Babası da terbiyeli oğlum benim diye kendine pay çıkarıyor.
biraz huysuzluğu oldu tabi.geceleri pek bi mızıldandı geçen hafta.kırklı bebek gibi emme isteği çoğaldı ama fazla zorluk çıkarmadı bize sağolsun.kızım da güçlü benim gibi:
buarada dün gittim eşimin ailesine söyledim.unuttum işte ilk görenin hediye alacağını. saflığım tuttu.halası kesin bakardı ağzına .bi hediye koparırdık ama ilk gören ben oldum.
Ben yoğurt işini becerdim. Dün de yaptım oldu. Demekki acemi şansı değilmiş ilki
Ya-pı-yo-rum
merhaba kızlar ancak ğirebildim nete. bu arada doktora sorduk anne sütü alıyorsa sadece 10 ğün falan olabilirmiş ama gaz çıkarması şart. anne sütü yarıyor o yüzden yapmıyor demişti. ek gıdaya geçince yapmazsa sorun var demekmiş.bağırsak tembeliği diyorlar. bende ğötürdüm doktora ilaç verdi. 2 tane onları veriyorum. ama fazla düzelme olmadı dışkısını az yapıyor ek gıda aldığı halde. bende pazartesi ğünü hastaneye götürecem.saat 1 de .hastaneden geldikten sonra doktorun dediklerini yazarım size.acil merak ettiğiniz bir şey varsa söyleyin sorayım doktorumuza sizin için kızlar.
Bizimkide hemen çıkarır inşallah ya,
Ama geç çıkacak heralde bizimkiler. Öyle çok salya malya yok bizde
Harpy önlüğü çekip çıkarmasından şikayet ediyordun ya sen,Yakasını arkadan bağla ve önlüğünün alt eteğini pantolonunun içine sok. Öyle olunca elbisenin bi,r parçası sanıyor benim öğlum. Yoksa çekip alıp ağzına tıkmaya çalışıyor.
valla süper olur benim bikaç sorum var 5,5 aylık oldu benimki kereviz, karnabahar,brokoli ve limon ekleyebilir miyim püresine sorar mısın? sanırım sorun olmaz ama eğer lafın arasında sorarsan çok makbule geçer. teşekkür ederim
işin garibi insan mutlu oluyor bebeği herhangi bi yerinden gaz çıkarınca manyakça ama olsun.. bu arada katı gıdalara geçtikçe kakalar daha beter kokmaya başladı sizde durum nedir
valla süper olur benim bikaç sorum var 5,5 aylık oldu benimki kereviz, karnabahar,brokoli ve limon ekleyebilir miyim püresine sorar mısın? sanırım sorun olmaz ama eğer lafın arasında sorarsan çok makbule geçer. teşekkür ederim
sanırım başka yoğurt makinesi kullanan yok ben en iyisi bi başlık açayım..
ben kereviz,brokoli, karnıbahar,pırasa,ıspanak,havuç ne varsa koyuyorum çorbasına.bugün de ilk defa bal kabağı çorbası içti.pek sevmemiş ama içmiş.çok besleyiciymiş balkabağı
ayyyy süpersin hep unutuyorum bal kabağını evde var hemde organik bi arkadaşımın annesi yetiştirmiş kendi bahçesinde. balkonda yatıyor kuzu gibi. yarın mutlaka unutmamalıyım onu püresine koyayım..
Emelcim hoşgeldin, eminim geçmişi okuyorsun
Eminecimm hoşbuldumm.
aynennn yaa oku oku bitmedii.maaşallah sizlere.
neye cevap vereyim bilemedim. en iyisi denk gelince vereyim.
benim kız hiç durmadığından artık düzenli giremiyorum.
sinirlerim alt üst elim hiçbişeye gitmiyor. dün gece 10 da yatıp 1 e kadar 50 kere kalktım. 1 den 5 e kadar uyanıktım ama girmek istemedim valla. almış yürümüş burası.
yaa bu keçi yoğurdu kızımı yedi bitirdi galiba. yapmıcam bi daha. inek sütünden devam. uyumuyor arkadaşşş.
Sebep gerçekten keçi yoğurdu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?