2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım doğum eylül sonu sanırım 30 falan olabilir tam bilmiyorum doktora sormam lazım...kaydolaym ama nasıl??

Kızlar folik asit bende de tokluk hissi oluşturmuştu.Hatta birgün öyle fazla tok hissettimki yemek yemeyi unutum baygınlık geçirdim :) sonra doktoruma danışarak gece yataken 3 tableti bir almaya başladım.Şimdi etkilemiyor beni çok rahatım.Sizde deneyin... Bu arada 6-3 hamileyim :CüvCüv:

günaydın annelerrr ben aranıza yeni katıldım nasılsınız

Kızlar folik asit bende de tokluk hissi oluşturmuştu.Hatta birgün öyle fazla tok hissettimki yemek yemeyi unutum baygınlık geçirdim :) sonra doktoruma danışarak gece yataken 3 tableti bir almaya başladım.Şimdi etkilemiyor beni çok rahatım.Sizde deneyin... Bu arada 6-3 hamileyim :CüvCüv:

canım mrb .... bebeğinin kalp atışlarını duydun mu ulst. da ????

canım bana ne bilgi veriyorlarsa onu direk giriyorum listeye.
hesaplamadan.
bende farkettim mopsycim çoğu arkadaşımızın adet tarihleri aynı tahmini doğum tarihleri farklı.
bi elden geçirmek lazım aslında.
ben bir ara ilgileneyim hesaplayıp :)

bu arada bizde bu gün ultrosonda 8+4 göründük :)
4 martta tarama testine çağırdı...

kızlar bu doğum taihlerinin farklı olması herkezin adet günün aynı olmaması ile alakalı
yani biri 28 günde bir adet görüyor öbürü 35 günde bir
eee doğal olarak da yumurtlama ve döllenme tarihleri farklı olduğu için
bir kaç gün fark çıkması çoook normal
yani bence yanlışlık yoktur
zaten tamdoğum tarihleri ileriki zamanda belli olur

slm kızlar kimse yok sanırım ben bugün yine cips yedim dayanamadım bilmiyorumkismile

canım bende aynı keseyi gördük ben de 15 inde gidecem ozaman kalp atışını duycam inş.

cnm hoşgeldin aramıza
benim uykum yok gece yatmak bilmiyorum sabh kalkmak bilmiyorum beter bişey yaptı meleğim beni

hoşbulduk cnm
ben hamile kalmadan öncede sonrada aynıyım gece yatmam gündüz kalkmam
sabah uykusunu çok seviyorum 12 den aşağısı kurtarmıyo :)

hoşbulduk cnm
ben hamile kalmadan öncede sonrada aynıyım gece yatmam gündüz kalkmam
sabah uykusunu çok seviyorum 12 den aşağısı kurtarmıyo :)

aynen cnm ya bende öleyim yapıcak işimde yok atıyorum bende
diğer kızlar sizler neden konuşmuyorsunuz

X