- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 42
Arkadaşlar bir şey danışacağım size. Benim bebeğimin aşırı gazı var,hele son 1 haftadır rezalet!Belki de çocuk böyle uykusuz ve mızmız olmayacak normalde gazı olmasa çünkü öyle güleryüzlü,neşeli bir bebek ki bazen.Bizim doktorumuz İst Anadolu Yakası'nda neredeyse tüm çocuklu ailelerin tanıdığı bir hanım,çok iyi bir doktor gerçekten.Fakat biraz fazla pimpirikli.Ben sab simplex,nurse harveys ve bir dolu doğal çözüm denedim gaz için ama fayda göremedim.Burada okuyunca Zinco şurubu sormuştum birkaç ay önce,kesinlikle hayır dedi. Gerekçesi de bu şurup Sağlık Bakanlığı onaylı değilmiş,aynı şekilde Om-x de ,bay-bay damla da :bunların hepsi Tarım Bakanlığı onayıyla satılıyormuş.İçeriğini bilemeyiz falan dedi.Sonuçta burada pekçok kişi kullanmış Zincoyu ,ben de mi denesem ya??
sanırım bitkisel diye tarım bakanlığı onaylıyor onları.. ama sağlık bakanlığının onaylamamasının sebebi de zaten ilaç olmaması büyük ihtimalle.. bilmiyorum ben zinkodan pek memmnun kalmadım.. metsil kullnamıştım hiç sıkıntımız olmamıştı eğer denemediysen tavsiye ederim..