2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım çok tatlı gördüm sonunda :nazar::emir_bebek: ya kızlar bu arada akşam eşimle tiyatroya gideceğiz salih efe yi de eltime bırakacağım. çok stres bastı dururmu acaba diye:18::18:

biz kan ilacını bıraktık isal yaptı karnındanda sesler geliyodu gurul gurul diye geçen saglık ocagına gittigimde sordum başka bişey kullanalım mı diye gerek yok dediler bizim özel bi dr yok henüz ama iyi bi dr araştırıyorum

Madem gerek yoktu niye vermişler kan ilacını!:KK47:

Selam bende geldim :)
Hoşgeldin canım,

maşallah canım çok tatlı gördüm sonunda :nazar::emir_bebek: ya kızlar bu arada akşam eşimle tiyatroya gideceğiz salih efe yi de eltime bırakacağım. çok stres bastı dururmu acaba diye:18::18:

Durmazsa telefon açsınlar iyice tembihle, öyle daha rahat eder için. En azından telefon gelmediyse iyidir diye rahatlarsın.
Durmazsa da çıkarsınız, ne yaparsın.
Bugün de burda konser var , hem de eşimin çok sevdiği bir sanatçının ama bebekle gidemeyiz ki,

pekmezle verme sebebim aslında kan ilacını pek kullanmak istemiyorum o yüzden meyve pürelerine pekmez eklemeyi düşündüm :44:doktorada sormadım gerçi vereceği cevap belli sen kan ilacını kullan kesin diyecek ama çok berbat kokusu bile, çocuğa acıyyorum verirken :KK59:

canım ferrum hausmann kullanıyoruz biz senin kullandığın hangisi sanol mu

bence hiç stres yapma gayet güzel durur ,çocuklar olunca hiç sosyal hayat olmayacak mı canım birşekilde normal hayatamıza dönmeliyiz artık

canım ferrum hausmann kullanıyoruz biz senin kullandığın hangisi sanol mu

evet sanol kullanıyoruz , geçen gün tv doktorlar programında doktorda bu ilaçların kötü koktuğunu ilaçtan çok yediği şeylere dikkat edin gibi şeyler söyledi ,sonuçta hepsinde demir kokusu var:KK59:

Hoşgeldin canım,

Durmazsa telefon açsınlar iyice tembihle, öyle daha rahat eder için. En azından telefon gelmediyse iyidir diye rahatlarsın.
Durmazsa da çıkarsınız, ne yaparsın.
Bugün de burda konser var , hem de eşimin çok sevdiği bir sanatçının ama bebekle gidemeyiz ki,

bence hiç stres yapma gayet güzel durur ,çocuklar olunca hiç sosyal hayat olmayacak mı canım birşekilde normal hayatamıza dönmeliyiz artık

1 haftadır bunun stresindeyim belki 1 yıl oldu ne sinemaya ne de tiyatroya gidebildim:KK43: inşallah durur da burnumdan gelmezz:18::18:aksi gibi 2 gündür çok huysuz:95: rezene çayı içireceğim birazdan...:KK68:

Madem kansızlık oluyor da niye başka birşey kullanmanıza gerek yok diyorlar sinir olduğum o!

bence en önemli şey yediği şeylere dikkat etmek demir ağırlıklı olan besinler daha sık verilebilir,mesela bebeklere 2004 yılında başlamış kan ilacı verilmeye peki daha öncesindeki bebekler ne yapıyordu hepsi kansız mıydı bu bebeklerin:44:

Bende annemden baskasina birakamiyorum eltim gorumcemle ayni apartmandayiz ama birakamiyorum onlar

aynen ben de annem ankarada kayınvalidem de ankaraya gitti kaynımın yanına bu hafta şansımdan. o olsa gene bu kadar sıkıntıya girmem ama işte bırakmış olmak için bırakıyoruz eltime. zaten kaynım da evde olacak inşallah:18::18: ona güveniyorum çünkü:18:

mrb kızlar.birkaç gündür bakıyorum herkes bebişinin resmini koymuş.eeee ben dururmuyum.ben de koydum dila mın resmini.
buarada hepinizin bebişleri çooooooookkkkkk tatlııı.

bence en önemli şey yediği şeylere dikkat etmek demir ağırlıklı olan besinler daha sık verilebilir,mesela bebeklere 2004 yılında başlamış kan ilacı verilmeye peki daha öncesindeki bebekler ne yapıyordu hepsi kansız mıydı bu bebeklerin:44:
Bana annem devit bile kullanmamıştır eminim. Gazımız da yokmuş bizim :KK1:

mrb kızlar.birkaç gündür bakıyorum herkes bebişinin resmini koymuş.eeee ben dururmuyum.ben de koydum dila mın resmini.
buarada hepinizin bebişleri çooooooookkkkkk tatlııı.

Çok tatlı maşallah:nazar::nazar::nazar:
Saçları savrulacak kadar var:nazar:

aynen ben de annem ankarada kayınvalidem de ankaraya gitti kaynımın yanına bu hafta şansımdan. o olsa gene bu kadar sıkıntıya girmem ama işte bırakmış olmak için bırakıyoruz eltime. zaten kaynım da evde olacak inşallah:18::18: ona güveniyorum çünkü:18:

Seni iyi anlaiyorum canim bizde ankarada oturuyoruz annem ilcesinde oturuyor arada haftasonlari gelinxe birakiyorum bi kere bende senin gibi birakmistim kaynimda evdeydi cok panik gittim ama cok guzel bakmislardi gayet mutluydu bebegim panik yapma durma ararlar gidersin hemen sen gidene kadar bi sy olcak degil ya

X