2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizde 20 eylül oğumluyuz kilomuz biraz fazla bugün aşısını yaptırdık tarttılar 11,750 tombişiz biraz nedenini sütümün yağlı olmasına bağlıyorum çünkü ek gıdalara hala alışamadık bu arada 6,5 aylıkken başladık ek gıdaya

ben 6 ay emzirebildim çalışıyorum evim yakındı emzirdim 6 aydan sonra taşındım annemler bakıyo sabah emzirip bırakıyorum öğlen gidiyorum akşam gidince emziriyorum bide gece emiyo onada bağlıyorum ben her zaman yanında değilim emince çok güzeldi kilosu ama :KK59:

ben 6 ay emzirebildim çalışıyorum evim yakındı emzirdim 6 aydan sonra taşındım annemler bakıyo sabah emzirip bırakıyorum öğlen gidiyorum akşam gidince emziriyorum bide gece emiyo onada bağlıyorum ben her zaman yanında değilim emince çok güzeldi kilosu ama :KK59:

Süt sağıp bıraksanız

bizde 1 ekim doğumluyuz kızım zayıf ayına göre normal yani olsun 2800 doğdu şimdide 7400 felan

oğlum sürekli emmek istiyor aç olduğu için değil beni istediği için aşırı düşkün yapışık ikiz gibiyiz mutfağa gidip gelsem saki saatlerce görüşmemişiz gibi atılıyor gülüyor sürekli beni takip ediyor adımı mı atsam ağlıyor. gece çok uyanıyor her uyandığında mutlaka emmesi lazım. süt yetmiyor bide ona ağlıyor çekip çekip yolluyor göğsümün uznunu ne yapacam ben gece uyumayan var mı emzkten nasıl uzaklaştıracam nasıl uyuytacam ben bu çocuğu. zannediyor ki ben onu bırakıp gidecem

oğlum sürekli emmek istiyor aç olduğu için değil beni istediği için aşırı düşkün yapışık ikiz gibiyiz mutfağa gidip gelsem saki saatlerce görüşmemişiz gibi atılıyor gülüyor sürekli beni takip ediyor adımı mı atsam ağlıyor. gece çok uyanıyor her uyandığında mutlaka emmesi lazım. süt yetmiyor bide ona ağlıyor çekip çekip yolluyor göğsümün uznunu ne yapacam ben gece uyumayan var mı emzkten nasıl uzaklaştıracam nasıl uyuytacam ben bu çocuğu. zannediyor ki ben onu bırakıp gidecem

Benim kızda emerken yakama yapışıyor sanki kaçıp gidicem

bende 17 ağusyosta doğum yaptım şekerim olduğundan dolayı 3,890 kiloda doğdu kızım ama şuan kilo alması yavşladı 8,700 olmuşuz dün tartıldık enson 1,5 ay önce tartılmıştık pek değişiklik yok hareketlendiler diş derken yavaşladı kilo almaları sağlıklı olsunlarda kasaba et borcumuz yok nasılsa :KK37:

bende 17 ağusyosta doğum yaptım şekerim olduğundan dolayı 3,890 kiloda doğdu kızım ama şuan kilo alması yavşladı 8,700 olmuşuz dün tartıldık enson 1,5 ay önce tartılmıştık pek değişiklik yok hareketlendiler diş derken yavaşladı kilo almaları sağlıklı olsunlarda kasaba et borcumuz yok nasılsa :KK37:

burada az yazışan var diye başka bir siteye giriyordum. tuanay o siteyi bana bildirmişti ama özel mesajlarım silinmiş, o maili bulamıyorum. nerede yazışıyor eylül anneleri bilen var mı?

Yerim ben onu çok güzel duruyor kilosu

şekerler hep face hep face olmazki nasılsınız. bebeişleriniz nasıl :) bozocugum gözüm nasılsın hayatım sen buralardasın bakıyorumda

çalışırken sağabiliyormusun sütünü günde 1 kere sağmak yeterli olur mu..sabah akşam ve gece emzirmek yeterli mi..sütün azalmaması için..

çok normal bizdede aynısı oluyodu gerçi halada oluyo 8.ayımız bitiyo ama emmek hala en büyük tutkusu helede gece uyanıp emmek :))

X