herkese günaydın kızlar ayesercim yoğurdu annem bardakta yapmış nasıl yaptığını bende bilmiyorum canım
Aynen gündüz düzeni altüst. Neyseki gece hala aynı, iki kere uyanıyor gece.
Öyle uykum var ki..............
sultan1984 de get gözüm görmesin seni
Öyle uykum var ki..............
her kıpırdanmasında uyanıyorum gündüzleri çalıştığım için uyumam gerek allahtan oğluşum uyuyorki bende uyuyabiliyorum ben oğlumu yanımda yatırıyorum herkıpırdanmasında haberim oluyor artık üstünü açabiliyor mecbur yanımda yatırıyorum bide benimkinin kafası çok terliyor sizde de varmı böyle bişey
her kıpırdanmasında uyanıyorum gündüzleri çalıştığım için uyumam gerek allahtan oğluşum uyuyorki bende uyuyabiliyorum ben oğlumu yanımda yatırıyorum herkıpırdanmasında haberim oluyor artık üstünü açabiliyor mecbur yanımda yatırıyorum bide benimkinin kafası çok terliyor sizde de varmı böyle bişey
Aynen, dün öğlen uykusundan kaldırdım öyle terlemişki kafasının arkası çarşafın üstünde battaniye vardı (pazen), battaniyeyi ıslatmış çarşafada geçmişti.
kızlar kanal d yi açın sabiha paktuna keskin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?