2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben saatli yedirmiyorum ya, hislerimin peşinden gidiyorum diyebilirim. Öncelik yine emzirmede. Her uyanışında önce emziriyorum ki anne sütüyle iştahı açılsın ondan 1, 1,5 saat sonra da yedireceğimi yediriyorum.

bebişlerin hepsi birbirinden tatlı Allah hepsini nazarlardan korusun:nazar:
sekerdelisi sen de koy oğlusunun resmini görelim, merak ettim:KK1:

arkadaşlar kızım hemen hemen herseyın tadna baktı artık öğün olarak gecmeyı dusunuyruz az cok bılsemde tam karar veremedım ne zaman ne kadar ne yedırıcegımı ek gıdaya tamamen gecen arkadaslardan fıkır alabılırmıyım

bize doktor günde 3 defa ver ek gıdaları her öğün 150 ml kadar olsun miktarı dedi.(ama bana 150 fazla gibi geldi :KK61:)

bugün oğlumla farklı bi tarif yaptık aklımızdan ve oğlum çok sevdi size de tavsiye ederim;
100 ml su içine 2 tatlı kaşığı irmik ve 1 yemek kaşığı kaşık maması ekleyip muhallebi kıvamını alıncaya kadar kaynattım ve karıştırdım. Ocaktan alıp oda sıcaklığına gelince içine 1 yada 2 ölçek bebek sütü(1 numara mama) koydum en son çeyrek elma püresi ekleyip yedik çok besleyici ve tadı güzel oldu oğlumdan kalanı ben yedim :))
hımmm ikinizede afiyet olsun :KK56:

arkadaşlar ben minnak tavşan felan göremedim siz nasıl görüyorsunuz:82:

hıııı avatar resmimi bende büyük boy resim eklediniz sandım
bu çocukların hepsi çok tatlı maşallah :nazar::KK54::KK71:

arkadaşlar kızım hemen hemen herseyın tadna baktı artık öğün olarak gecmeyı dusunuyruz az cok bılsemde tam karar veremedım ne zaman ne kadar ne yedırıcegımı ek gıdaya tamamen gecen arkadaslardan fıkır alabılırmıyım

normalde program şöyle;
sabah 7-9 arası: kahvaltı (peynir, yumurta vs...
öğlen: sebze püresi
ikindin: meyve püresi
akşam: muhallebi

ama hepsini bir günde başlama yavaş yavaşönce birini vermeye başla en keyifli olduğu zamanda 1 kaşıkla başla mesela sonra 1 hafta sonra diğer öğünü vermeye başla öyle öyle 4 hafta sonunda tamamen geçmiş olacaksın :KK61: bebişin kaç aylık oldu bu arada?

normalde program şöyle;
sabah 7-9 arası: kahvaltı (peynir, yumurta vs...
öğlen: sebze püresi
ikindin: meyve püresi
akşam: muhallebi

ama hepsini bir günde başlama yavaş yavaşönce birini vermeye başla en keyifli olduğu zamanda 1 kaşıkla başla mesela sonra 1 hafta sonra diğer öğünü vermeye başla öyle öyle 4 hafta sonunda tamamen geçmiş olacaksın :KK61: bebişin kaç aylık oldu bu arada?
çook teşekkür ederim kızım 23 eylül doğumlu 5 ay 1 haftalık şu an

işte benim oğluşum maşallah deyin :nazar::nazar::nazar:su içiriyordum burun deliklerini şişirmiş:KK1::KK1:

oğlumunda bu aralar biraz çıktı ama sarı olduğu için tabi çok anlaşılmıyor,birde yatarken başını koyduğu taraf yani başının arkası baya kel iyice dökülmüş:KK1:kel oğlum benim:KK60:

benim oğlum da aslında sapsarı babamız bulgar göçmeni. ama bu fotoğrafta kumral çıkmış gölge düşmüş ondan sanırım

arkadaşlar benim oğlum ne emiyor nede mama yada ek besin alıyor perişan olduk çok üzülüyorum benimle aynı durumda olan varmı ne yapıyosunuz

X