2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de yarın doktora gidiyoruz,ek gıdaya başlatacak nihayet. Bizim kız 6 ay 3 günlük,safi anne sütü!:nazar: Geç mi kaldık ne?? Yazarım buraya doktorun ek gıdayla ilgili söylediklerini.

Yok canım, isteneni bu şekilde zaten, biz biraz erkenciyiz.
Paylaşımlarını bekliyorum.

maşallah :nazar: ben de çok çabaladım ama en sonunda kilo alması durunca başka çarem kalmadı :KK59: doktorun söylediklerini ben de paylaşırım cumartesi olmazsa ptesi :)

ya benimde bazen karnım gurulduyor sanki bebek tekmelemiş gibi geliyor :18: ben adetteolmadım test miyapsam acaba diye düşünmüyor değilim:18:

Bebek mi tekmeliyor, yok daha neler:KK60:

Arkadaşlar bir şey danışacağım size. Benim bebeğimin aşırı gazı var,hele son 1 haftadır rezalet!Belki de çocuk böyle uykusuz ve mızmız olmayacak normalde gazı olmasa çünkü öyle güleryüzlü,neşeli bir bebek ki bazen.Bizim doktorumuz İst Anadolu Yakası'nda neredeyse tüm çocuklu ailelerin tanıdığı bir hanım,çok iyi bir doktor gerçekten.Fakat biraz fazla pimpirikli.Ben sab simplex,nurse harveys ve bir dolu doğal çözüm denedim gaz için ama fayda göremedim.Burada okuyunca Zinco şurubu sormuştum birkaç ay önce,kesinlikle hayır dedi. Gerekçesi de bu şurup Sağlık Bakanlığı onaylı değilmiş,aynı şekilde Om-x de ,bay-bay damla da :bunların hepsi Tarım Bakanlığı onayıyla satılıyormuş.İçeriğini bilemeyiz falan dedi.Sonuçta burada pekçok kişi kullanmış Zincoyu ,ben de mi denesem ya??

Zinco şurup değil canım ayrıca içinde bitkisel yağlar var, bildiğimiz çörek otu dere otu falan filan, istersen içeriğini uzun uzun yazarım. Bana memleketteyken 30 yıllık çocuk doktoru metsil vermişti, burdaki doktorum metsil ilaç zinco ise bitkiseldir, metsili bırak zincoya geç dedi. Metsil de işimizi gördüğü halde. Bu güne kadar hiçbir yan etkisini görmedim ben, tabi çok uzun vadeyi gözlemleyemiyoruz biz.

Bebek mi tekmeliyor, yok daha neler:KK60:

neden öyle diyorsun canım yaw düşünsene benim bebeğim 6 aylık doğumdan 2 ay sonra hamile kalsam al sana 4 aylık bebek çok rahat hissederim hareketlerini bence :18: içime kurt düştü şimdi :18: bugün ben bir test alayım..

canım biz de aynen sadece yoğurt veriyorum diğerlerine geçemedim. kesinlikle paylaşımını bekliyorum hadi hayırlısı bebişe şimdiden geçmiş olsun :KK71::KK71:

Yoğurdu alıştırman iyi olmuş canım :nazar: Diğerlerine daha kolay alışacağını düşünüyorum.

ya bizimki de öyle neden acaba? bende kilo milo da kalmadı ama çocuğun güzelliğinin yanında kendimi çok çirkin hissediyorum sanırım ondandır bakınca fotoyu hiç beğenmiyorum:KK50: o yüzden de hiç çektirme işine girmiyorum...:82:

Ya bizi çekecek kimse yok gündüzleri, zaten evde o kadar paspal oluyorum ki, :KK53:

günaydın kızlar.. :KK3: nasılsınız görüşmeyeli?

kıyamammm :) ben daha önce yanında birkaç kez saçımı kurutmuştum ondan sese alışkın ama yine de hoşlanmadı tabi orası kesin :KK1:

Ben onun saçını kurutmadım hiç, ama bem kuruturken gözlerini kocaman açıyor.:KK53:
:KK1:

günaydın kızlar, oku oku bitiremedimm....
şekerdelisi becerebilirsem benim kızımın resmini koyayım. sizler nasıl koydunuz. çözünürlük ayarlaması yapılması lazım sanki.

resim koydum ama hata verdi niye ki

Emelcim merhaba, akşamları giremiyorsun Ecemi surmuyor yoksa koca bebeğin mi?:KK1:
Ben senin bitter çikolatanı biliyorum,:nazar::nazar::nazar: ama yeni fotoğraflarını görmek ister teyzesi, ben koydum facebooka birkaç yeni.

neden öyle diyorsun canım yaw düşünsene benim bebeğim 6 aylık doğumdan 2 ay sonra hamile kalsam al sana 4 aylık bebek çok rahat hissederim hareketlerini bence :18: içime kurt düştü şimdi :18: bugün ben bir test alayım..

Umarım yoktur yeni bir bebek, çok zor olur senin için.

Ya bizi çekecek kimse yok gündüzleri, zaten evde o kadar paspal oluyorum ki, :KK53:

günaydın kızlar,harpy hayırlı olsun canım,iştahlı şekilde yemekler yer inşallah küçük bey o sandalyede.

ayeser aynen ben de öyleyim,paspal paspal,hani filmlerde olur ya saçları bigudiyle sarılı sabahlıkla evde gezen kadın,eteğini çekiştiren çocuk,bazen kendimi böyle hayal ediyorum istemeyerek:KK37:

günaydın kızlar,harpy hayırlı olsun canım,iştahlı şekilde yemekler yer inşallah küçük bey o sandalyede.

ayeser aynen ben de öyleyim,paspal paspal,hani filmlerde olur ya saçları bigudiyle sarılı sabahlıkla evde gezen kadın,eteğini çekiştiren çocuk,bazen kendimi böyle hayal ediyorum istemeyerek:KK37:

Ahaha, benim de saçlar saçak saçak, Genelde üzerimde pijama ya da tayt, üste tişört. Bazen eşim gelirken düzgün giyiniyorum da herzaman yetişmiyor.:KK1:

Oğlumu uyuttum, saçaklardan kılıç buzlar eriyip düşüyor,düşene kadar çarpıyor sağa sola, herbirinde uyanıyor yavrucak.:97:

Oğlumu uyuttum, saçaklardan kılıç buzlar eriyip düşüyor,düşene kadar çarpıyor sağa sola, herbirinde uyanıyor yavrucak.:97:

canım eviniz sobalı değildir inşallah,o soğukta soba yakmak çok zordur.bizde de alt komşu matkapla bir yerleri deliyor sabah 9dan beri,oğlum uyanıp duruyor,beşiğe koydum sallıyorum

canım eviniz sobalı değildir inşallah,o soğukta soba yakmak çok zordur.bizde de alt komşu matkapla bir yerleri deliyor sabah 9dan beri,oğlum uyanıp duruyor,beşiğe koydum sallıyorum

Yok canım Allahtan sobalı değil. Kaloriferli hem de şu eski tip demirdökümlerden. Öyle ısıtıyor ki, kolsuz duruyoruz evde. Pişiyoruz resmen. Oğluma bir battaniye örtüyorum.

üşümeyin de pişin sorun değil:KK1:ben ilk atandığım köyde sobalı bir evde kalmıştım,eşim de memlekette kaldı tayin isteyememişti,oğluma hamileydim,o halimde soba yakmaya uğraşırdım,dışarısı kar,odun kömür ev de de değil evin karşısında ambarda,soğukta çık hamile halinle taşı yakmaya çalışş,offffffffff kabus gibiydi o günler.........

X