2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bir şey danışacağım size. Benim bebeğimin aşırı gazı var,hele son 1 haftadır rezalet!Belki de çocuk böyle uykusuz ve mızmız olmayacak normalde gazı olmasa çünkü öyle güleryüzlü,neşeli bir bebek ki bazen.Bizim doktorumuz İst Anadolu Yakası'nda neredeyse tüm çocuklu ailelerin tanıdığı bir hanım,çok iyi bir doktor gerçekten.Fakat biraz fazla pimpirikli.Ben sab simplex,nurse harveys ve bir dolu doğal çözüm denedim gaz için ama fayda göremedim.Burada okuyunca Zinco şurubu sormuştum birkaç ay önce,kesinlikle hayır dedi. Gerekçesi de bu şurup Sağlık Bakanlığı onaylı değilmiş,aynı şekilde Om-x de ,bay-bay damla da :bunların hepsi Tarım Bakanlığı onayıyla satılıyormuş.İçeriğini bilemeyiz falan dedi.Sonuçta burada pekçok kişi kullanmış Zincoyu ,ben de mi denesem ya??

sanırım bitkisel diye tarım bakanlığı onaylıyor onları.. ama sağlık bakanlığının onaylamamasının sebebi de zaten ilaç olmaması büyük ihtimalle.. bilmiyorum ben zinkodan pek memmnun kalmadım.. metsil kullnamıştım hiç sıkıntımız olmamıştı eğer denemediysen tavsiye ederim..

neyse bu sefergerçekten çıkıyorum iyi geceler :KK3:

kızlar ben geldim bugün giremedim bakmadan da yatamadım :) bebişler çok tatlı maşallah :) konulara şöyle bir göz atıp geliyorum

sanırım bitkisel diye tarım bakanlığı onaylıyor onları.. ama sağlık bakanlığının onaylamamasının sebebi de zaten ilaç olmaması büyük ihtimalle.. bilmiyorum ben zinkodan pek memmnun kalmadım.. metsil kullnamıştım hiç sıkıntımız olmamıştı eğer denemediysen tavsiye ederim..

Canım nurse harveys de bitkisel aslında om-x'in birebir aynısı galiba ama Sağlık Bk onaylı,anlamadım yani. Metsil çok başlarda kullanmıştık deneyeyim yine bari.Sağol canım.İyi geceler.

evet çok fazla gazı versa metsil vermelisin bence de canım. yine de doktoruna danış ama metsil rahatlatır.

Geçmişi oku oku bitiremedim :)))
Bizdede görümcem vardı. Oğlumu uyutup film izledik KAÇIŞ PLANI.....
Gerim gerim gerildik.
Siz kocaları dövün elin adamı karısı için neler yapıyo :)))) Biraz uzun ama çok beğendim filmi :KK66:))

Hamilelik dediniz kafam karıştı. Bende hiç adet olmadım :KK43:((((

Halam göbek 1 yıldan önce gitmez demişti bana :KK66:))

Hadi iyi gecele herkese :)

Arkadaşlar bir şey danışacağım size. Benim bebeğimin aşırı gazı var,hele son 1 haftadır rezalet!Belki de çocuk böyle uykusuz ve mızmız olmayacak normalde gazı olmasa çünkü öyle güleryüzlü,neşeli bir bebek ki bazen.Bizim doktorumuz İst Anadolu Yakası'nda neredeyse tüm çocuklu ailelerin tanıdığı bir hanım,çok iyi bir doktor gerçekten.Fakat biraz fazla pimpirikli.Ben sab simplex,nurse harveys ve bir dolu doğal çözüm denedim gaz için ama fayda göremedim.Burada okuyunca Zinco şurubu sormuştum birkaç ay önce,kesinlikle hayır dedi. Gerekçesi de bu şurup Sağlık Bakanlığı onaylı değilmiş,aynı şekilde Om-x de ,bay-bay damla da :bunların hepsi Tarım Bakanlığı onayıyla satılıyormuş.İçeriğini bilemeyiz falan dedi.Sonuçta burada pekçok kişi kullanmış Zincoyu ,ben de mi denesem ya??

Tarım bakanlığı mı???? Alllah allah zirai ilaç muamelesimi yapıyolar yani :)))) Bende düşünüyodum Zincoyu, bitkisel yağ falan demişti bi arkadaş :SSSS Ek gıdalar bizdede gaz yaptı :SSSS

Biz de yarın doktora gidiyoruz,ek gıdaya başlatacak nihayet. Bizim kız 6 ay 3 günlük,safi anne sütü!:nazar: Geç mi kaldık ne?? Yazarım buraya doktorun ek gıdayla ilgili söylediklerini.

canım biz de aynen sadece yoğurt veriyorum diğerlerine geçemedim. kesinlikle paylaşımını bekliyorum hadi hayırlısı bebişe şimdiden geçmiş olsun :KK71::KK71:

Oğlumun benle doğrudürüst fotoğrafı yok kızlar ya, çoğu tek başına.
ya bizimki de öyle neden acaba? bende kilo milo da kalmadı ama çocuğun güzelliğinin yanında kendimi çok çirkin hissediyorum sanırım ondandır bakınca fotoyu hiç beğenmiyorum:KK50: o yüzden de hiç çektirme işine girmiyorum...:82:

sorma son zamanlarda saç kurutma makinesiyle kurutuyorum saçını tipini görseniz gözünü açamıyo :KK60: çok komik oluyor :KK60:
biz de saç kurutmayla kuruttuk geçen kaşla göz arasında çoğalmış ama bir çığlık bir korku allaaahh kedi gibi üstüme tırmandıı:83::83:

iyi geceler tuanas,ben de oğlumu emzireyim diye çıkmıştım,babasına yakalandım beni uyut öyle git dedi:KK1: lafa dalmışız,şimdi dönebildim,kızlar da gitmişler.senden naber,bebiş nasıl?

günaydın kızlar,gece sayfayı ben kapatmışım ben açayım dedimEn Büyük TÜRKİYE

günaydın kızlar.. :KK3: nasılsınız görüşmeyeli?

biz de saç kurutmayla kuruttuk geçen kaşla göz arasında çoğalmış ama bir çığlık bir korku allaaahh kedi gibi üstüme tırmandıı:83::83:

kıyamammm :) ben daha önce yanında birkaç kez saçımı kurutmuştum ondan sese alışkın ama yine de hoşlanmadı tabi orası kesin :KK1:

günaydın kızlar, oku oku bitiremedimm....
şekerdelisi becerebilirsem benim kızımın resmini koyayım. sizler nasıl koydunuz. çözünürlük ayarlaması yapılması lazım sanki.

resim koydum ama hata verdi niye ki

Son düzenleme:
kızlarmama sandalyesi aldık :) bunun hardal rengi olanı..

$presentazione-lilla-20100624092233.jpg

günaydın kızlar, oku oku bitiremedimm....
şekerdelisi becerebilirsem benim kızımın resmini koyayım. sizler nasıl koydunuz. çözünürlük ayarlaması yapılması lazım sanki.

resim koydum ama hata verdi niye ki

ekelemek istediğin fotoyu aç üzerine sağ tıkla; düzenle ya da birlikte aç dan birini seç. paint brusha aktaracak resmi, orada biraz sağdan soldan kırp sonra farklı kaydet de jpg olarak kaydet. bir de onu dene bakalım. ben öyle yaptım.
gönderdiğin link de erişilemiyor diyor..

X