ne yemek yaptınız kızlar? ben hala bişi yapamadım 45 dkya gelir eşim. oğlan durmadı bütün gün gerçi haladurmuyor neyapcam bilmem
eşiniz mi sebze yemeklerini daha çok seviyor siz mi?ben sebze yemeklerini çok seviyorum,eşim et ağırlıklı yemekleri çok seviyor.salata dışında ortak yediğimiz tek sebze ıspanak
şey kızlar bu arada ben ıspanağı fazla almışım onu yıkadımm doğradım.onu buzlağa nasıl koymalıyım.bilğisi olan yazsın lütfen:
Ben de gecen gün börek yaptım artanı doğrayıp koydum canım annem iyi olur dedi ama daha indirip bakmadımşey kızlar bu arada ben ıspanağı fazla almışım onu yıkadımm doğradım.onu buzlağa nasıl koymalıyım.bilğisi olan yazsın lütfen:
İzlehecektim ama kayınvalidemler geldi saat 9 da bebek sevmeye gelirlerse sevemezler oğlum 8.30da uyudu bozulup gittiler ne yapabilirim dimikesinlikle dene canım,yazmayı unutmuşum patatesin içerisine havuç ta rendele biraz da reyhan kurusu süper oluyor.neyse ben çıkıyorum çok eleştirmeme rağmen muhteşem yüzyılı izlemeye gidiyorum oğlum uyumuşken,size bol muhabbetler
Hayatımda diyet ne bilmem hiç umrumda olmaz bi ara kiloluydum o zaman da ne bulursam yerdimOh maşallah, nasıl gitti o kilolar, dyet yapmadın değil mi? Ben deçok takmıyorum, emzirme işi bitsin kilolar da gider.
Canım benim oğlumda seninki kadarken yapıyordu çok arastırdım bebekler rüya görmeye bu dönemde baslarmış rüya ile gercegi ayırt edemediği için de korkarak uyanırmış daha doğrusu uyanmıyor da gözleri kapalı çığlık atıyor. Bi gece öyle bagırdı ki korkumdan yaklaşamamıştım çaki gibi oldu diye korktum Allah muhafaza daglara taslara :)slm eylül anneleri:80:
ben ekim annesiyim sizlere bir şey sormak istiyorum.bebişlerinizde uykuda aniden bağırarak uyanan varmıydı.saçlarını yoluyor resmen yaklaşık bir aydır devam ediyor.doktora götürdük belki belkili konuştu gavisco verdi anlamadım.
Maşallah, Yoğurdu kendin mi yaptın. Ben de yapıyorum ama beğenmiyor bizimki. Ekşi geliyor galiba. Nasıl yedirebilirim. Geçen havuç rendesi kattım içine biraz daha iyi yedi. Ama hiç sevmiyor ya. Bir de suyu.
Canım çok sağol paylaşımın için . Çok yerinde olmuş. Ben de sabah kahvaltı vermeye başlayacağım galiba. Gündüziki öğün ek veriyorum doyana kadar. Öğle ve akşam yatmadan. SAbahı sütümle doyurmaya çalışıyorum ama sabah uykusu yarım saat, uyanıyor hemen. Belli ki doymuyor. O yüzden kahvaltı vereceğim artık.
Şöyle güvenilir bir bebe bisküvisi var mı kızlar. Dilekcim sen bilebilirsin belki?
Ben bırakıyorum ya, gündüz oğlunu çok özlüyor akşam hemen elini ayağını yıkayıp başlıyor ilgilenmeye. Bazen sen işine bak ben uyuturum deyip benden daha iyi uyutuyor. Mutfaktan sesleri duyuyorum ben. "pışşşşş pışşşş....."Maşallah kocama kocaman
slm eylül anneleri:80:
ben ekim annesiyim sizlere bir şey sormak istiyorum.bebişlerinizde uykuda aniden bağırarak uyanan varmıydı.saçlarını yoluyor resmen yaklaşık bir aydır devam ediyor.doktora götürdük belki belkili konuştu gavisco verdi anlamadım.
canım reflüden olacagını zannetmiyorum doktor bi ihtimal diye vermiştir arkadasın anlattıgına göre pek kusmuyormuş bebek reflüsü olan bebek benimki gibi kusmaktan helak olur. 4 aydır gaviskon kullanıyoruz ama oğlum sadece 1 ay belki daha az bi süre gece bağırmaları oldu şimdi yok
canım ben de yoğurdu kendim yapıyorum pastörize sütten,sen muhtemelen çok sıcak mayalıyorsundur ondan ekşi olur yoğurt.fazla sıcak olmaması gerekiyor tatlı bir yoğurt elde etmek için.ben bugün yoğurdun içine ev yapımı urmu dutu reçeli vardı ondan süzdürdüm süzgeçte.beğenerek yedi.ama benimki de yarım kaseyi yiyor sebzenin ve yoğurdun,elmanın tam bir kasesini yiyor.sizde durum nasıl?
Canım,tabii ki ev yapımı gibi olmaz ama bildiğim en güvenilir bebe bisküvisi Hipp marka.Hipp'in organik bebek bisküvisi var,mavi pakette.Sarı pakette de organik çocuk bisküvisi var,o 2 yaşından sonrası için herhalde. Hero baby'nin de vardı bir ara,ama hala var mı bilmiyorum. Çok da kasmamak gerek,bence hepsi olur.
Ben evdeyken benim eşim de bakar,gelince hemen kucağına alır o tutar ,oynar.Ama ben evde olmadan cesaret edemiyor,biraz haklı da ya zorluyor bizimki insanı.3 aylık olana kadar akşamları o uyutuyordu arasıra.Fakat sonra bizim kız illa memede uyumaya alışıverdi,kocam da pes etti ne yapsın.Ben istiyorum ki ben yokken de korkmasın,kalsın kızıyla,inşallah önümüzdeki ay başlayacağım bırakmaya,şu ek gıdaya geçelim de.Sırf anne sütüyle zor oluyor,benmki biberon almıyor,damarı tuttumu da illa meme istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?