2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım bi rahatsızlığı olmaz ,benimde hep aklıma geliyor rahatsızlanınca falan elim ayağıma dolanır benim diye korkuyorum Allah korusun :KK59:

yaaşı ateşi sorun değil.. insan yine tedirgin oluyor ama allah hastalık ateşi vermesin.. ben o ateşlendiği gece saatte 1 uyanmıştım allah korusun hasta olsa gözümü kırpmam herhalde.. zaten 38i geçmezmiş aşı ateşi..

kızlar gitmeyin ya erken daha ,biraz internetin başında oturayım eşim saatlerdi uyuyor sinir etti beni birazda ben onu sinirlendireyim internetin başından kalkmıyorsun diye o da sinirlensin:KK1:

Off ya,benimki de iki saattir halıda uyuyor!!!Daha büyük kızı yatırmadım,küçük de yatalı yarım saat oldu henüz.:KK19:

liste yapıyorum yarın doktora soracaklarımı sorusu olan var mı?

canım muz için erken mi onu sorsan eşim bugün çok erken bence muz için dedi kafam karıştı biraz,bir de pekmezi sorarsan sevinirim taktım bu pekmeze ben:KK1:

ben de yatağa girince biraz konuşalım isterim ama eşim de hemen uyur :)))
Tayinimiz Ankaraya gelmez ama ailem Ankarada sık sık gidip geliyorum , çalışıyorum ama şimdi izindeyim .

Ayyyy ewet bazen bişey anlatırken uyuya kalır sinir olurum. :))))

Ailen Ankaranın neresinde? Sen nerde çalışıyosun?

Ay bunlar özel oldu ama ben 100 mesajı geçmediğim için mesaj atamıyorum özelden :SSSS

Off ya,benimki de iki saattir halıda uyuyor!!!Daha büyük kızı yatırmadım,küçük de yatalı yarım saat oldu henüz.:KK19:

eşimde yemekten sonra bir uzandı koltuğa saatlerdir uyuyor çok sinir oldum ama kimin umrunda:KK50:
doktora gittin mi bugün neler söyledi?

Ayyyy ewet bazen bişey anlatırken uyuya kalır sinir olurum. :))))

Ailen Ankaranın neresinde? Sen nerde çalışıyosun?

Ay bunlar özel oldu ama ben 100 mesajı geçmediğim için mesaj atamıyorum özelden :SSSS

Ailem dikimevi tarafında oturuyor inşallah nisan başı gibi ankaraya gelcem 15 gün kalmayı düşünüyorum bakalım,ben de nüfus müdürlüğünde çalışıyorum.

Benim var :)
ıhlamur? Portakal? Muhallebi? verebilirmiyiz?
benimki 6 aylık oldu ama 5. ayında muhallebi vermemişti henüz doktor. ıhlamur ve portakalı soracağım..

eşin mi halıda uyuyor? :KK53:halı nerede peki? :KK1: oda değişik bir zevk gerçekten..

canım muz için erken mi onu sorsan eşim bugün çok erken bence muz için dedi kafam karıştı biraz,bir de pekmezi sorarsan sevinirim taktım bu pekmeze ben:KK1:

pekmezi yazdım muzu iyi hatırlattın. bu arada seninki çoook şeker bu fotoda :nazar: maşallah maşallah nazarım değmesin :KK17:

Ailem dikimevi tarafında oturuyor inşallah nisan başı gibi ankaraya gelcem 15 gün kalmayı düşünüyorum bakalım,ben de nüfus müdürlüğünde çalışıyorum.

Tamam canım Dikimevi bize yakın sayılır bende keçiörendeyim. Nisanda görüşürüz inşallah. Ben yatıyorum iyi geceler sana :)

benimki 6 aylık oldu ama 5. ayında muhallebi vermemişti henüz doktor. ıhlamur ve portakalı soracağım..

eşin mi halıda uyuyor? :KK53:halı nerede peki? :KK1: oda değişik bir zevk gerçekten..

pekmezi yazdım muzu iyi hatırlattın. bu arada seninki çoook şeker bu fotoda :nazar: maşallah maşallah nazarım değmesin :KK17:

pardon bu son yazdığım asualpin bebişi için geçerli. zaten resimdeki senin bebişin değil demiştin değil mi naksis? (ben onu da beğeniyorum aslında :KK1:)

teşekkür ederiz teyzesi ,eşimde çok sever bu fotoyu çalışma masasına bu ve bi resmi daha var onları koyacakmış :KK1:

pardon bu son yazdığım asualpin bebişi için geçerli. zaten resimdeki senin bebişin değil demiştin değil mi naksis? (ben onu da beğeniyorum aslında :KK1:)

teyzesi biz üzerimize aldık bile:KK1:,ve profildeki oğluşum :KK1:

teşekkür ederiz teyzesi ,eşimde çok sever bu fotoyu çalışma masasına bu ve bi resmi daha var onları koyacakmış :KK1:

cidden senin bebişin mi :) ben sanki senin bebişin değil yazdın diye hatırlıyorum.. çokşeker bi poz vermiş gerçekten :KK1:

X