- 24 Temmuz 2024
- 83
- 63
- 34
Korkulacak bir sey degil aslinda :) Odemli gibi oluyorsunuz biraz. Azicik da mide, karin o bolgelerde siskinlik. Ama geciyor hemencecikAy herkes bu şişkinlikten bahsetmiş biraz korktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkulacak bir sey degil aslinda :) Odemli gibi oluyorsunuz biraz. Azicik da mide, karin o bolgelerde siskinlik. Ama geciyor hemencecikAy herkes bu şişkinlikten bahsetmiş biraz korktum
Polipleri daha once ultrasonda gormusler miydi? Yoksa operasyon sirasinda gormusler?Agrim var ama geçecek inşallah . 4 polip varmış onlar alınmış transfer olsan tutma ihtimali 0 dedi . iyiki oldun dedi
Masallah insallah olgun ve saglikli olanlarin sayisi coktur22 yumurta toplandı pko var bende inşallah olgun çıkar çoğunluğu
Ben zaten bir bardak su içsek aynı davul gibi olan biriyim neyse neyse gözümde çok büyütmeyeyimKorkulacak bir sey degil aslinda :) Odemli gibi oluyorsunuz biraz. Azicik da mide, karin o bolgelerde siskinlik. Ama geciyor hemencecik
Maşallah çok iyi inşallah iyi sonuç alırsın senin de şişkinliğin çok oldu mu yumurta sayım fazlaymış22 yumurta toplandı pko var bende inşallah olgun çıkar çoğunluğu
Bana bu ay doktor yumurta gelişimin çok iyi dedi ilişki günleri önerdi ve yolladı ilk kez bu kadar düzenli ilişki oldu yani umudumuz fazla İnşallah hava tüp bebeğe gerek kalmaz dedi bu defa da beni umutlandırdı şimdi kendime belli belirsiz belirti arıyorum kasık ağrılarım var diyorum acaba oldu mu bu ay ilk kez ümitsizdim yaniMasallah insallah olgun ve saglikli olanlarin sayisi coktur
Çok şükür canım rahatladım valla gerçi şimdi 5 gün embrio gelişimini bekleyecezAh nasil gecti, iyi misiniz?
Aşırı şişkinlik oldu ohss bin kıyısından döndüm.hatta tebrik amaçlı iki iğne verdi yumurtalar aynı anda catlamasin içerde sıvı birikmesin diye.Maşallah çok iyi inşallah iyi sonuç alırsın senin de şişkinliğin çok oldu mu yumurta sayım fazlaymış
Tabi kontrollerde gördü hep o yüzden almak istedi biri tam sol tüpün önündeymis .Polipleri daha once ultrasonda gormusler miydi? Yoksa operasyon sirasinda gormusler?
Valla o kesim az olduğu için korkuyorum ya çıkmazsa diyeCanım burada bazılarının silik çıktı
Benimki 5.gün embriyosuydu benimde test günüm pazartesi inşaAllah hayırlı haberlerle gelirizbenim de transfer gunu hariç 6. günüm. dayanamadım yaptim negatif çıktı ama 3. gün embriyosu daha. o yüzden c tesi sabahi falan tekrar bakacağım ben. Salı günü kanda test günüm
Ya kızlar Bir de bir şey soracağım çok saçma gelebilir ama transfer sonrası akıntınızda falan acaba embriyo düşmüş müdür diye hiç düşündünüz mü şu an benim aklıma öyle şeyler geliyorAşırı şişkinlik oldu ohss bin kıyısından döndüm.hatta tebrik amaçlı iki iğne verdi yumurtalar aynı anda catlamasin içerde sıvı birikmesin diye.
Canım ıgnelere başladın miKızlar fsh 14 çıkmış çok mu yüksek acaba?
Ay insallah olmustur da tedaviye baslamadan guzel haberler alirsiniz Ne de guzel olur ama ay dusuncesi bile guzelBana bu ay doktor yumurta gelişimin çok iyi dedi ilişki günleri önerdi ve yolladı ilk kez bu kadar düzenli ilişki oldu yani umudumuz fazla İnşallah hava tüp bebeğe gerek kalmaz dedi bu defa da beni umutlandırdı şimdi kendime belli belirsiz belirti arıyorum kasık ağrılarım var diyorum acaba oldu mu bu ay ilk kez ümitsizdim yani
Ben kendimde düşünüyorum 6 günden itibaren her gün test yapacağım ya galibaValla o kesim az olduğu için korkuyorum ya çıkmazsa diye
Evet gerçekten hayali bile çok güzel bu ay beni rüyasında görenler oldu falan bilmiyorum ya inşallah olmuştur hiç bu kadar sancili süreçlere gerek kalmaz ama kendimi de bebeğe de hazırladım bir yandanAy insallah olmustur da tedaviye baslamadan guzel haberler alirsiniz Ne de guzel olur ama ay dusuncesi bile guzel
Benimki tedaviye basladigimiz ay 4.27 çıkmış. Sizinki referans sinirinin ustunde gorunuyor ama faydasi/zarari var mi bilemedim Insallah bir olumsuzluk yaratmiyordur.Kızlar fsh 14 çıkmış çok mu yüksek acaba?
Gecmis olsunTabi kontrollerde gördü hep o yüzden almak istedi biri tam sol tüpün önündeymis .
Ya valla benim de aklima geliyor Hatta transferden bir sure sonra hastanede tuvalete gitmenizi istiyorlar. O zaman cok korkuyord ya simdi kacar giderse diyeYa kızlar Bir de bir şey soracağım çok saçma gelebilir ama transfer sonrası akıntınızda falan acaba embriyo düşmüş müdür diye hiç düşündünüz mü şu an benim aklıma öyle şeyler geliyor