2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Çocuğun 6 aydan büyük olması gerekiyormuş zaten, ben şuan yapamıyorum.

Sultan maşallah bebişine.
Şırınga işe yarıyor Harpy, mutlaka denemelisin.
Ben şırıngayla verdiğimden beri dışkısı da gevşedi biraz. Taş gibi yapıyordu bez bile kirlenmiyordu.
Bu arada program devam ediyor. Genelde bildiğimiz şeylerden bahsedildi. şimdi kan damlasından bahsediliyordu ara verdiler.

gün içinde sık sık veriyorum artık daha çok içiyor ama kakası aynı.. ne kadar veriyorsun günde?

kan damlası ile ilgili bilgileri bana verirseniz sevinirim kızlar

ben de hepsini dinleyemedim oğluş yüzünden ama duyduğum kadarıyla demir ilacısindirim sorunlarını yol açar ama kırmızı ette aynı sorun olmuyor.. damlayerine et yedirmeliymişiz bebişlere.. tabi 6. aydan sonra..

ben de hepsini dinleyemedim oğluş yüzünden ama duyduğum kadarıyla demir ilacısindirim sorunlarını yol açar ama kırmızı ette aynı sorun olmuyor.. damlayerine et yedirmeliymişiz bebişlere.. tabi 6. aydan sonra..

ama bana drumuz çorbasına bile et suyunu 9. aydan sonra dedi.birden ete başlamak nasıl olur bilmem.ben damlaya devam ediyorum.ferro sanol 1 defa 7 damla

slm kızlar,oğlum 2 gündür çıldırdı galiba,akşamları aynı saatte uyutmama rağmen sabah 4 te uyanıyor 2 gündür deli olacam,uyku düzenim kalmadı benim,6 gibi tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum,akşamları da onun gibi 8-9da uyuyamıyorum,ne yapacam bilmiyorum:18:

Bugün çok huysuz yaa, sabajtan beri uğraşıyorum, ter bastı:KK19:

slm kızlar,oğlum 2 gündür çıldırdı galiba,akşamları aynı saatte uyutmama rağmen sabah 4 te uyanıyor 2 gündür deli olacam,uyku düzenim kalmadı benim,6 gibi tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum,akşamları da onun gibi 8-9da uyuyamıyorum,ne yapacam bilmiyorum:18:

Bizim ki bir ay boyunca 4 te kalkmıştı, çok iyi anlıyorum seni, kendi aramızda çok şikayet ettik neden 4 te kalkıyor diye, bu sefer de gece 1 de kalkmaya başladı, iki gün öyle kalkınca 4ü öpüp başımıza koyduk. Sonra kendi kendine kaydı kalkış saati, şimdi 6 da kalkıyor.

Levent durmadı ben o kısımları kaçırdım,:KK50:

‎0-6 ay arasında pirinç ununu tavsıye etmediler akşam besininde muhallebi 6 aydan sonra verilebilir dediler 6.5 7aylıktan ıtıbaren kırmızı et başlanmalı demır acısından onemlı dedıler ikindi ogunu olarak yogurt alerjisi olmayan bebekler için mutlaka verilmeli ama mumkunse sade içine meyve veya cicibebe karıştırmadan cogunlukla ev yapımı yogurt cicibebe yerıne gunde bır ekmek içi verılmeli dediler kan ılacından daha cok kırmızı ete mutlaka verılmelıymiş anne sutu veya mamanın devam etmesını ek gıdaya gecınce kesılmemesı gerektıgını anlattılar ogle ogununde sebzenın verılmesını akşam sute devam edılmesını yenıden corba verılmemesı gerektıgınden bahsettıler benım dınleyebıldıklerım boyle bırde ınek sutundekı proteın vb gıbı şeylerın anne sutunden 3 kat fazla oldugu buda bebeklerın bobreklerını yoracagını yumurta sarısını eger alerji yapmıyorsa 7 aydan ıtıbaren her gun verılebılecegı beyazının ıse 1 yaşından sonra verılmesı

bunu bir arkadaş face de özetlemiş aynen yapıştırıyorum

canım, 4 de kalkma alışkanlığı hemen hemen bütün bebeklerde var. kime sorsan mutlaka bebeği 4 de kalkıyordur, veya kalkmıştır önceden. burda önemli olan, bebekle oynamamak, uyarmamak, sıkıntısı neyse çabucak giderip uykuya dönmesini sağlamak. benimki iyi uyuduğu zamanlarda hep 4 de kalkardı,gaz çıkarır, kakasını yapar sonra geri yatardı. ne anlama geliyor bilmiyorum ama, sanki sindirim sistemi o saatte çalışmaya başlıyormuş gibi geliyordu bana. hala mutlaka 4 değilse bile 3 buçuk 4 buçuk aralığında kalkar. hemen geri yatar. ne kadar uyanık gibi duruyorsa da o aslında uyuyordur. bunu da unutma.

Sağol emelcim, muhallebiyi 4 aydan sonra yiyebilir yazıyordu milupanın kitapçığında. Yani her kafadan bir ses.
Bu arada kızlar pierre cardin bebek ürünleri nerede üretiliyor biliyor musunuz?

Kızlar sizce erkek bebekler bu tarz takı takabilir mi? Yoksa kızlar için mi bunlar, nazar boncuklu takı almayı düşünüyorum Levent'e. Nasıl birşey olabilir?
$1.jpg $13.jpg $166.jpg $134.jpg

bence erkeğede olur bu künyeler

Cevap verdiğin için sağol canım. Bazen burda bile çok kötü hissettiğim oluyor. Birşeyler soruyorum ama kimse birşey yazmıyor. :KK50:
iyi ya da kötü herkesin bir fikri vardır diye düşünerek yazıyorum halbu ki.

X