- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kızım hemen hemen herseyın tadna baktı artık öğün olarak gecmeyı dusunuyruz az cok bılsemde tam karar veremedım ne zaman ne kadar ne yedırıcegımı ek gıdaya tamamen gecen arkadaslardan fıkır alabılırmıyım
pc makineyi görmüyor resim aktaramıyorum az sonra tekrar deneyecegim
Görebileceği bir yere koysan
hımmm ikinizede afiyet olsunbugün oğlumla farklı bi tarif yaptık aklımızdan ve oğlum çok sevdi size de tavsiye ederim;
100 ml su içine 2 tatlı kaşığı irmik ve 1 yemek kaşığı kaşık maması ekleyip muhallebi kıvamını alıncaya kadar kaynattım ve karıştırdım. Ocaktan alıp oda sıcaklığına gelince içine 1 yada 2 ölçek bebek sütü(1 numara mama) koydum en son çeyrek elma püresi ekleyip yedik çok besleyici ve tadı güzel oldu oğlumdan kalanı ben yedim :))
pc makineyi görmüyor resim aktaramıyorum az sonra tekrar deneyecegim
arkadaşlar kızım hemen hemen herseyın tadna baktı artık öğün olarak gecmeyı dusunuyruz az cok bılsemde tam karar veremedım ne zaman ne kadar ne yedırıcegımı ek gıdaya tamamen gecen arkadaslardan fıkır alabılırmıyım
çook teşekkür ederim kızım 23 eylül doğumlu 5 ay 1 haftalık şu annormalde program şöyle;
sabah 7-9 arası: kahvaltı (peynir, yumurta vs...
öğlen: sebze püresi
ikindin: meyve püresi
akşam: muhallebi
ama hepsini bir günde başlama yavaş yavaşönce birini vermeye başla en keyifli olduğu zamanda 1 kaşıkla başla mesela sonra 1 hafta sonra diğer öğünü vermeye başla öyle öyle 4 hafta sonunda tamamen geçmiş olacaksın bebişin kaç aylık oldu bu arada?
işte benim oğluşum maşallah deyin su içiriyordum burun deliklerini şişirmiş
maşallah canım çok tatlı ya,Allah nazardan saklarsın,baya saçı var sanırım, benim oğluşumun çok az
1 aydır baya saçı çıktı oğluşumun
oğlumunda bu aralar biraz çıktı ama sarı olduğu için tabi çok anlaşılmıyor,birde yatarken başını koyduğu taraf yani başının arkası baya kel iyice dökülmüşkel oğlum benim
benim oğlum da aslında sapsarı babamız bulgar göçmeni. ama bu fotoğrafta kumral çıkmış gölge düşmüş ondan sanırım