamanda ne zaman boşta kalsam hobiler buldum onunla kendimi ferahlatmaya çalıştım. Ahşap boyama yapıp ev dekoru yaptım , balkonumda çiçek koyacak yer kalmadı , her yeri çiçeklendirdim onlarla ilgilenir o çiçeklerin arasında kitap okurdum. Akşamları düşünmemek için meditasyon yapardım , su ve kuş sesi ile uyurdum ve vakit buldukça da doğası olan yerleri gezerdim gibi gibi. 2.yumurta toplama hazırlığı başlanıldı doktora şunu söyledim ''bençok stres olacağımı bildiğim için yumurta durumunu en son muayene de öğrenmek istiyorum'' diyip her kontrole kulaklık takıp yüksek seste müzik dinledim :) sonuncu muayene de doktorun dediği bana ''sen ne yaptın? ilk toplamada çok fazla ilaç kullanmamıza rağmen yumurta geliştiremedik ama bu kez 12 yumurtan gelişti , yumurta artan birşey değildir '' dedi , 12 tanesinin içinden sadece 3tane döllendi ama inan benim durumumda biri için mucizeydi. Herşeyin başı stres , ilk önce stresten nasıl kaçabilirsiniz bunu bulun ve emin olun alacağınız sonuç güzel oluyor.
Kaliteyi arttıracak şeyler yiyin için. Takviyeleri değiştirin gerekirse.Ben avakado ve yumurtaya canı gönülden inanıyorum mesela.Kadınlar yumurta sayısını arttıramazmış ama kaliteyi arttırabilirmiş.Eşinizde aynı şekildeherşey güzel olacak.Manifestleyelim bunusperm kalitesinde sorun olmadığını söyledi ama yine de ikimize de vitaminler önerdi. kullandık sonuç yine aynı. embriyolog bilgi vermek için aradığında ben sordum yumurtaların kalitesi nasıldı dedim o da düşüktü dedi.
Ah canım stresli olmamın sebebi beni nelerin beklediğini bilmemem daha öğreneli 1 kaç gün oldu üzerimden atmaya çalışıyorum şoku kesinlikle folikul insallh buluruz vardr bu ay artik başlamak istiyorum temmuzdan beri git gel yapıyorum ellerim boş bir kat yol ilerleyemedim kist vardı o gitti ama buseferde çaba yeniden mi oluştu acaba acaba acablar hep kafamda ama daha sakin dingin kalmaya çalışıyorum buralarda i kendimi yalnız hissetmiyorum iyiki varsınız cidden çok zor Rabbım yar ve yardımcımız olsun ya Şafi adıyla insallh bizlerde kavuşuruzHiç yaş falan diye düşünme.Ben 30 yaşındayım bana da aynısını dedi.yumurtam azmış olması gerekenden.ailede erken menopoz sordu.fsh ea2 değerlerime baktı falan filan.Yani yaşta bir etken ama 27-28 yaşındaki kadınlara da erken menopoz deniliyor.45-46 yaşındaki kadınlar da gayet iyi doğum yapabiliyor.Yaş bir etken ama tek başına değil.Hiç üzülme.bi yumurta yeter. Benim 3 tane toplanmıştı çok üzülmüştüm ama maşallah 3 ü de döllendi ve donduruldu.Yani sayıdan ziyade kalite önemli ve o bir altın değerindeki yumurta önemli. Anladığım kadarıyla da çok stresli birine benziyorsunuz (yazdıklarınızdan anlayabilirim tabi sadece). Silin herşeyi kafanızdan.Hayat düşüncelerle harcayacak kadar uzun değil.inşallqh gelecek ay bi sürü embriyonunuz olacak ve gebelik haberi vereceksiniz inşallah
benim de transfer gunu hariç 6. günüm. dayanamadım yaptim negatif çıktı ama 3. gün embriyosu daha. o yüzden c tesi sabahi falan tekrar bakacağım ben. Salı günü kanda test günümBugün transfer günü hariç 5.günüm test yapsam çıkarmı???
22 yumurta toplandı pko var bende inşallah olgun çıkar çoğunluğuKaç yumurta toplandı peki
3.gun embriosu için erken idrarda çıkmasıbenim de transfer gunu hariç 6. günüm. dayanamadım yaptim negatif çıktı ama 3. gün embriyosu daha. o yüzden c tesi sabahi falan tekrar bakacağım ben. Salı günü kanda test günüm
silikte olsa çıkar belki diye dusundum ama bi kac gün sonra tekrar deneyeceğim. Salı gunu de test günüm. insallah hayirlisiyla pozitif sonuçları aliriz artık hepimiz3.gun embriosu için erken idrarda çıkması
cok teşekkür ederim inşallah her şey çok güzel olacak ❤Kaliteyi arttıracak şeyler yiyin için. Takviyeleri değiştirin gerekirse.Ben avakado ve yumurtaya canı gönülden inanıyorum mesela.Kadınlar yumurta sayısını arttıramazmış ama kaliteyi arttırabilirmiş.Eşinizde aynı şekildeherşey güzel olacak.Manifestleyelim bunu