bizegöre ewet çıktı karnım ama pk biyere gitmiom artı nebilim bidebol şeler giyiyom ben biz saklanıos sürpriz yapcaz
Şuandamı İÇ kanama var kuzenİm psİkolog bende 2tane kaybettİm o yÜsden Çok korkmama ragmen kuzenİm hep onunla konuŞ dedİ bİs sÜreklİ sohbet edİos benİ duyuyo mutlaka sende konuŞ bendede kronİk bronŞİt var benİmkİde hamİŞlİkle azdı bakalım az kaldı İlaÇ baŞlİcaz 12.haftadan sonraa
Artık Şekİl almıŞmı hanİ kolları bacakları fln ben daha 19unda gİtcem ÖlÜomda meraktan bÜyÜyo meleĞİm ama artık Şkİlde almaya baŞladılar dİmİ
cnm bende kanama olduğu için ben 10 günde bir kontrole gidiyorum
o yüzden gelişmeleri hızlı takip etmiş oldum
en son 4 gün önce gittim usg açıldığında gözlerimize inanamadık
resmen bi bebek yatıyodu orda ve hareklerini bile gördüm duygulandım
seninkide muhtemelen şekillenmiştir gittiğinde görürsün
Bİlmemmİ benİm bronŞİtte berbat hele gece tutuyo babam rahat edİyİm dİe kaz tÜyÜnden aldı yastıkları fln ama ttuyo İŞte napıyım mutlaka konuŞ duyuyor senİ o mİnİcİk kulaklarıyla annesİ
hiç bukadar merak ettiğim bişi olmamışştı sanki hep hayatımın bir yanında vardı onu öle öslüom işte
bende yün falan kesinlikle kullanmıyom evin tozlanmaması lazım
sen hangi spreyi sıkıyorsun doktoru hangisini önerdi
konuşucam mutlaka hatta azönce ona dedimki minik bebeişim sen iyi ol sağlıklı doğ ve bana kavuş bak seni nasıl sevicem :))
gerçekten çok heyecan verici bişiy insan sabırsızlanıyo
hele sen o hareketlerini bi hisset bak görcen o zaman
benim o derece değil ama önlem almazsam mutlaka astıma çewirirmiş drlaröle sölüo bendedikkat ediom elimden geldiince cnm yarın görüşmek üsre eşim gelcek az sonra öpüyorum allaha emanet olun siz biz ve tüm hamişler ve minikleri
inşallah o günleri görürüzde birbirimize anlatırız öptm cnm.daha şimdiden çıldırıyorum hissedince kafayı yerim kesin