2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim hastahane 150 tl dedi cinsiyetin hiç önemi yok ama anneler hisseder diyorlar ya o açıdan sordum bana kız gibi gelio ama kısmet meleğim sağlıcakla gelsinde artık ne önemi var erkekse dünya yakışıklım gelicek kızsa minik prensesim gelcek

ama herkezde değişiyo tabi kafana takma.bol bol dinlen.şanslı annelerdensin demekki. bulantın falan yokmuş bak

aa sizinki uygunmuş devlet hastanesimi orası.benim içimede erkek doğuyo ama bilmiyorum gene kızda olsa erkekte olsa ikisinede çok sevinceğimm kesin

canım haklısın aslında stres yapmamak gerekio...bu belirtiler acaba 7. aftadan sonra mı meydana çıkıyor??

maşalah diin kızlar ve sakın bulanmasını istemeyin hani bulansında anliim hamiş olduumu fln sakın ha

ewet kimisinde 2 aydan sonra başlıyo kimisinde hiç olmuyo dedim ya bende hiç olmadı die.bu bi problem dill yani

ewet ya maşşalllah diyelim ya kendi kendimize gözümüz değicek.bulanmıyoken bol bol iyi bişekilde beslen arkadaşım bulanırsa pek bişey yiyemiyomuşsun

ewet olaya güzel tarafından bakmak lazım koku,bulantı gibi sorunlarım yok:lepi:

canım haklısın aslında stres yapmamak gerekio...bu belirtiler acaba 7. aftadan sonra mı meydana çıkıyor??

canım ben 5 haftanın tam ortasında başladım bulantılarla uğraşmaua tamgaz dewm ediyo hiç bi değişiklik yok ama annem bir defa bile bulantı yaşamamış göğüs ağrısıd abende yoğun diil mesela oyüsden kasma kendini meleğinle konuş sağlıklı olmasını ne kadar çok istediğini söle cnm

bende bi acayip uyku oluyo her dk uyumak isitiyorum ve hatta şuan bile uykum gldi.benim bebiş uykucu olucak galiba

beslenmem güzel en azından, açıkçası bulantı olmasını da istemiyorum ama yakın bi iş arkadaşım var onunla aynı dönem hAmileyiz onda çok fazla olunca ben de kendi kendime acaba bi sorun mu var die düşündüm.demek ki benm gibi olan varmış.endişelenecek bi durum yok heralde

ha şöyle güzel yanlarını değerlendir benki okadar kötü geçiriyorum en güzel taraflarını hissetmeyeonlara bakmaya çalışıyorum meleğim içimde kalbi benimkiyle atıyor benim aldığım nefes ikimizin bunlar çok güzel şeyler

benimde uykum oluyodu hep ama artık deliksiz uyku yok bana sürekli uysnıp duruyorum malesefff

yok cnm üzülme sakın stres onu kasarrahat olmaya bak

tamam canım haklısınız. çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için.kendinize ii bakın. takılırım artık ben bu sayfaya ara ara . görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…