Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni iyi anlaiyorum canim bizde ankarada oturuyoruz annem ilcesinde oturuyor arada haftasonlari gelinxe birakiyorum bi kere bende senin gibi birakmistim kaynimda evdeydi cok panik gittim ama cok guzel bakmislardi gayet mutluydu bebegim panik yapma durma ararlar gidersin hemen sen gidene kadar bi sy olcak degil ya
Madem kansızlık oluyor da niye başka birşey kullanmanıza gerek yok diyorlar sinir olduğum o!
demekki her ihtimale karşı veriyorlar ihtiyacı olmayan bebeklerde de vücut tepki gösreriyo tabi bu benim yorumum orda öyle bişey söylemediler zaten ne yapıyolarki aşısını boy kilo takipleri okadar oyüzden artık dr bulcam bende
naksis sen erzurumda değil misin, profilinde Konya yazıyor.
Bana annem devit bile kullanmamıştır eminim. Gazımız da yokmuş bizim
mrb kızlar.birkaç gündür bakıyorum herkes bebişinin resmini koymuş.eeee ben dururmuyum.ben de koydum dila mın resmini.
buarada hepinizin bebişleri çooooooookkkkkk tatlııı.
Her annenin hayali olan bebeklerdik biz, zeytinyağ damlatsaymış yaw, margarine çok güldüm iki de yumurta kırsaydın deseydin
ayy çok güldümm, Eminecimm aynen öyle, ben de anneme soruyorum bizim gazımızı nasıl alıyordun diye. sizin gazınız olmuyordu ki diyor DD çayın içine ekmek doğrayıp biraz da peynir koyup yedirirmiş annem benim kızımın burnuna bir gece margarini bocalamıştı uyandığımda "niye anne " dedim. çok sinirlenmiştim. sanki burun damlası yok. "yavrum, genzi kurumuştu rahat nefes alsın " diye yaptım dedi bi de aklıma gelmişken.
annem derki "emelcim seni bir banyo yaptırırdım, saatlerceeee uyurdun yatağın üzerine havlularla bırakırdım, hiç sesin çıkmazdı"
- anne kaç saat
cevap yok
maşallah canım senin ki de çok tatlı fıstık saçlı saçlı maşallaaahhmrb kızlar.birkaç gündür bakıyorum herkes bebişinin resmini koymuş.eeee ben dururmuyum.ben de koydum dila mın resmini.
buarada hepinizin bebişleri çooooooookkkkkk tatlııı.
Seni iyi anlaiyorum canim bizde ankarada oturuyoruz annem ilcesinde oturuyor arada haftasonlari gelinxe birakiyorum bi kere bende senin gibi birakmistim kaynimda evdeydi cok panik gittim ama cok guzel bakmislardi gayet mutluydu bebegim panik yapma durma ararlar gidersin hemen sen gidene kadar bi sy olcak degil ya
Hem zaten, sevelim oynayalım derken zaman geçecek senin bıdığında hoşuna gidecek merak etme. Yeterki karnı tok altı pak olsun
ayy çok güldümm, Eminecimm aynen öyle, ben de anneme soruyorum bizim gazımızı nasıl alıyordun diye. sizin gazınız olmuyordu ki diyor DD çayın içine ekmek doğrayıp biraz da peynir koyup yedirirmiş annem benim kızımın burnuna bir gece margarini bocalamıştı uyandığımda "niye anne " dedim. çok sinirlenmiştim. sanki burun damlası yok. "yavrum, genzi kurumuştu rahat nefes alsın " diye yaptım dedi bi de aklıma gelmişken.
annem derki "emelcim seni bir banyo yaptırırdım, saatlerceeee uyurdun yatağın üzerine havlularla bırakırdım, hiç sesin çıkmazdı"
- anne kaç saat
cevap yok
canım şu anda erzurumdayım evet ama asıl ikamet ettiğimiz yer (2013 yılına kadar sanırım) Konya
bilmiyorum canım,doktorun tarifinin aynısını yazdım
Erzurum da ne işin var bu soğukta
naksis senin bebeğinin göbüşü mü var , çok şirin