2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ali babanin ciftligini soylemekten bi hal oldum bizimki uyurken ninni yerine ali babayi istiyo anca sakinlesiyo evde bi sey degilde bi yere gittigimizde cok utaniyorum soylemekten

Hepsi bi araya gelse n guzel olur.. Tam cumbus

evet ya pofuduklarr maşallahh:nazar::emir_bebek:
eşime dedim ki sen salla da ben birazcık nete bakiim dedim. ne uyutabildi uyuz uyuz sallıyor. bir de arada bana bakıpp ayy çok uykum geldi diyor. ve işteee sayıklıyor ne dedi biliyormusunuz :KK60::KK60::KK60:
babangil kurmaydan çatı almışlar aşkım:KK53::KK53::KK53: oturduğu bebeği salladığı yerde rüya görüp sayıklıyor yaaa bu kadar olur:KK60:

Ali babanin ciftligini soylemekten bi hal oldum bizimki uyurken ninni yerine ali babayi istiyo anca sakinlesiyo evde bi sey degilde bi yere gittigimizde cok utaniyorum soylemekten

bizim de bir numaralı şarkımızdır Ali babanın çiftliği ağlıyorsa eğer başla ali baba demeye hemen susar eşim kötü alıştırmışsın sen bu şarkıya diyor bazen mecbur kalıp o da söylediği için:KK1:

hepsi de çok tatlı maşallah bebişlere :KK1:

eşime dedim ki sen salla da ben birazcık nete bakiim dedim. ne uyutabildi uyuz uyuz sallıyor. bir de arada bana bakıpp ayy çok uykum geldi diyor. ve işteee sayıklıyor ne dedi biliyormusunuz :KK60::KK60::KK60:
babangil kurmaydan çatı almışlar aşkım:KK53::KK53::KK53: oturduğu bebeği salladığı yerde rüya görüp sayıklıyor yaaa bu kadar olur:KK60:

:KK60::KK60::KK60: çok komik ya ama keyifli oluyordur dinlemek ,benim eşim hiç sayıklamaz aslında arada sayıklasa iyi olur ağzından biraz laf alırım:KK1:

ayy kızlar ben şu bebelerimi uyutup geleyim ikisi de sersefil ne uyuyorlar ne uyutuyorlar:KK58:

Evet ya benim esimde uyutamiyor aslinda pek de uyutmaya cabalamiyor biraz oyala diyorum oyle oturuyolar eline bi iki oyuncak veriyo hic neseli bi seyler yok tabi sıkılır cocuk

kızlar iyi geceler ben çıkıyorum eşim artık kötü bakmaya başladı yakında pc 'yi yok edecek gibi :KK1:

Öldüm gülmekten!!!!Alem senin eşin vallahi,Bebeği kucakta sallamıyordur umarım!!!:KK9:

:nazar::nazar::nazar:Ne tatlı tüm bebekler.....Allah hepimizin bebeğine sağlıklı,upuzuuuun,mutlu ömürler nasip etsin. Tüm bebeişleri nazarlardan uzak tutsun.

Evet ya benim esimde uyutamiyor aslinda pek de uyutmaya cabalamiyor biraz oyala diyorum oyle oturuyolar eline bi iki oyuncak veriyo hic neseli bi seyler yok tabi sıkılır cocuk

aynısını bizim kocacık da yapıyor özellikle hafta sonları biraz bak diyorum alıyo oturtuyor koltuğuna karşısına geçip televizyon seyrediyor.. kendini değil çocuğu eğlendireceksin diyorum.. sonra da gelip bana diyor ki; bu çok huysuz herhalde acıktı :KK50: bu kocacıklar ne zaman büyiycek :63:

Evet ya gecen cok kizdim gunduz banyo yapamiyorum beren yuzunden aksam esim gelince banyoya girdim bizimki bi agliyor iki agliyor susmuyor cocuk banyodan telasla ciktim ki bizimki uyumus yazik kizimda yaninda agliyorda duymuyor ustelik bi de horluyor bizimki

İkisini de uyuttum :KK19: ben de sadece benimki böyle sanıyordum meger hepimizin basindaymis. Kızıyordum ne kadar sorumsuz ilgisiz cocuğun eline iki oyuncak verip uyuyor gazete okuyor bilgisayara bakıyor :KK50: ama Nolcek bizim bu kocislerin hali yaa.
Neyse kızlar iyi ki varız valla çok rahatlıyorum böyle birbirimize destek olunca. :KK19::KK19:
Hepinize iyi geceler Allah bizleri bebisimizden ve kocisimizden ayırmasın :nazar::nazar:

X