biz hem dişi çıkan hem dönebilen bebeklerdeniz şu birkaç günden beri dönebiliyoruz artık o yüzde koltukta yatırımayorum intihr ediyor hemenAnneler, dişi çıkan bebekleri duyduk, dönebilen bebekler var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz hem dişi çıkan hem dönebilen bebeklerdeniz şu birkaç günden beri dönebiliyoruz artık o yüzde koltukta yatırımayorum intihr ediyor hemenAnneler, dişi çıkan bebekleri duyduk, dönebilen bebekler var mı?
bebişim çok huzursuz diş çıkarmamız biraz zor oldu sürekli ayakta gezmek istiyor :84:Teşekkür ederim canım, kızını da
Bebişin nasıl?
ben geniş minder hazırladım onun için odadan çıkacağım zaman hemen yere bırakıyorum kafam rahat ediyorDikkat et canım, benimki daha dönmedi ama çok korkuyorum döner de düşer diye. Kenarlara bırakamıyorum hiç. Galiba da dönmeye hazırlanıyor. Sürekli sırtını yerken kaldırıyor. Oto koltuğu var evde kullandığım ondan kendini kaydırarak iniyor.
Anneler, dişi çıkan bebekleri duyduk, dönebilen bebekler var mı?
canım bende sagarak veriyorum ama sütüm kesilmek üzere hangi sıklıkta sagıyorsun birde acaba ne zamana kadar böyle gidecek benim bebeğim emmeye dönmüyuor neden emmiyor anlamıyorumda..Merhaba ,
Sessiz takipçilerinizdenim aslında ama yazdıklarını görünce cevap vermeden yapamadım.Benim kızım 3 ay emdi , bıraktı.Ne yaptıysam döndüremedim.Ama hemen hemen 2 aydır da sağarak veriyorum.Geçen haftalarda sütüm kesildi benimde.45 dakika sağıyordum anca biberonun dibi ıslanıyordu , bazen o kadar bile gelmiyordu.Üstüne adet oldum.Üzüntüden zır zır ağlarken internette doğurmayan kadınların bile emzirebildiklerini okuyunca tekrar umutlandım.Süt gelmese bile devam ettim sağmalara.İki saatte bir sağdım.Bir kaç güne arttı sütüm ve şimdi eskisi gibi sızım sızım sızlıyor göğüslerim.Umutsuzluğa kapılma.Eğer sen bunu gerçekten istiyorsan mücadele vermeden bırakma derim.Ha bu arada benim de göğsümden kan gelmişti.Yani ben öyle sanmıştım.Sonra anladım ki boş göğüslerimi sağmaktan alt kısmında çatlak oluşmuş ve orası kanamış.Krem sürüp tedavi ettim bir günde geçti.Geçene kadar da elimle sağdım.Bir incele belki senin de öyle birşey olmuştur.Bol sütlü günler
canım bende sagarak veriyorum ama sütüm kesilmek üzere hangi sıklıkta sagıyorsun birde acaba ne zamana kadar böyle gidecek benim bebeğim emmeye dönmüyuor neden emmiyor anlamıyorumda..
Çok güzel canım da, kayısıyı nereden buluyorsun bu mevsimde. Kuru kaysıdan püre nasıl yapıyorsun ya da?kızlar ben bebeğime günlük kayısı püresi yediriyordum hiç kabızlık yaşamadık.dün yedirmedim 2 gün yapmadı şükür bugun yedi yaptı.çok ta seviyor kayısı kanda yapıyor sizde tavsiye ederim.
Çok geçmiş olsun canım. Ben de dayanamıyorum hiç hasta olmasına. Geçen burnu akmaya başladı hemen senin geçirdiğini geçirdim içimden, " o hasta olmasa da ben olsam" Umarım kısa sürede iyileşir.ama hiç iyi haberle gelmedık... oğlum hasta ooldu..iki gundur ..dun sesı bıraz bozuk cıkıyordu bende son ıkı gundur cok bagırıyo ses cıkarıyo hosuna gıdıyor oyun edıyor ya belkı bıyagı ondan oyledır dedım... ama gece olunca arttı ıyıce ve sesı gıttı bısekıl olmaya basladı..cooooookk uzuldum eyvah hasta dedım..oksurmeyede basladı bugun hemen gıttık dr a cıgerlerınde bısey yok ama boğazı cooook kotu oolmus usutmus dedııııı...görsenız bı ya ses cuıkarıp oyun etmek ıstıyor ama cımmıyor yavrum..aglarken ıyıce gıdıyor emerken yutmakta zorluk cekıyor...ne oldu anlamadım...basladık bakalım bızde antıbıyotıge dusuk dozda..inş tez gecer ve bıdaha olmaz yaONA GELMESIN DE BANA GELSIN... OFFFOFFF
Diş ne kadar zamanda tamamlanıyor. Gerçi birbiri ardına çıkıyorlar galiba. Umarım bütün bebeklerimiz rahat bir şekilde atlatırlar.bebişim çok huzursuz diş çıkarmamız biraz zor oldu sürekli ayakta gezmek istiyor :84:
selam kızlar,
az önce doktora gittik. ece de ben de alt solunum yolu enfeksiyonu hastalığına yakalanmışız. ilaçları alıp geldik.
bu arada süt yetmiyordu. artık ek gıdalara geç dedi doktor. 200 gr vermiş. ((
mamayı biberonu almıyorsa kendi bilir dedi. zorlama yok dedi. neleri yiyorsa ver dedi.
sebze çorbası, tarhana, yoğurt. meyve püreleri vs. yedir dedi.
yani iş başa düştü ne yiyorsa vericim artık (
eminee yardımlarını bekliyorum.
burda yardımcı olan kız hasta ve gelmediğinden yalnızım. desteğini esirgeme nolur. (her zamanki gibi)
Ne zamandan beri dönüyor canım?evet dönüyor :))))
Doktora gittik bugün idrar verdik inşallah bişey yoktur. Dr a emmiyor diyorum bana bitki öneriyor balık hurma beyaz dut ceviz kuru kayısı üzüm incir ye dedi sütün kalitesi artarmış 6.aya kadar ek gıda yok diyor baska bişey demiyor Allah Allah bi bildiği vardır herhalde:44: