Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım bi rahatsızlığı olmaz ,benimde hep aklıma geliyor rahatsızlanınca falan elim ayağıma dolanır benim diye korkuyorum Allah korusun
kızlar gitmeyin ya erken daha ,biraz internetin başında oturayım eşim saatlerdi uyuyor sinir etti beni birazda ben onu sinirlendireyim internetin başından kalkmıyorsun diye o da sinirlensin
liste yapıyorum yarın doktora soracaklarımı sorusu olan var mı?
ben de yatağa girince biraz konuşalım isterim ama eşim de hemen uyur :)))
Tayinimiz Ankaraya gelmez ama ailem Ankarada sık sık gidip geliyorum , çalışıyorum ama şimdi izindeyim .
Off ya,benimki de iki saattir halıda uyuyor!!!Daha büyük kızı yatırmadım,küçük de yatalı yarım saat oldu henüz.
Ayyyy ewet bazen bişey anlatırken uyuya kalır sinir olurum. :))))
Ailen Ankaranın neresinde? Sen nerde çalışıyosun?
Ay bunlar özel oldu ama ben 100 mesajı geçmediğim için mesaj atamıyorum özelden :SSSS
benimki 6 aylık oldu ama 5. ayında muhallebi vermemişti henüz doktor. ıhlamur ve portakalı soracağım..Benim var :)
ıhlamur? Portakal? Muhallebi? verebilirmiyiz?
Off ya,benimki de iki saattir halıda uyuyor!!!Daha büyük kızı yatırmadım,küçük de yatalı yarım saat oldu henüz.
canım muz için erken mi onu sorsan eşim bugün çok erken bence muz için dedi kafam karıştı biraz,bir de pekmezi sorarsan sevinirim taktım bu pekmeze ben
Ailem dikimevi tarafında oturuyor inşallah nisan başı gibi ankaraya gelcem 15 gün kalmayı düşünüyorum bakalım,ben de nüfus müdürlüğünde çalışıyorum.
benimki 6 aylık oldu ama 5. ayında muhallebi vermemişti henüz doktor. ıhlamur ve portakalı soracağım..
eşin mi halıda uyuyor? halı nerede peki? oda değişik bir zevk gerçekten..
pekmezi yazdım muzu iyi hatırlattın. bu arada seninki çoook şeker bu fotoda maşallah maşallah nazarım değmesin
benimki 6 aylık oldu ama 5. ayında muhallebi vermemişti henüz doktor. ıhlamur ve portakalı soracağım..
eşin mi halıda uyuyor? halı nerede peki? oda değişik bir zevk gerçekten..
pekmezi yazdım muzu iyi hatırlattın. bu arada seninki çoook şeker bu fotoda maşallah maşallah nazarım değmesin
pardon bu son yazdığım asualpin bebişi için geçerli. zaten resimdeki senin bebişin değil demiştin değil mi naksis? (ben onu da beğeniyorum aslında )
teşekkür ederiz teyzesi ,eşimde çok sever bu fotoyu çalışma masasına bu ve bi resmi daha var onları koyacakmış
teyzesi biz üzerimize aldık bile,ve profildeki oğluşum
cidden senin bebişin mi :) ben sanki senin bebişin değil yazdın diye hatırlıyorum.. çokşeker bi poz vermiş gerçekten
kızlar dun bisoru srmuştum ama kımse cevaplamadı bılgısı olan yokmu acaba hoppala almak ıstıyorum kızıma kllannan yada herhangı bır bılgısı olan varmı?
kızlar dun bisoru srmuştum ama kımse cevaplamadı bılgısı olan yokmu acaba hoppala almak ıstıyorum kızıma kllannan yada herhangı bır bılgısı olan varmı?
benim bebiş değil dediğim başka bi fotoğraftı