2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

olsun canım içine doğmuş demekki ben kel olacağını tahmin etmiştim mesela, almayalım kel olur bu çocuk demiştim:KK60:

aman bana da miden yanmıyor kel olur demişlerdi, hiç yanmadı az da olsa saçlı doğdu maşallah.. öyle diyenlere babası gibi o da kel olacak zaten şimdiden alışsın diyordum :)

Canım sensin diye demedim. Benim oğlumun fotoğrafları hep tek, kimseyle yok hemen hemen. Bu kareyi görünce geldi aklıma.

benimde oğlumla hiç fotoğrafım yok çünkü eşim güzel bi kare yakalayıp çekemiyor ben onların çok güzel anlarını yakalıyorum ama o nedense öyle güzel bi foto çekemedi ya da ben mi çirkinim yoksa ondan mı beğenmiyorum fotoları:KK1:

Kızlar ben çıkıyorum, çok muhabbet edeceğe benziyorsunuz, keyifli geceler.
Eşimin doğum günü hem, :KK16:

benimde oğlumla hiç fotoğrafım yok çünkü eşim güzel bi kare yakalayıp çekemiyor ben onların çok güzel anlarını yakalıyorum ama o nedense öyle güzel bi foto çekemedi ya da ben mi çirkinim yoksa ondan mı beğenmiyorum fotoları:KK1:

ben de şişkoolduğum için çektirmiyorum 1-2 tane çekildim. fotoya bakınca şok oluyorum bu benmiyim diye.. acil kilo vermemlazım kızlar :KK43:

estağfirullah, diyeyim de çıkayım bari:KK1:

bugün güneşliydi aslında ama rüzgar vardı diye gözüm yemedi çıkmaya... cumartesi güzelmiş galiba.. doktordan çıkınca biraz dolaşırız belki sahilde felan.. oralar nasıl?

Biz de yarın doktora gidiyoruz,ek gıdaya başlatacak nihayet. Bizim kız 6 ay 3 günlük,safi anne sütü!:nazar: Geç mi kaldık ne?? Yazarım buraya doktorun ek gıdayla ilgili söylediklerini.

ben de şişkoolduğum için çektirmiyorum 1-2 tane çekildim. fotoya bakınca şok oluyorum bu benmiyim diye.. acil kilo vermemlazım kızlar :KK43:

ben kilo verdim ama önümde kocaman bir göbek var baktıkca hamilemiyim ne diyorum :18:

Biz de yarın doktora gidiyoruz,ek gıdaya başlatacak nihayet. Bizim kız 6 ay 3 günlük,safi anne sütü!:nazar: Geç mi kaldık ne?? Yazarım buraya doktorun ek gıdayla ilgili söylediklerini.

maşallah :nazar: ben de çok çabaladım ama en sonunda kilo alması durunca başka çarem kalmadı :KK59: doktorun söylediklerini ben de paylaşırım cumartesi olmazsa ptesi :)

ben kilo verdim ama önümde kocaman bir göbek var baktıkca hamilemiyim ne diyorum :18:

ya benimde bazen karnım gurulduyor sanki bebek tekmelemiş gibi geliyor :18: ben adetteolmadım test miyapsam acaba diye düşünmüyor değilim:18:

neyse kızlar benim de artık yatma vaktim geldi.. size doyum olmaz.. yarın aynı saatte aynı yerde demeyi çok isterdim ama görümcem geleceği için ben hafta sonu pek uğrayamam.. ptesiye kadar kendinize iyi bakın bebişlerinizede. iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum hepinizee :KK5:
(yarın akşama kadar yine takılırım canım.. neden bu kadar duygusala bağladıysam :KK1:)

Oooof ooofff!Ben emzirirken son 1 ayda 4 kg aldım,yoksa eski kiloma dönmüştüm.Yine fazla toplu değilim ama göbeğim aynen hamile gibi duruyor.Benim büyük kız geçenlerde dalga geçiyor göbeğimi elleyip:"Anneee,i kardeşim daha mı olacak???":18:

Oooof ooofff!Ben emzirirken son 1 ayda 4 kg aldım,yoksa eski kiloma dönmüştüm.Yine fazla toplu değilim ama göbeğim aynen hamile gibi duruyor.Benim büyük kız geçenlerde dalga geçiyor göbeğimi elleyip:"Anneee,i kardeşim daha mı olacak???":18:

benimde son günlerde göbeğim çok büyüdü ciddi ciddi korkuyorum yani başka ihtimallerden en iyisi bir test daha yapmak:18:

Arkadaşlar bir şey danışacağım size. Benim bebeğimin aşırı gazı var,hele son 1 haftadır rezalet!Belki de çocuk böyle uykusuz ve mızmız olmayacak normalde gazı olmasa çünkü öyle güleryüzlü,neşeli bir bebek ki bazen.Bizim doktorumuz İst Anadolu Yakası'nda neredeyse tüm çocuklu ailelerin tanıdığı bir hanım,çok iyi bir doktor gerçekten.Fakat biraz fazla pimpirikli.Ben sab simplex,nurse harveys ve bir dolu doğal çözüm denedim gaz için ama fayda göremedim.Burada okuyunca Zinco şurubu sormuştum birkaç ay önce,kesinlikle hayır dedi. Gerekçesi de bu şurup Sağlık Bakanlığı onaylı değilmiş,aynı şekilde Om-x de ,bay-bay damla da :bunların hepsi Tarım Bakanlığı onayıyla satılıyormuş.İçeriğini bilemeyiz falan dedi.Sonuçta burada pekçok kişi kullanmış Zincoyu ,ben de mi denesem ya??

X