- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
çok şükür bende hiç bişey yok yaa tuzlu şeyler ye geçer arkadaşım.bebişimiz için katlancaz napalım
bende zor olduğunu düşiünüyorum.olsun die çok istedim ama sıkıntılarının böle olduğunu bilmiyodum ama genede çok şükür.atlatcaz inş hepsini.sen tedaviylemi hamile kaldın.
ben uzun süre tedawi görüdm ocakta aşılama yapalım yada şubatta dedik 27 kasım son reglim aralıkta yumoş gelişmemiş die çatlatma iğnesi vurulmadım 29 aralıkta aaa sürpriz hamişim çığlık çığlığa ağladım eşim neye uğradıını şaşırdı şimdi bile gözlerim doluyo düşününce zor oldu ama oldu şükürler olsunnn
arkadaşlar meraba ben de 6 haftalık gebeyim.4 gün önce doktora gittim kese göründü dr. biraz küçük dedi.10 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. bi de ben de hiç bir belirti yok mide bulantısı acıkma v.s. sadece göğüs ağrım var. içime kurt düştü acaba bi anormal durum olabilir mi????
arkadaşlar meraba ben de 6 haftalık gebeyim.4 gün önce doktora gittim kese göründü dr. biraz küçük dedi.10 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. bi de ben de hiç bir belirti yok mide bulantısı acıkma v.s. sadece göğüs ağrım var. içime kurt düştü acaba bi anormal durum olabilir mi????