2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy canım nerdeee tüm geçmişi okumak son 2-3 sayfayı okuyorum anca. Sen nasıl bu kadar çok yazabiliyosun kıskanıyom yaaaa. Benim oğlum sürekli onla ilgilenmemi istiyo. bazen oyun halısına bırakıp 10-15 dk anca okuyabiliyorum. Şimdi uyudu sanırım bi 20 dakikam var. Süreki bişeyler vermemi istiyo eline herşeyi elleyip biraz yalayıp atıyoruz. Eveeet sıradaki yaklaışk 1dk faln sürüyo oynaması. Slikon yumurta sürme fırçası süzgeç gibi aparatlara geçtik artık çünkü oyuncaklardan sıkıldı artık. Geçen sırf ooynasın diye plastikçiden mutfak plastiği aldım. Gerçi yaladığı için biraz tedirginim ama üzerinde türk malı yazınca aldım bende.

Bu arada emelcim bende ek gıdayı kestim çünkü artık geceleri sürekli uyanır gelmesine dayanmaz oldum. ek gıdaları kesince 2 saat falan uyuyo artık. Doktor yapacak bişey yok alışana kadar bu uyanmalara katlanacaz dedi ama ben biraz ara verdim.

Bu arada bebişler çok tatlı gerçekten. Ama ayeser seninkini göremedim neden hemen kaldırdın ki nolcak, korkma nazar değmez nazar değmesi için gerçek gözle gerçeğini görmek lazım. Gözümüzden bizzzat ışık gitmesi lazım. DÜNYADA BİR TANE ÇOK TATLI ÇOCUK VARDIR VE HER ANNE ONA SAHİPTİR. Emin ol herkes kendi bebeğini daha tatlı bulacaktır :KK66:))))

Ya ben sürekli burda gözüküyorum ama evde iş de yapıyorum arada. Gidip gidip geliyorum anlayacağın.
Bekle bebişimi koyayım biraz dursun hadi bu sefer. :KK1:
Harpy nerelerdeydin bakayım sen?

Bu arada bebekleri ve sizleride merak ediyorum, kendi resminizide koysanıza. Ben hafta sonu hava güzel olursa açık havada resim çekineyim oğlumla onu koyarım. Bu resim yeni doğduğu zamandan kalma. Açık havada çok güzel çıkıyo resimler :)

Koydum fotoğrafını, yakınlaşsın diye kestim kırptım, biraz puslu oldu , idare edin :KK1:

çok tatlı maşallah canım.Bu şapkalarda çok komik duruyor.Bizdede vardı her giydirdiğimde önce kendim gülüyıordum haline.Çok şirin oluyorlr

asualp doktorlara gıcık oluyorum. bebek uyumuyor huzursuz vs diyorum. mutlu bebek bu diyor geri yolluyor :KK70:
napim kendimce çözüm uyduruyorum.
bu arada sen de yeni resim koy artık :KK70: bekliyoruz.

ben geldim ama hemen uyandı benimki tekrar gidebilirim her an... ayesercim fotodaki kzucuk senin bebişmi yoksaaa çok sevimli maşallahh:nazar:

aaa emel ve mavi1000 asualp sizinkileri de yeni gördümm maşallaah bizee ayy ne güzel bebeler doğurmuşuzz:nazar::nazar::emir_bebek: kızlar valla bizim bebelerden tam molfix reklamı çıkar gerçekten :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

merhaba kızlar hepinizin bebişi çookkk tatlı maşallahhh :nazar:
kızıma irmikli mama yaptım ilkdefa çok sevdii şimdi kayu kitabıyla oynarken bende bi bakayım dedim

pekmezle verme sebebim aslında kan ilacını pek kullanmak istemiyorum o yüzden meyve pürelerine pekmez eklemeyi düşündüm :44:doktorada sormadım gerçi vereceği cevap belli sen kan ilacını kullan kesin diyecek ama çok berbat kokusu bile, çocuğa acıyyorum verirken :KK59:

biz kan ilacını bıraktık isal yaptı karnındanda sesler geliyodu gurul gurul diye geçen saglık ocagına gittigimde sordum başka bişey kullanalım mı diye gerek yok dediler bizim özel bi dr yok henüz ama iyi bi dr araştırıyorum

X