2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim oğlum ne emiyor nede mama yada ek besin alıyor perişan olduk çok üzülüyorum benimle aynı durumda olan varmı ne yapıyosunuz

canım neden hiç bişey yemiyor bir sıkıntısı mıvar acaba? hiç mi emmiyor?

arkadaşlar benim oğlum ne emiyor nede mama yada ek besin alıyor perişan olduk çok üzülüyorum benimle aynı durumda olan varmı ne yapıyosunuz

bir dönem benim oğlumda öyleydi onunla beraber bende inanılmaz zayıflamıştım üzüntüden ama elimdende birşey gelmedi:KK59:

evet canım hiç bişey yemiyor doktor bir problemi yok diyor hiç bişey anlamadım

bu bebişlerin işine akıl sır ermiyor yani.. allah yardımcın olsun.. birsüre üstüne düşmezsen belki düzelir.. sonuçta aç yaşamayacakya bu bebek.. bir de demir eksikliği çok iştahsızlık yapıyormuş diye duymuştum. ona baktırdınız mı?

bu arada kim paylaşmıştı hatırlamıyorum pynir yapımını çok pratikmiş.. kesinlikle deneyeceğim.. çok teşekkürler :)

canım sonra nasıl düzeldi neler yaptınız anlatsana

canım doktor bize inanmıyordu hatta birşeyi yok bu bebeğin diyordu,ben o dönemde birazda olsa şırıngayla sağdığım sütü veriyordum onu yutmaya mecbur kalıyordu.

s_sedef canım benim bebeğim 1 ay önce böyleydi iki ay hiç kilo almadı yemiyordu ki bişey drumuz multivitamin verdi benimki canavar oldu:)

evet canım hiç bişey yemiyor doktor bir problemi yok diyor hiç bişey anlamadım

bu hali bir hafta sürdü günde sadece 3 defa emzirdiğimi biliyorum gece açlıktan uyuyamıyordu ama yinede bişey yemiyordu, şimdi uyurken emziriyorum uyanıkken yine emmiyor.

işte benim oğluşum maşallah deyin :nazar::nazar::nazar:su içiriyordum burun deliklerini şişirmiş:KK1::KK1:
:nazar::nazar::emir_bebek:çook tatlı maşallaah:nazar:
maşallah canım çok tatlı ya,Allah nazardan saklarsın:nazar:,baya saçı var sanırım, benim oğluşumun çok az :KK1:

ya ben sadece utkumuz ve şeker delisinin bebişlerini görebildim diğerlerini kaçırdım amaa.. bir daha koyunnn :84::84:

Benim oğlumda uyanıkken emmiyor aç olsa bile.Nezaman gececek bu huy.Bilen varmı.Yada neden oluyor. Çaresi varmı????

Benim oğlumda uyanıkken emmiyor aç olsa bile.Nezaman gececek bu huy.Bilen varmı.Yada neden oluyor. Çaresi varmı????

dün bir bayan gördüm alışveriş merkezinin emzirme odasında:KK1:,onun oğlu 9.ayda normal emmeye başlamış o zamana kadar uykuda emmiş:KK59:

X