herkes bebişi ve eşiyle güzel bir haftasonu kahvaltısı yapıyor heralde,ah ah benim eşim de sabah erkenden işe gitti,kukuma kuşu gibi yanlızım,ben yanlızım ben yanlızım yanlızım
ah ah bizimki de her hafta yüzmeye ve maça gider,bunlar bizi bırakacaklar harpy bak demedi demeAllah korusun
Herkese gunaydinn :)) bizde yeni kalktik bizim kucuk cadi 2 bucuga kadar uyumadi sonrada bu saatte kalkti simdi bagiriyoo
offöyle deme yaaa :84: ben olsam kendimi çoktan bırakırdım.. hem şişko hem huysuz hem de bakımsız biriyim artık..
herkes bebişi ve eşiyle güzel bir haftasonu kahvaltısı yapıyor heralde,ah ah benim eşim de sabah erkenden işe gitti,kukuma kuşu gibi yanlızım,ben yanlızım ben yanlızım yanlızım
AYNEN Bİzimki de öyle koyamayız ne olur ne olmaz:)benim face var ama eşişm kızımın resimlerini oraya koymama izin vermiyor kesinlikle.çok kıymeli kızı
Boğusuyoruz yiyorum oğlumu bu çocuk annesini yemiş yemiş yemiş yemiş diyorum yanaklarımı ısırmaya çalışıyor iyice öğrendi hele işten gelince elimi yüzümü yıkayıp ilk yaptığımız iş bu çok tatlı yaKızlar bebeklerinizi öpüyor musunuz?
Ben geliyorum herkes gidiyor haftasonu ;(Ben buralardayım kuzum uyuyor, ben de duş alıp yatacağım galiba. Haftasonu geldi herkes çekildi kabuğuna...
Canım kim bakıyor bebegine? Bakan kişiyi mi değiştirseniz diyorum. Bilmiyorum aynı şehirde misiniz ama oğluma annem bakarken güle oynaya gidiyorum işe iyice alıştı anneme. Ama kaynanam varken basıp bağırıyor kayınvalideme usuluyle söylemem lazım laftan da halden de anlamaz küser hemenbenim kızda 3-4 gündür aynısı bende kafayı yiycem işe ağlayarak gidiyorum neredyse ek gıdada nelere başladın
hiç de bileebenim eşim de çalışıyor. hatta yarın da çalışacak ben daha yalnızım bi keremmm
Utkumuz emel ve macide eşleriniz ne iş yapıyor benimki de yokkimseler yok bugün benim kocişde çalışıyo bugün ve misafirim geliyo
canım benim eşim öğretmen,haftasonu da dersanede çalışıyor.AYNEN Bİzimki de öyle koyamayız ne olur ne olmaz:)
Boğusuyoruz yiyorum oğlumu bu çocuk annesini yemiş yemiş yemiş yemiş diyorum yanaklarımı ısırmaya çalışıyor iyice öğrendi hele işten gelince elimi yüzümü yıkayıp ilk yaptığımız iş bu çok tatlı ya
Ben geliyorum herkes gidiyor haftasonu ;(
Canım kim bakıyor bebegine? Bakan kişiyi mi değiştirseniz diyorum. Bilmiyorum aynı şehirde misiniz ama oğluma annem bakarken güle oynaya gidiyorum işe iyice alıştı anneme. Ama kaynanam varken basıp bağırıyor kayınvalideme usuluyle söylemem lazım laftan da halden de anlamaz küser hemen
Utkumuz emel ve macide eşleriniz ne iş yapıyor benimki de yok
sekerdelisiiiiiiiiiii
Senin şu şırınga işime yaradı bugün su içti şırıngayla. Çok sağol canım yaaa...
yürüteç haa
üff mızmızmız cızcızcız.. akşam olsun adam gelsin de tepesine atayım diye can çekiştim bugün....
yaaa kızlar benim belimde ağrı var sizinki de ağrıyormu??
kızlar bişey soracagım annem oğluma çiftlikten alınan kendi yaptığı yoğurttan yediriyordu 3 gündür. Karnında az az allerji vardı ama dün bi görseydiniz karnı bacakları kıpkırmızı olmuş artık vermiyoruz. sizde de oldu mu böyle bi durum?
sekerdelisiiiiiiiiiii
Senin şu şırınga işime yaradı bugün su içti şırıngayla. Çok sağol canım yaaa...
harpy benim oğlan da çıldırdı 3-4 gündür,babasıyla elimizde sallayarak zor uyutuyoruz akşamları,nesi var anlayamıyorum,gözleri kapalı ağlıyor,beni de çıldırtıyor.ben de bugün doktoru ek gıda için aradım,hiçbirşeyden yarım kase bile yemiyor dedim,2-3gün ara ver birşey verme dedi,inşallah işe yarar.bugün sabahleyin kahvaltı yaparken ağzına labne verdim nohut tanesi kadar,çok sevdi,acaba kahvaltı gibi bişeyler mi versem,siz veriyormusunuz kızlar?
Ben de vereceğim labne, ne kadar veriyorsun canım?Biz kahvaltı yapıyoruz labne peynir ve pekmez. :)
Öğlen elma ve kivi sabahtan kalan labneyide karıştırıyorum meyveli peynir oluyo.
Bu arada pınar labne'nin 20grlık paketlileri var. Siz ve bebeğiniz için yazıyor. Azıcık olduğu için bir öğünlük bayatlamıyor tuzuda çok az meyveyle karıştırıyorum çok güzel oluyor.
Akşam buzlukta taze kayısı vardı. Hosaf yaptım. Hosafta içtik. Şapır şupur döke saça içti çok sevdi. Nasılsa kabız yapmaz die verdim doktora sormadım ama umarım bişey olmaz
Bizm oğlan bu aralar babbabaaaabaaaa diye ağlıyo. Bide ben konuşurken ağzını açıp kapıyo. Konuşma antrenmanı yapıyo heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?