KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Masallah insallah olgun ve saglikli olanlarin sayisi coktur 🍀🧿
Bana bu ay doktor yumurta gelişimin çok iyi dedi ilişki günleri önerdi ve yolladı ilk kez bu kadar düzenli ilişki oldu yani umudumuz fazla İnşallah hava tüp bebeğe gerek kalmaz dedi 🥰 bu defa da beni umutlandırdı şimdi kendime belli belirsiz belirti arıyorum kasık ağrılarım var diyorum acaba oldu mu bu ay ilk kez ümitsizdim yani

benim de transfer gunu hariç 6. günüm. dayanamadım yaptim negatif çıktı ama 3. gün embriyosu daha. o yüzden c tesi sabahi falan tekrar bakacağım ben. Salı günü kanda test günüm
Benimki 5.gün embriyosuydu benimde test günüm pazartesi inşaAllah hayırlı haberlerle geliriz 😍❤️

Aşırı şişkinlik oldu ohss bin kıyısından döndüm.hatta tebrik amaçlı iki iğne verdi yumurtalar aynı anda catlamasin içerde sıvı birikmesin diye.
Ya kızlar Bir de bir şey soracağım çok saçma gelebilir ama transfer sonrası akıntınızda falan acaba embriyo düşmüş müdür diye hiç düşündünüz mü şu an benim aklıma öyle şeyler geliyor 😂

Bana bu ay doktor yumurta gelişimin çok iyi dedi ilişki günleri önerdi ve yolladı ilk kez bu kadar düzenli ilişki oldu yani umudumuz fazla İnşallah hava tüp bebeğe gerek kalmaz dedi 🥰 bu defa da beni umutlandırdı şimdi kendime belli belirsiz belirti arıyorum kasık ağrılarım var diyorum acaba oldu mu bu ay ilk kez ümitsizdim yani
Ay insallah olmustur da tedaviye baslamadan guzel haberler alirsiniz 💖 Ne de guzel olur ama ay dusuncesi bile guzel 🌸✨🍀

Ay insallah olmustur da tedaviye baslamadan guzel haberler alirsiniz 💖 Ne de guzel olur ama ay dusuncesi bile guzel 🌸✨🍀
Evet gerçekten hayali bile çok güzel 🥰 bu ay beni rüyasında görenler oldu falan bilmiyorum ya inşallah olmuştur hiç bu kadar sancili süreçlere gerek kalmaz ama kendimi de bebeğe de hazırladım bir yandan

Ya kızlar Bir de bir şey soracağım çok saçma gelebilir ama transfer sonrası akıntınızda falan acaba embriyo düşmüş müdür diye hiç düşündünüz mü şu an benim aklıma öyle şeyler geliyor 😂
Ya valla benim de aklima geliyor 😅 Hatta transferden bir sure sonra hastanede tuvalete gitmenizi istiyorlar. O zaman cok korkuyord ya simdi kacar giderse diye 😬😂

X