- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 42
arkadaşlar benim oğlum ne emiyor nede mama yada ek besin alıyor perişan olduk çok üzülüyorum benimle aynı durumda olan varmı ne yapıyosunuz
canım neden hiç bişey yemiyor bir sıkıntısı mıvar acaba? hiç mi emmiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim oğlum ne emiyor nede mama yada ek besin alıyor perişan olduk çok üzülüyorum benimle aynı durumda olan varmı ne yapıyosunuz
bir dönem benim oğlumda öyleydi onunla beraber bende inanılmaz zayıflamıştım üzüntüden ama elimdende birşey gelmedi
canım neden hiç bişey yemiyor bir sıkıntısı mıvar acaba? hiç mi emmiyor?
evet canım hiç bişey yemiyor doktor bir problemi yok diyor hiç bişey anlamadım
canım sonra nasıl düzeldi neler yaptınız anlatsana
evet canım hiç bişey yemiyor doktor bir problemi yok diyor hiç bişey anlamadım
çook tatlı maşallaahişte benim oğluşum maşallah deyin su içiriyordum burun deliklerini şişirmiş
maşallah canım çok tatlı ya,Allah nazardan saklarsın,baya saçı var sanırım, benim oğluşumun çok az
çook tatlı maşallaah
ya ben sadece utkumuz ve şeker delisinin bebişlerini görebildim diğerlerini kaçırdım amaa.. bir daha koyunnn :84::84:
Benim oğlumda uyanıkken emmiyor aç olsa bile.Nezaman gececek bu huy.Bilen varmı.Yada neden oluyor. Çaresi varmı????
bu da benim Mehmet Alp'im
maşaallaahh bebişlere nazar değmesin diye bilgisayarın ekranına okuyorum üflüyorum...
maşaallaahh bebişlere nazar değmesin diye bilgisayarın ekranına okuyorum üflüyorum...
hepsıde cok tatlı kızlar bebeslerın.. bu da benım cadım :)))
hepsıde cok tatlı kızlar bebeslerın.. bu da benım cadım :)))