2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geldim nasılsınız arkadaşlar bi sıkıntınız var mı hamilelikle ilgili

çok şükür bende hiç bişey yok yaa tuzlu şeyler ye geçer arkadaşım.bebişimiz için katlancaz napalım

sevecen1 senin nasıl geçiyor tatlım hamişlik çok zormuş anne olmak hoş şükürler olsun rabbim sonunda nasip etti ama gerçektende zormuş

bende zor olduğunu düşiünüyorum.olsun die çok istedim ama sıkıntılarının böle olduğunu bilmiyodum ama genede çok şükür.atlatcaz inş hepsini.sen tedaviylemi hamile kaldın.

bende zor olduğunu düşiünüyorum.olsun die çok istedim ama sıkıntılarının böle olduğunu bilmiyodum ama genede çok şükür.atlatcaz inş hepsini.sen tedaviylemi hamile kaldın.

ben uzun süre tedawi görüdm ocakta aşılama yapalım yada şubatta dedik 27 kasım son reglim aralıkta yumoş gelişmemiş die çatlatma iğnesi vurulmadım 29 aralıkta aaa sürpriz hamişim çığlık çığlığa ağladım eşim neye uğradıını şaşırdı şimdi bile gözlerim doluyo düşününce zor oldu ama oldu şükürler olsunnn

ben uzun süre tedawi görüdm ocakta aşılama yapalım yada şubatta dedik 27 kasım son reglim aralıkta yumoş gelişmemiş die çatlatma iğnesi vurulmadım 29 aralıkta aaa sürpriz hamişim çığlık çığlığa ağladım eşim neye uğradıını şaşırdı şimdi bile gözlerim doluyo düşününce zor oldu ama oldu şükürler olsunnn

maşallah allah mutluluğunuzu bozmasın.ben norlmal yollarla kaldım.çok sancım oluyodu ilk başlarda ama azaldı çok şükür.normal doğum mu düşünüyosun sezeryanmı

ya açıkçası normal istiyorum sezeryandan korkuyorum çünkü ne bileyim aptalca belki ama korkuyorum sezeryanda aallhtan bi terslik çıkmazsa inşallah normal olcak

bende normal isitiyorum en sağlıklısı o ama.bende normalden korkuyorum acaba başarabilirmiyim die.bilmiyorum ya hakkkımızda hayılısın hangi hastaneye gidiyosun

beylik düzünde oturyorum medi life hastahanesine gidiyorum herkes beceriyorda sen ndn yapamayasın

orası öle de korkuyorum işte nebilim geçer inş doğuma kadar korkumda rahatçana doğururum.yoksa sezeryan çok sakıncalı boşu boşuna okadar acı çekiyosun ben anadolu yakasındayım

iyi bi hasthane değilmi orası ii die duydum ondan sordum doğum paketi hakkında bilgi aldınmı bari ne kadarmışi fln biran önce öğrenmek en isiymiş eeee kızmı hisssediyorsun yoksa erkekmi

arkadaşlar meraba ben de 6 haftalık gebeyim.4 gün önce doktora gittim kese göründü dr. biraz küçük dedi.10 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. bi de ben de hiç bir belirti yok mide bulantısı acıkma v.s. sadece göğüs ağrım var. içime kurt düştü acaba bi anormal durum olabilir mi????

iyi bi hastaneye benziyo bakalım.normal doğum 950 orda sen nekadar vericeksin öğrendin mi.bilmiyorum benim daha ilk olucağı için ikiside olabilir.yavrum sağlıklı doğsunda cinsiyet öenemli diil.sen kız mı istiyosun erkek mi

arkadaşlar meraba ben de 6 haftalık gebeyim.4 gün önce doktora gittim kese göründü dr. biraz küçük dedi.10 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. bi de ben de hiç bir belirti yok mide bulantısı acıkma v.s. sadece göğüs ağrım var. içime kurt düştü acaba bi anormal durum olabilir mi????

sakın kötü düşnme tatlım herkes belirti yaşicak die bişi yok bana kese boş dediler ama bak meleğim benimle çok şükür hep ii düşün ve onunla sık sık konuş kötü şeyleri aklından çıkar meleğinide strese sokma

yok arkadaşım anormal değil herhezde farklı oluyo belirtiler.benimde midem bulanmıyo maşşalh diyim gözüm değmesin.diğer gittiğindede kalp atışını duyarsın bendede öle olmuştu yanlız ben 6 haftalıkken duymuştum kalp atşını

X