Gece uykusuna da 7-8 arası yatıp . Sabah 6 dedin mi dikiliyor ayağa. Daha geç yatırmaya çalışsak helak oluyor, çok huysuzlanıyor. Ama yavaş yavaş iyi kaydırmışız 4'ten 7'ye
Evet canım benimkininde kafası çok terliyo kalın mı giydiriyorum acaba diye incecik giydirmeye başladım yine terliyo yattığı yer ıslanıyo kaç defa havlu değiştiriyorum doktora sordum terler normal dedi
Kesintisiz uyumuyor canım, üç defa uyanıyor, ikisi 12den sonra. En sevdiğim uykusu ilk yatırdığımdaki, En uzun o zaman ıuyuyor.4-4,5 saat.(ne olur maşallah deyin)
İki aylıkken gündüzleri hiç uyumuyordu, o uyumuyordu ben ağlıyordum uyumayan bebek nasıl büyüyecvek diye. Ama huysuzluk da etmiyordu. Sonra akşam saat 4 olunca gece uykusuna yatıyordusabah 4 te de uyanıp daha uyumuyordu.
Bir ara çok güzeldi düzeni, günde 4-5 saat kadar uyuyordu. Şimdi o da bozuldu. Günde 2 ya da 3 saat uyuyor. Ben uynıksam daha iyi uyuyor.
benimkinin kafası çok terliyor sırtınada havlu koyuyorum çarşafımız ter oluyo bende havlu koydum bu gece o da terdi korkuyorum hasta edecem diye
maşallahseni çok iyi anlıyorum insan bazen olumlu bişeyi açıkladıktan sonra içinde hep bi tereddüt oluyor
ayy aynı şeyi bizimki de yapıyor eğer ben uyursam daha az uyuyor.. bir de eğer oturayım biraz dinleneyim dersem hemen uyanıyor ama işlerimi halledeyim dersem uyuyorgıcık biraz bizimki
kızlar slm.ben ekim annesiyim..kızımı sadece emziriyorum..bugün çorba yapıyım diyorum.. sürekli emiyo brnim kızım gecede 3 kez uyanıyo doymuyomu acaba
Annem böyle olumlu şeyleri uluorta anlattığımı görse keser valla.
kızlar slm.ben ekim annesiyim..kızımı sadece emziriyorum..bugün çorba yapıyım diyorum.. sürekli emiyo brnim kızım gecede 3 kez uyanıyo doymuyomu acaba
her kıpırdanmasında uyanıyorum gündüzleri çalıştığım için uyumam gerek allahtan oğluşum uyuyorki bende uyuyabiliyorum ben oğlumu yanımda yatırıyorum herkıpırdanmasında haberim oluyor artık üstünü açabiliyor mecbur yanımda yatırıyorum bide benimkinin kafası çok terliyor sizde de varmı böyle bişey
ya bizikindede vr emerkende terliyo yatarkende yastıgıda pamuk ama neden terliyo bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?