- 22 Ocak 2009
- 2.059
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.581
bende bakabilirmiyim.zemuszemusEbru facebook a son koyduğum fotoğrafa baksana birsempatiksalakcinni
slmm bende çok zor olucak die başlamıyorum işe çıktım kızımın her anına şahit olmak istiyorum ALLAH yardımcınız olsun...
ben kızıma ek gıda vermek zorunda kaldım eşim tren kazası geçirdi ona üzüldüm sütüm kesildi çok az var doyurmuyo oyüzden humana 1 kullanıyoruz şekersiz oldğu için hem benide emio bırakmadı
bende bakabilirmiyim.zemuszemus
geçmiş olsun cnm,makinistmi eşin?
slmm bende çok zor olucak die başlamıyorum işe çıktım kızımın her anına şahit olmak istiyorum ALLAH yardımcınız olsun...
ben kızıma ek gıda vermek zorunda kaldım eşim tren kazası geçirdi ona üzüldüm sütüm kesildi çok az var doyurmuyo oyüzden humana 1 kullanıyoruz şekersiz oldğu için hem benide emio bırakmadı
yok canım yolcuydu onun oldugu vagona karşıdan gelen tren çarptı binde birde bizi buldu...
yok canım yolcuydu onun oldugu vagona karşıdan gelen tren çarptı binde birde bizi buldu...
En iyisini yapmışsın, ben de bir maddi anlamda biraz daha rahatladığımız an ayrılmayı düşünüyorum. Ne güzel söylemişsin, her anına şahit olmak istiyorum diye. Ben de hep onun peşindeyim ama olmuyor işte.
Eşine çok geçmiş olsun, şimdi iyidir umarım...
oyy bacım geçmiş olsun Allah korumuş. KOcaeli merkezde mi oldu şehir dışında mıydı?
bende bakabilirmiyim.zemuszemus
geçmiş olsun cnm,makinistmi eşin?
ne demek şekrim bak tabi...kendi bebekliğimi koydum Ebru kızımı bana benzetmiş de...bak bir cidden benziyor mu diye:):):):):)
merkezde canım sen bilirsin seka parktadaki kazadaydı
herkese çok teşekkür ederimmm allah kimseye böyle dert vermesin
sağol canım...şimdi iyi çok şükür...valla hergün yeni bişeyini görüyorum şimdi ağzında köpük yapıoyandan yandan gülüoo sizin bebişlerin dogum günü ne zamann hangi gün mart kaç
Merhabalar anneler
,burcu seni burda görünce hamilelik günlerimiz aklıma geliyor nedense
yeni gelen arkadaşlarımızda var hoşgelmişler
selkie;emirhanın ateşinin düşmesine sevindim canım aman iyi olsun bebeklerimiz.
Yazgı; üzülme göğsünü evde tek olduğunda açıkta tutki çabuk iyileşsin merak etme oğluşun emer seni ara ara mama versende bişey olmaz eninde sonunda 6. Aydan sonra takviye yapacaksın şimdiden alış canım...
Beni hilal çok emiyor yetiyormu yetmiyor mu düşüncesiyle mama da veriyorum ama bu aralar mama almıyor bende gece iyi uyusn diyede kaşıkla mama veriyorum walla benim göğüslerim çok büyük değil süt dolduğunu bazen sızladığında anlıyorum yada sağ göğsümden süt akıyor ozaman hilali emziriyorum
gecmıs olsun ebrucugum.korkmazmı ınsan ben olsam solugu acılde almıstım.
kaydirigubbakcemile3 bende 2 paket brownı 1 paket wafer master sut vs ıctım yedım dun gece sabah kalktıgımda 300 gr vermıstım.hıccccccc strese gelmıyor vucudum.
günaydın..dün gece başlayan bi bogaz agrısı ve burun akıntısıyla sonunda gribi eşimden devraldım..bogazlarım kiremit gibi yutkunamıorum burnum şıpır şıpır su gibi..yagmur a dokunacagım zaman muhakkak önce ellerimi yıkıorum..ve maske takıorum ewde..ALLAH korusun bulaştrmamam lazım..:2:
günaydın kızlar,mirmirmirmir
başka bişey yazmıyorum ebru beni ifade etmiş..
kızlar 64,1deyim:)) 63 e ramak kaldıkaydirigubbakcemile2 durmak yok yola dewam
süt sağma zamanı...
Her seferi yarım saat sürecek şekilde günde 3 defa süt sağıyorum.
1,5 saat erken çıkarak da süt izni kullanıyorum.
Beni işten atarlar mı ki zemuszemus
oğlum da bende mayışık vaziyetteyiz hava ne kadar sıcak mirmirmirmir
Süt sağma zamanı...
Her seferi yarım saat sürecek şekilde günde 3 defa süt sağıyorum.
1,5 saat erken çıkarak da süt izni kullanıyorum.
Beni işten atarlar mı ki zemuszemus
oğlum da bende mayışık vaziyetteyiz hava ne kadar sıcak mirmirmirmir
merkezde canım sen bilirsin seka parktadaki kazadaydı
Herkese çok teşekkür ederimmm ALLAH kimseye böyle dert vermesin