internetten şimdi sonuçlara baktım tahlil çıkmış 9 lökosit diyor oğlumda yine enfeksiyon var sanırım nasıl canım sıkkın anlatamam. sünnet olduk enfeksiyon oluyor diye hala neden var? Rabbim sen bebeğimi koru canımdan can gidiyor
tatlım gecmıs olsn rabbım sıfa versn
internetten şimdi sonuçlara baktım tahlil çıkmış 9 lökosit diyor oğlumda yine enfeksiyon var sanırım nasıl canım sıkkın anlatamam. sünnet olduk enfeksiyon oluyor diye hala neden var? Rabbim sen bebeğimi koru canımdan can gidiyor
geçmiş olsun bizede dr ciğerlerinde birşey yok dedi boğazındaymış sorun odanı sürekli nemli tut canım hep kuru hava sebep oluyor boğazları kuruyorama hiç iyi haberle gelmedık... oğlum hasta ooldu..iki gundur ..dun sesı bıraz bozuk cıkıyordu bende son ıkı gundur cok bagırıyo ses cıkarıyo hosuna gıdıyor oyun edıyor ya belkı bıyagı ondan oyledır dedım... ama gece olunca arttı ıyıce ve sesı gıttı bısekıl olmaya basladı..cooooookk uzuldum eyvah hasta dedım..oksurmeyede basladı bugun hemen gıttık dr a cıgerlerınde bısey yok ama boğazı cooook kotu oolmus usutmus dedııııı...görsenız bı ya ses cuıkarıp oyun etmek ıstıyor ama cımmıyor yavrum..aglarken ıyıce gıdıyor emerken yutmakta zorluk cekıyor...ne oldu anlamadım...basladık bakalım bızde antıbıyotıge dusuk dozda..inş tez gecer ve bıdaha olmaz yaONA GELMESIN DE BANA GELSIN... OFFFOFFF
geçmiş olsun canıminternetten şimdi sonuçlara baktım tahlil çıkmış 9 lökosit diyor oğlumda yine enfeksiyon var sanırım nasıl canım sıkkın anlatamam. sünnet olduk enfeksiyon oluyor diye hala neden var? Rabbim sen bebeğimi koru canımdan can gidiyor
Canım benim çok geçmiş olsun.Su ver canım az da olsa. Sudan bir zarar gelmez. Ek gıda sayılmaz yani o. Ne şikayet üzerine gittiniz doktora canım? Emmiyor diye mi? Levent de bugünlerde emmiyor doğrudürüst. Başını öte tarafa çevrip duruyor. Memeye dönmüyor. Üstelik doktor sünnet derisi dar birazcık Ama problem değil o kadarı demişti. Keyfi yerinde gibi. Bizde de yoktur umarım enfeksiyon. Sen sitrese girme canım. Çocuk bunlar hastalanır iyi olur meraak etme. İnsanın canından can gidiyor gerçekten ama, iyi olacağı günü düşün.Sağol canım pazartesi kültür sonucu çıkacak kaç gündür uykusuzum canımın sıkıntısından olan uykum kaçtı midem ağrıyor şu anda anne olmak ne zormuş arkadaş ya. su pek vemiyorum doktorun dediği üzere ondan olabilir mi ki ya?
Biraz olsun iyi olmanıza sevindim canım.Bisküvili tarifi yazmıyorum canım. Birkaç damla içimlik zeytinyağ damlatmama rağmen, yediğinden beri dışkılamadı.arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. hepimize şifa versin. kolaylık göstersin.
annelik zor zanaat.
Emine öteki tarifi de aldım. şu cicibebeli tarifini de yazabilirmisin.
dün sebze püresini denedik. hiç beğenmedi. bugün yine az bişey vereceğim. hasta diye çok üstelemek de istemiyorum. hastayken zorlanmamalıymışş.
facebookta ki kızlardan baktım neler yapıyorlar diye. elma püresi, armut püresi. havuç, muz. bunların suları(muz hariç)sebze suyu-püresi. tarhana. yoğurt. bunları yapıyorlar. zaten başka da ne kaldı ki. kahvaltı ve yemek
bu arada bugün biraz daha iyiyim. ama ece çok huzursuz. bağırıp duruyor garibim. boğazı gıcıklanıyor. canı yanıyor. uykulu sürekli. benim ve kendi ilaçlarından dolayı. umarım tez zamanda iyileşir.
Canım benim çok geçmiş olsun.Su ver canım az da olsa. Sudan bir zarar gelmez. Ek gıda sayılmaz yani o. Ne şikayet üzerine gittiniz doktora canım? Emmiyor diye mi? Levent de bugünlerde emmiyor doğrudürüst. Başını öte tarafa çevrip duruyor. Memeye dönmüyor. Üstelik doktor sünnet derisi dar birazcık Ama problem değil o kadarı demişti. Keyfi yerinde gibi. Bizde de yoktur umarım enfeksiyon. Sen sitrese girme canım. Çocuk bunlar hastalanır iyi olur meraak etme. İnsanın canından can gidiyor gerçekten ama, iyi olacağı günü düşün.
canım ece de öyle. memeyi verecem diye canım çıkıyordu. hasta olmadan evvel. bi emiyo bi kafasını çeviriyo sinirleniyo ağlıyodu. ekgıdalara geçtik ya burun kıvırıyorlar belki de.
Biraz olsun iyi olmanıza sevindim canım.Bisküvili tarifi yazmıyorum canım. Birkaç damla içimlik zeytinyağ damlatmama rağmen, yediğinden beri dışkılamadı.iki gün oluyor. Sizde de öyle olabilir. Bir de buna sıkılmasın canın.
Onun yerine sana kırmızı et tarifi vereyim. Ben de çok güzel süt yapıyor. Daha önce de paylaşmıştım. Tekrar yazıyım. Lütfen yap bunu. Göreceksin sütün farkedecek. Eğer farkemezse hastalığındandır derim. Hem sütünün niteliği de artar.
Tarif:
İki yumruk büyüklüğünde eti kuşbaşı olarak doğra. Az bir miktar sıvı yağ koyduğun düdüklü tencerede kısık ateşte cevir biraz.renkleri solana kadar. (yüksek ateş olunce tencereye yapışıyor) Üzerine bir büyük soğanı yemeklik doğra. Çok ince doğramana gerek yok. KEmer kemer de doğrayabilirsin. Varsa bir minik domates doğra. Tuzunu ayarla. yarım su bardağı su koy. Kapağı kapat, düdüğü indirdikten sonra 25 dakika pişir. Yerken bir miktar daha tuz atarak ye ki susamana neden olsun. Bir de ben ayranla tüketiyorum. (ben ddüklüde yaptığım için böyle yazdım.)
Kolay gelsin. Ececim için sütler fışkırsın insallah.
mihricim tesekkür ederiz Allah bebeklerimizi korusun. sütüm az canım olsa bile emmiyor yemiyor akşama kadar ağlıyor diye gittik doktora. şu k.eti bide ben deneyeyim. ayeser bu akşam keçi sütüyle yoğurt yapacagm sonucu söylerim
merhaba,
uzun süredir yazamıyordum. eskiden çok kalabalık olan grupta çok az kişi kalmış.
maalesef 2 hafta önce sütüm kesildi. doktoruma gittim çünkü aynı hafta regl oldum. kontrol için gittiğimde sütüm neden kesilmiş olabilir diye sordum. regl olduğum için mi dedim. doktor hiç alakası yok. aniden kesilebilir dedi. hatta sütün kesildiği için hormonların normale dönmüş ve regl olmuşsun dedi. tabi ben buna ilk başta çoook üzüldüm, daha önce içmeme hiç gerek olmauyan(çünkü sütüm gayet iyiydi) malt içeceği ve boza bile içtim, hiiiç fayda etmedi.
doktorum hiç emziremeyen anneler var onları düşün dedi, en azından 4,5 ay emzirmişsin dedi. bende sözleri dikkate alarak ve de oğlumun boy ve kilosunun önde gittiğini düşünerek teselli buldum.
kesilen süt tekrar geri gelir mi bilmiyorum ama arasıra göğüslerim sızlıyor. acaba tekrar emzirmeye çalışsam mı? gerçi son emzirmemde oğlum göğsümü almamıştı bende medela pompa ile çekmeye çalıştım. süt gelmediği için göğsüm ilk defa kanadı. bende bıraktım.
Ben de geliyorum kimsecikler yok. sekerdelisi süt için çalışmalar ne durumda? Bebişin nasıl?
Hurma, kuru dut üzüm incir ceviz aldı eşim onları yiyorum humana içiyorum bol bol biraz arttı yarın da et yemeye baslayacagım. Günde ne kadar yiyorsun canım o etten? Oğlum daha iyi sanki ağzına şırıngayla sıkıyorum sütümü öyle içiyor çok şükür
Ben de geliyorum kimsecikler yok. sekerdelisi süt için çalışmalar ne durumda? Bebişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?