2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de o damlaya geçeyim bari, içiremiyorum çünkü diğerini.
Huysuz uyanmıyor, ben de uyumadım ki sallayayım diye. Uyusun biraz. Bir ara çok güzeldi düzeni. İki saat uyuyor iki saat uyanıktı. Keşke yine düzene girse.
Oyuk derken yerleri belli demek istedim. İki çizgi var. Belli ki dişler ordan çıkacak. Dişi çıkan bebek çok şirin oluyor. Hem yeni sesler de çıkarmaya başlıyor.

herkese günaydın kızlar ayesercim yoğurdu annem bardakta yapmış nasıl yaptığını bende bilmiyorum canım

Ben de bardakta yapıyorum da tadını beğenmiyor. Daha az sıcakken mayalamayı deneyeceğim. Kaloriferden biraz daha uzağa koyup uzun süre mayalanmasını sağlayacağım.

Öyle uykum var ki..............

benim de çok uykum var ( canım yaa, geçecek sabır diyorummm.. gece 10 defa kalkmıştır. 8 gibi yattı ama yattı mı yatmadı mı emin değilim DD o kadar çok kalktı kii.... bi de yediğim yemekten herhalde çok gazı oldu. ondan da uyuyamadı garibim....
o damaktaki çizgiler bizde de varr.. geliyor geliyor ben sipariş ettim 2 tane alttan
sultan1984 de get gözüm görmesin seni

her kıpırdanmasında uyanıyorum gündüzleri çalıştığım için uyumam gerek allahtan oğluşum uyuyorki bende uyuyabiliyorum ben oğlumu yanımda yatırıyorum herkıpırdanmasında haberim oluyor artık üstünü açabiliyor mecbur yanımda yatırıyorum bide benimkinin kafası çok terliyor sizde de varmı böyle bişey

benim oğlumun da kafası çok terliyor ama bu hafta sanki biraz azaldı terlemesi, geçen haftalarda başını koyduğu yer terden ıslanmış oluyordu.
şimdi de erkenden uyandı karnınıda doyuramadım sadece uykuda emzirebiliyorum biberonuda uykuda verebiliyorum ,uyutmak için sallıyorum dönmeye başladığı için bu da pek mümkün olmuyor sürekli dönmeye çalışıyor

Evet canım benimkininde kafası çok terliyo kalın mı giydiriyorum acaba diye incecik giydirmeye başladım yine terliyo yattığı yer ıslanıyo kaç defa havlu değiştiriyorum doktora sordum terler normal dedi

Yanında derken canım ? Senin yatağında mı yatıyor? Sonra ayırması problem olabilir söyleyeyim. Hem çok tehlikeli eğer senin yatağında yatıyorsa. Uyku yarı ölüm biliyorsun canım. Lütfen beşiğinde yatır. Beşiği sana yakın olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…