- 30 Kasım 2010
- 236
- 10
naksis senin bebeğinin göbüşü mü var , çok şirin
Eweeeeet döbüşşşlü :))))) Bi önceki yazdıklarım sana bu arada naksis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naksis senin bebeğinin göbüşü mü var , çok şirin
evet eskiden gazımız olmuyormuş çünkü bu kullanılan tahta beşikler çok sallandığı için ister istemez bebekte sallanıyormuş hareket edince tabi gazda rahat çıkıyormuş, bir yerden okudum bende
eşim asker canım burda bu soğuklarda bizi buralara getirdi işte ama inşallah mayıs sonunda ben gitcem, evet teyzesi oğluşumun biraz göbüşü var ama arada mekik çekiyor farkında o da göbüşünün
isimleride aynı doğum günleride. Ve sanırım tipleride benziyo.Ne Esmer ne sarışın Benim oğlumun seninkinin biraz saçlısı. Senin ki kadar toplu değil ama yanaklar çoook tombişş :)
Yerim göbüşünü,
Vatani görev mi yoksa mesleği mi askerlik?
bizim bebişlerin pek çok ortak özelliği var sanırım ,sen de oğluşunun yeni halini koyda annesi bakalım ,ama çok merak etmeye başladım ben seni ve oğlumun adaşını
Yeni resimler makinenin içinde makinede kayınvaldemlerde kalmış (( Ama cumartesi gidince alıcam. Cmt akşma koyacam eskilerden seçeyim du bitane.
Çok tatlı maşallah
Saçları savrulacak kadar var
bak bunu bende ilk defa duydum bizimkirde eskiden çocuklar aglardı ama neye agladıgını bilmezdik diyolar hatta o tahta beşige bikere baglıyosun çocugu emzirirken bile almıyosun emzirip bırakıyolarmış bahçeye tarlaya gidiyorlarmış artık bebekler aglarmı uyanırmı allaha emanet yanii
Oooooo herkes burda naksis'cim ferrum hausman karamelli ferrasanolu benim oğlum öğğğ diyip çıkarıyodu ama bunu içiyo. Bunu dene....
Oğlun çoook tatlı bu arada...
evet saçları çok komik kızımın.geçenlerde doktor diyorki saçları çok orjinal:)))
tarasakta yatmıyor bi türlü.
yok canım mesleği asker değil ,vatani görevini yapıyor bize de yaptırıyor işte
İyi yapmışsınız ama gelmekle...
Hoşçakalın
çok güldüm yaa
ayy çok güldümm, Eminecimm aynen öyle, ben de anneme soruyorum bizim gazımızı nasıl alıyordun diye. sizin gazınız olmuyordu ki diyor DD çayın içine ekmek doğrayıp biraz da peynir koyup yedirirmiş annem benim kızımın burnuna bir gece margarini bocalamıştı uyandığımda "niye anne " dedim. çok sinirlenmiştim. sanki burun damlası yok. "yavrum, genzi kurumuştu rahat nefes alsın " diye yaptım dedi bi de aklıma gelmişken.
annem derki "emelcim seni bir banyo yaptırırdım, saatlerceeee uyurdun yatağın üzerine havlularla bırakırdım, hiç sesin çıkmazdı"
- anne kaç saat
cevap yok
hayırlı tezkereler o zaman 3 ünüze deeeeyok canım mesleği asker değil ,vatani görevini yapıyor bize de yaptırıyor işte
süper,
Benim bebiş uyumadı kızlar, acaba misafirlikte neler yapacak bana.:18:
Ben çıkayım yavaştan.
Naksiscim Burdada sanırım 1.5 aylık falan ama o gördüğün saçlar gitti. Şimdi o kadar koyu değil ne sarışın ne esmer gibi oldu. Herkes büyüdükçe kararır bizim oğlanda büyüdükçe açılıyooo :) Ama yanakları böyle hala :)
Şık ve sağlam bir şeye benziyor,güle güle sağlıkla kullanın, ne kadara nerden aldınız? Ayıptır sorması...
Mustafa oturuyor mu Harpy? Ne zaman oturtacaksın sandalyeye? Beğenmezse paketleyip kargola. Biz beğendik
günaydın kızlar,harpy hayırlı olsun canım,iştahlı şekilde yemekler yer inşallah küçük bey o sandalyede.
ayeser aynen ben de öyleyim,paspal paspal,hani filmlerde olur ya saçları bigudiyle sarılı sabahlıkla evde gezen kadın,eteğini çekiştiren çocuk,bazen kendimi böyle hayal ediyorum istemeyerek
Selam canım, iyilik ne olsun sizden ne haber?
Ben sebze yapmaya gidiyorum, bugün menüde, havuç, ıspanak ve pirinç var
eskiye göre kel oluyor gitgide,benim de saçlar dökülüyor,acaba önce oğlum mu kel olacak ben mi?
bu arada harpynin görümcesi geldi heralde,görünmüyor hiç.benim de kayınvalide haftasonu kesin gelir yatılı kalmaya,sinirlerim tavan yapar... son mutlu saatlerim olabilir bunlar
Gebelik testi yapmaya gitmiştir belki
Ya ben sürekli burda gözüküyorum ama evde iş de yapıyorum arada. Gidip gidip geliyorum anlayacağın.
Bekle bebişimi koyayım biraz dursun hadi bu sefer.
Harpy nerelerdeydin bakayım sen?
çok şeker bu fotodanKoydum fotoğrafını, yakınlaşsın diye kestim kırptım, biraz puslu oldu , idare edin
Harpy'm gelmiş