2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım gecmıs olsn rabbım sıfa versn

Sağol canım pazartesi kültür sonucu çıkacak kaç gündür uykusuzum canımın sıkıntısından olan uykum kaçtı midem ağrıyor şu anda anne olmak ne zormuş arkadaş ya. su pek vemiyorum doktorun dediği üzere ondan olabilir mi ki ya?

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah

Son düzenleme:
arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. hepimize şifa versin. kolaylık göstersin.
annelik zor zanaat.
Emine öteki tarifi de aldım. şu cicibebeli tarifini de yazabilirmisin.
dün sebze püresini denedik. hiç beğenmedi. bugün yine az bişey vereceğim. hasta diye çok üstelemek de istemiyorum. hastayken zorlanmamalıymışş.
facebookta ki kızlardan baktım neler yapıyorlar diye. elma püresi, armut püresi. havuç, muz. bunların suları(muz hariç)sebze suyu-püresi. tarhana. yoğurt. bunları yapıyorlar. zaten başka da ne kaldı ki. kahvaltı ve yemek
bu arada bugün biraz daha iyiyim. ama ece çok huzursuz. bağırıp duruyor garibim. boğazı gıcıklanıyor. canı yanıyor. uykulu sürekli. benim ve kendi ilaçlarından dolayı. umarım tez zamanda iyileşir.

geçmiş olsun bizede dr ciğerlerinde birşey yok dedi boğazındaymış sorun odanı sürekli nemli tut canım hep kuru hava sebep oluyor boğazları kuruyor

Canım benim çok geçmiş olsun.Su ver canım az da olsa. Sudan bir zarar gelmez. Ek gıda sayılmaz yani o. Ne şikayet üzerine gittiniz doktora canım? Emmiyor diye mi? Levent de bugünlerde emmiyor doğrudürüst. Başını öte tarafa çevrip duruyor. Memeye dönmüyor. Üstelik doktor sünnet derisi dar birazcık Ama problem değil o kadarı demişti. Keyfi yerinde gibi. Bizde de yoktur umarım enfeksiyon. Sen sitrese girme canım. Çocuk bunlar hastalanır iyi olur meraak etme. İnsanın canından can gidiyor gerçekten ama, iyi olacağı günü düşün.

Biraz olsun iyi olmanıza sevindim canım.Bisküvili tarifi yazmıyorum canım. Birkaç damla içimlik zeytinyağ damlatmama rağmen, yediğinden beri dışkılamadı. iki gün oluyor. Sizde de öyle olabilir. Bir de buna sıkılmasın canın.
Onun yerine sana kırmızı et tarifi vereyim. Ben de çok güzel süt yapıyor. Daha önce de paylaşmıştım. Tekrar yazıyım. Lütfen yap bunu. Göreceksin sütün farkedecek. Eğer farkemezse hastalığındandır derim. Hem sütünün niteliği de artar.
Tarif:
İki yumruk büyüklüğünde eti kuşbaşı olarak doğra. Az bir miktar sıvı yağ koyduğun düdüklü tencerede kısık ateşte cevir biraz.renkleri solana kadar. (yüksek ateş olunce tencereye yapışıyor) Üzerine bir büyük soğanı yemeklik doğra. Çok ince doğramana gerek yok. KEmer kemer de doğrayabilirsin. Varsa bir minik domates doğra. Tuzunu ayarla. yarım su bardağı su koy. Kapağı kapat, düdüğü indirdikten sonra 25 dakika pişir. Yerken bir miktar daha tuz atarak ye ki susamana neden olsun. Bir de ben ayranla tüketiyorum. (ben ddüklüde yaptığım için böyle yazdım.)
Kolay gelsin. Ececim için sütler fışkırsın insallah.

Son düzenleme:

hemen yarın yapıp sana neticeyi bildiricim canım, çok teşekkürler.

mihricim tesekkür ederiz Allah bebeklerimizi korusun. sütüm az canım olsa bile emmiyor yemiyor akşama kadar ağlıyor diye gittik doktora. şu k.eti bide ben deneyeyim. ayeser bu akşam keçi sütüyle yoğurt yapacagm sonucu söylerim

Dene canım dene.Mutlaka dene. Bana her seferinde yaradı. Uyansa da emzirsem dedirtti hep. Yoksa hep endişelenirdim, uyanacak da ne vereceğim diye. Hep fossdu göğüsler.

merhaba uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum çünkü yaşadıklarını bende yaşadım ve gerçekten insan çok üzülüyor. inşallah sende de aynı şekilde olur ama hiç canını sıkmamaya çalış ve beslenmene çok dikkat et(ısırgan otu,tahin helvası, bulgur, kuru soğan, humana still tea, rezene çayı ve ayva komposto bende çok işe yaradı bol bol yedim) emzirmeyi sakın bırakma ve her emzirmeden sonra gelmese de zorlamadan(her göğüs için 15 dk yeterli bir süre) sağ makina ile birde doktorum motilium tablet(sabah-akşam bir tane) verdi reflü ilacı ama yan etkisi olarak süt yapan hormonları harekete geçiriyor zararı yok denecek kadar az çünkü şurubunu da kızım( 4 aylık) içiyor kusma sorunumuzdan dolayı ve elevit bu vitamin biliyorsundur onunda faydası çok ben doğumdan beri hiç bırakmadım zaten. tabi benim için en önemlisi inanırmısın bilmiyorum ama dua 1000 ihlas okudum ne zamaqn okusam allah dualarımı kabul ediyor çok şükür halen her emzirmem de muhakkak 3 ihlas okurum çocuğum ve kendim için inşallah sende de işe yarar bol bol dua et eminim düzelecektir.

Ben de geliyorum kimsecikler yok. sekerdelisi süt için çalışmalar ne durumda? Bebişin nasıl?

Hurma, kuru dut üzüm incir ceviz aldı eşim onları yiyorum humana içiyorum bol bol biraz arttı yarın da et yemeye baslayacagım. Günde ne kadar yiyorsun canım o etten? Oğlum daha iyi sanki ağzına şırıngayla sıkıyorum sütümü öyle içiyor çok şükür

Hergün yemiyorum ki, sütümün azaldığını hissettiğim zaman. Bir koca tabak diyeyim.

Ben de geliyorum kimsecikler yok. sekerdelisi süt için çalışmalar ne durumda? Bebişin nasıl?

Hurma, kuru dut üzüm incir ceviz aldı eşim onları yiyorum humana içiyorum bol bol biraz arttı yarın da et yemeye baslayacagım. Günde ne kadar yiyorsun canım o etten? Oğlum daha iyi sanki ağzına şırıngayla sıkıyorum sütümü öyle içiyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…