- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
Ayyy canım nerdeee tüm geçmişi okumak son 2-3 sayfayı okuyorum anca. Sen nasıl bu kadar çok yazabiliyosun kıskanıyom yaaaa. Benim oğlum sürekli onla ilgilenmemi istiyo. bazen oyun halısına bırakıp 10-15 dk anca okuyabiliyorum. Şimdi uyudu sanırım bi 20 dakikam var. Süreki bişeyler vermemi istiyo eline herşeyi elleyip biraz yalayıp atıyoruz. Eveeet sıradaki yaklaışk 1dk faln sürüyo oynaması. Slikon yumurta sürme fırçası süzgeç gibi aparatlara geçtik artık çünkü oyuncaklardan sıkıldı artık. Geçen sırf ooynasın diye plastikçiden mutfak plastiği aldım. Gerçi yaladığı için biraz tedirginim ama üzerinde türk malı yazınca aldım bende.
Bu arada emelcim bende ek gıdayı kestim çünkü artık geceleri sürekli uyanır gelmesine dayanmaz oldum. ek gıdaları kesince 2 saat falan uyuyo artık. Doktor yapacak bişey yok alışana kadar bu uyanmalara katlanacaz dedi ama ben biraz ara verdim.
Bu arada bebişler çok tatlı gerçekten. Ama ayeser seninkini göremedim neden hemen kaldırdın ki nolcak, korkma nazar değmez nazar değmesi için gerçek gözle gerçeğini görmek lazım. Gözümüzden bizzzat ışık gitmesi lazım. DÜNYADA BİR TANE ÇOK TATLI ÇOCUK VARDIR VE HER ANNE ONA SAHİPTİR. Emin ol herkes kendi bebeğini daha tatlı bulacaktır ))))
Ya ben sürekli burda gözüküyorum ama evde iş de yapıyorum arada. Gidip gidip geliyorum anlayacağın.
Bekle bebişimi koyayım biraz dursun hadi bu sefer.
Harpy nerelerdeydin bakayım sen?