2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen son mesajı bir daha gönderince ben de gönderdim.
Sandım ki benimki de gitmedi.
Neler yedin bakayım ben de yiyeyim. Dinlenmek de çok önemli. Yorulduğum günler sütüm azalıyor. Genelde çok iş yapmıyorum. yoruyorum kendimi. Misafir vardı dün akşam. Dün biraz yoruldum haliyle azaldı sütüm.

:2:
bencede haklısın insan yavrusunu nasıl ağlatır ya ben dayanamıyorum alamsına oyüzden eziyet çekende ben oluyorum ayağımda sallıyorum denedim kendi kendine uyusun diye ama ağlıor nehakkım var ou ağlatmaya benim suçumu o çekmesine ben alıştırdım salamaya şimdide onu ağlata ağlata kendi uyusun diye bırakamıyorum benim suçumu o çekmesine vicdanım el vermiyor gene ayakta saalamay devam

Günaydın sevgili anneler.Face grubunu kim onaylıyor benide alsanıza artık.
Bugün benim doğumgünüm oğlumla beraber kutluyoruz. Hatırlayan yok henüz

doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnnnnnn canım benim iyiki doğdun
fc yi lili ve ceylan yapıyor onlara mesaj atmam-n gerekir bekleriz

selamlar kızlar,
cuma cumartesi pazar tam bir cehennem azabı gibiydi. bu kadar basit bir enfeksiyonda bile zorlandıysak daha ciddi rahatsızlıkta napardık bilemiyorum. Allah a şükür atlattık.
kızım ciğerleri sökülürcesine öksürüyordu, ateşimiz çıktı çıktı indi. gece uyumadık. derken iyileştik.
biraz burnumuz tıkalı o kadar.

Allah kimseye göstermesin. yavrularımıza gelmesin, bize de gelmesin. sonra yine onlara bulaşıveriyor. amiiiin.

Emine tarifini yaptım. yemek çok güzel oldu. eşim de yedi 2 tabak çıktı. yedim ama sütüm artmadı bu hafta bi daha yapcam.
hastaydım ya onun etkisi olmuş olabilir.

dilek1971 bebekleriniz kaç saat uyuyor demişsin. gündüz 2 parça halinde 2 saat sonra bir yarım saat daha yani 4 buçuk saat. gece 10 saat civarı. yani toplamı 15 saat yaklaşık. ama tabi bu düzeni oturtana kadar çoook uğraştım.
son dönemde doymadığındanmıdır bilmiyorum gece saat başı ayakta idi. tabi hastalığından önce idi bunlar bakalım iyileşince nasıl olacak.
eğer bebeğim uyumuyor diyorsan. aklında olsun. 2 saat uyanık durup 2 saat uyuyacak. sabah 7 dedi mi kaldırman lazım. bu konu hakkında detaylı bilgi istersen mesajlaşabiliriz. bende tracy hoggun kitabı var ondan faydalanıyorum.işe yarıyor.

mavi100 doğum günün kutlu olsunnn :)

şeker delisi sana ne diyeceğimi unuttum hee iş başı mevzusu. ben bir yardımcı aldım. tandığmız eşimin akrabası. parayla tabii. alıştırmaya çalışıyorum. 6. aydan sonra tam olarak ek gıda başlayınca bakacağım durumlara eğer bebek alışırsa herşey yolunda giderse başlarım işe. yoksa başlamam 1 yaşına kadar beklerim. kıyamam yavruma. maddi imkanlarımız idare eder şimdilik.

Canım neler yedim biliyor musun 1 bardak süt, 1 çorba kaşığı pekmez, 3 bardak humana still tea, kırmızı et, dut kurusu, kuru üzüm incir, hurma, bol su. Ha bide doğumdan beri elevit kullanıyorum günde 1 tablet.

Canım neler yedim biliyor musun 1 bardak süt, 1 çorba kaşığı pekmez, 3 bardak humana still tea, kırmızı et, dut kurusu, kuru üzüm incir, hurma, bol su. Ha bide doğumdan beri elevit kullanıyorum günde 1 tablet.

emelcim geçmiş olsun, bebeklerimizin uyku düzeni de aynı sayılır. Ben de 2 saat uyuyorum 2 saat uyanık tutuyorum gündüzleri. Artık kaçt auykusu geleceğini kaçt auyanacağını biliyorum.
Yemek güzel oluyor evet, et de güzelse çok güzel denk geliyor suyu tadı kıvamı, yumuşacık oluyor. Bende de iki tabak çıkıyor biri eşimin. Umarım bir daha ki denemende işe yarar. Su içtin değil mi bol bol? benim de sütüm az bu günlerde. Sanırım yarın kırmızı et günüm. Şimdi de üç çeşit çay yaptım, sırayla içeceğim. Humana, milupa ve de rezene. Umarım işe yarar. Ha birde kuru incir kaynattım. 4 bardak içeceğim var.
şekerdelisi sağol cevabın için:13: Yarın aşıya gideceğiz.:94:
asualp görünmüyoe bu sıralar. Haberi olan var mı?

Sağol canım,bende de var Tracy Hogg'un kitabı.Okudum ama henüz uygulamadım.Bebeğimin zaten 1,5 saatte bir uykusu geliyor ve uyuyor,problem de orada başlıyor çünkü yatağa koyduğum an uyanıyor.Kucakta tutarsam yarım saat kadar uyuyor,yanına yatarsam ağzında meme emerek bırakarak 1,5-2 saat uyuyor.Bazen yanıma yatırırken de uyanıyor ki bir daha uyutamıyorum. Gece ise 7-8 saat kadar uyuyor,zaten 7'de kalkıyor. Toplamda gündüz yanına yatmayıp kucakta tutarsam 8-9 saat,yanına yatarsam en iyi ihtimal 10-11 saat uyuyor ki çok az . Yatır kaldır yöntemini deneyeceğim ama sabrım elverir mi bilmiyorum.Bir de o yöntem bebeği yatırdığında ağlamaya başlarsa kaldırın diyor ya,kaldırınca bebeğin susacağını farzediyor.Benimki bir kızarsa yarım saat sakinleşmez ki,öğle uykusu için akşama kadar uğraşırım artık. Ayrıca benimki emerek uyuyor genelde,emzik de almıyor,çoook nadir uyumadan önce alması o da 2 dakikaklığına. Dolayısıyla easy bizde eaes.Benim zamanım kısmı yok,uyku da yemekle bütünleşmiş durumda.Neyse hayırlısı,belki değişir yakında.

geçti geçtii sağol canım.
yaa kızlar farkettiniz mi ? bu ara ne yersek yiyelim göğüslerimiz dolmuyor. enteresan değil mi. ben hınca hınç yedim yine de banamısın demedi. şekerdelisi sen de öylesin. acaba bu dönemde süt direkt bebek içerken mi üretiliyor. bunu bilen var mı.bence bebekler memede az kaldığı için artık tam olarak beslenemiyorlar. süt içtikleri anda geldiğinden /üretildiğinden öyle oluyor diye düşünüyorum. bir de benimki çok hareketli ondan da kilo vermiş olabilir. kollar bacaklar hiç durmuyor.
içtiğim su /sıvı miktarı arttığı halde eski dolgunluk yok göğüslerimde. ben şunu bir araştırayım bişe bulursam yazarım sizede.

ark mrb hamileligim başından beri sizi takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş bende sütüm artsın diye yaptıgım şeyi sizinle paylaşmak istedim bana çok yararl oldu rezene,anason,funda çiçegi,biberiye demliyorum ilk başlarda sabah akşam içtim simdi sadece akşam içiyorum yeterli geliyo ban çok faydasını gördüm

artık önceki gibi göğüslerim tam dolmuyor mesela ben günde 2 göğüs pedi değiştiriyordum şimdi ped bile koymama gerek olmuyor eskisi gibi değil ama bu normalmiş

Soyle bir gruba ugrayayim dedim :) ahh eski gunler geldi aklima 9 ay her gun gruptaydik :) Ne cabuk gecti o gunler...

saadet dollard :) facebooktan fırsat bulamıyorsun ki buraya giresin. yine gel, biz hep burdayız. ama geçmiş yazıları okuduğum kadarıyla burdan olaylı ayrılmışsın. hatta girmeyeceğim buraya filan bile demişsin. ya da belki ben yanlış hatırlıyorumdur.

kızlarda biri bir dergide okumuş, artık bebeklerin ihtiyacı oranında süt bebekler emerken oluşuyormuş. önceden depolanıyordu ama artık depolanmıyor bebek ne kadar çekerse o kadar süt geliyomuş.

İnşallah öyledir:44:
Canlar oğlumu şu sekilde besliyorum ;
07.00; anne sütü
10.00; anne sütü
12.00; 60 cc yoğurt
14.30; anne sütü
17.00; 100 cc muhallebi
20.00-20.30; anne sütü daha sonra uyuyor

Yaklaşık böyle oluyor ama genellikle daha az anne sütü alıyor. Yoğurda yeni basladık bi düzen oturtmaya çalışıyorum. Siz nasıl besliyorsunuz paylaşalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…