2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizegöre ewet çıktı karnım ama pk biyere gitmiom artı nebilim bidebol şeler giyiyom ben biz saklanıos sürpriz yapcaz

açıkcası bizimde ilk bebek vefat ettiği için bi süre kimseye sölememeye çalışıyz
aynen bende pek bi yere çıkmıyom iç kanama olduğu için evdeyim sürekli

Şuandamı ıÇ kanama var kuzenım psıkolog bende 2tane kaybettım o yÜsden Çok korkmama ragmen kuzenım hep onunla konuŞ dedı bıs sÜreklı sohbet edıos benı duyuyo mutlaka sende konuŞ bendede kronık bronŞıt var benımkıde hamıŞlıkle azdı bakalım az kaldı ılaÇ baŞlıcaz 12.haftadan sonraa

Artık Şekıl almıŞmı hanı kolları bacakları fln ben daha 19unda gıtcem ÖlÜomda meraktan bÜyÜyo meleĞım ama artık Şkılde almaya baŞladılar dımı

evet şu anda devam ediyo ama doktor tehlike yok dedi
bende konuşma değilde seviyorum elimle onu bazen ama konuşmayıda denicem saol :)
astım çok zor ya bir iki defa tıkandım ventolin sıktım korkuyom ama napim uykular haram oluyo
bide alerjik astımın kötü yanı burun ve kulak tıkanıklığı cabası

Artık Şekİl almıŞmı hanİ kolları bacakları fln ben daha 19unda gİtcem ÖlÜomda meraktan bÜyÜyo meleĞİm ama artık Şkİlde almaya baŞladılar dİmİ

cnm bende kanama olduğu için ben 10 günde bir kontrole gidiyorum
o yüzden gelişmeleri hızlı takip etmiş oldum
en son 4 gün önce gittim usg açıldığında gözlerimize inanamadık
resmen bi bebek yatıyodu orda ve hareklerini bile gördüm duygulandım
seninkide muhtemelen şekillenmiştir gittiğinde görürsün

Bılmemmı benım bronŞıtte berbat hele gece tutuyo babam rahat edıyım dıe kaz tÜyÜnden aldı yastıkları fln ama ttuyo ıŞte napıyım mutlaka konuŞ duyuyor senı o mınıcık kulaklarıyla annesı

hiç bukadar merak ettiğim bişi olmamışştı sanki hep hayatımın bir yanında vardı onu öle öslüom işte

bende yün falan kesinlikle kullanmıyom evin tozlanmaması lazım
sen hangi spreyi sıkıyorsun doktoru hangisini önerdi
konuşucam mutlaka hatta azönce ona dedimki minik bebeişim sen iyi ol sağlıklı doğ ve bana kavuş bak seni nasıl sevicem :))

benim o derece değil ama önlem almazsam mutlaka astıma çewirirmiş drlaröle sölüo bendedikkat ediom elimden geldiince cnm yarın görüşmek üsre eşim gelcek az sonra öpüyorum allaha emanet olun siz biz ve tüm hamişler ve minikleri

valla benimde ilk önce sadece alerjiydi dikkat et dedi aşılarımı vurmadım astım oldu
aslında astım demedi doktor fakatnefes için sprey verdi astıma çevirmiştir dedi
solunum testine felan girmedim yani hayırlısı olsun... bende çıkıyodum zaten görüşüz inşallah hayırlı geceler...

daha şimdiden çıldırıyorum hissedince kafayı yerim kesin
inşallah o günleri görürüzde birbirimize anlatırız öptm cnm.

lila listeye eklediğin için sağol yanlız yaşımı 30 yaşmışsın 21 yaşındayım.sadece orda bi yanlışlık olmuş

günaydınnn eylül anneleri
iyi haftasonları............................

kızlar bugün arkadaşımın nişanı va birazdan onunla kuaföre gideceğiz.bi maşa falan attırırım bende saçlarıma..biraz bakımlı olayım ama dimiaklinialirimsmileaklinialirimsmile
sizi çok öptüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…