- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.621
cnm ben bu ay avon katalogunda,babalar gününe saatle parfüm vardı ondan aldım eşim saati çok sevdi parfümüde satarım artık başkasına,indirimli:)yaw babalar günü olayını naptınız ben saat tasarlayamıyorum sürekli hata weriyo deli oldum dün denedim olmadı dedim yarın yaparım zaten waktim de yoktu.. bu günde olmuyo off yetişirmi pazar gününe:gitme:
sizler neler yaptınız/yapacaksınız?
YA YAPAMADIM NERDEN ALICAM LıNKKı
ayy cnm çok geçmiş olsun neler yaşamıssın sen, Allah'ım birdaha yaşatmasın kötü gün,kızlar.en son oğlumun ishal olduğunu yazmıştım.geçti diye eve geldik.meğer tekrarlıyabiliyomuş.pazar günü yine fenalaştı.hastaneye kaldırdık.tekrar serum verilmesi gerekiyomuş.damar yolu açılacakmış.ben bebeğimi tutuyodum hemşirelerde açmaya çalışıyodu.vücudu o kadar çok su kaybetmiş ki damarlar büzüşmüş damar bulamıyolar.bi yeri deniyolar olmuyo öbür yeri deniyolar.yavrumun vücudu delik deşik oldu.tabi avaz avaz bağırıyo.bense hüngür hüngür ağlıyorum.en sonunda doktoru çağırdılar.ama doktorda bulamıyo.bi damar bulmamız lazım diyo.en son kafasından takıcaz dediler.ben onu duyunca daha çok ağlamaya başladım beni dışarı çıkardı.kapının önünde bekliyorum.yavrumun çığlıkları geliyo içerden.sonunda bi damar bulmuş doktor ve açmış.odadan çıkardıkları gibi uyudu zaten yağız.onu odasına aldılar.yatağına yatırdılar.babam doktorla konuşuyodu kapının önünde yanına gittim ve orada düşüp bayılmışım.ve baygınken ağlama krizine girmişim.doktor eğer sen bilinçli bi anne olmasaydın ve çocuk evde iki kere daha kakasını yapsaydı ölücekti dedi.4 şişe serum yedi.serumlar çıkarıldıktan sonra da 1 gün bekledim çıkmadım hastaneden.şimdi eve geldik.inşallah tekrarlamaz.çok kötü günlerdi çok çok çok.RABBıM kimseyi evladıyla terbiye etmesin.bizimkileri de bize bağışlasın...
:Saruboceq: