2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Chicco lite way Baston puset mi? Bildiğim kadarıyla küçük bebeklere baston puset önerilmiyor. Canım benim için pusette en önemlisi hafiflik ve katlanabilirlik.

Ben çok aradım ensonunda pierre cardinle baby2go 'nun arasında kararsız kaldım. her ikisinde yaklaşık 5 kilo ve dörde katlanabiliyordu. En sonunda içi biraz daha geniş olduğu için baby2go aldım. Çok hafif ve 4e katlandığı için bagajda çok yer kaplamıyo. Çok memnunum :)

biz de tavsiye üzerine aldık ben kullanıyorum. öyle çok tantanalı bi görünüşü olmadığından ilk gördüğümde biraz dandik gibi gelmişti ama çok hafif ve kolay kontrol ediliyor..hiç yormuyor insanı ben memnunum

Moralim çok bozuk arkadaslar. Bana dua edin. Tayinim hastaneye cıktı. Servisim bugün belli oldu. Yenidopğan yoğunbakım. Ilk günden ağlama krizine girdim. 1 kiloluk bebek yok.düşünün. Hepsi hasta bypass olanlar.kasları çalışmayıp öylece yatanlar. Kablolardan sadece yanakları gözüküyo. Bi elim kadarlar.makineye baglı yasıyo coğu. Ve coğu yasamayacak. Yatıp kalkıp şükredelim. şükürler olsun bize bakan gülümseyen ağlayaan bi bebeğimiz var.allahım onlara daha güzel daga sağlıklı günler versin :'(

Haklısın oslm82, yaramaz olsunlar ama sağlıkları yerinde olsun yeterki... Sen çalışırken bebeğine kim bakıyor canım?
Biz kraft aldık arabamızı. Çok memnunuz. Sürüşü dönüşü çok güzel. Sedan arabaların arkasına dahi sığıyor. memnunuz. Alt sepeti küçük o kadar. İşte bu:

sekerdelisi doktora gittik bugün öğlenden sonra, anlatırım ayrıntıları ama şimdi çok vaktim yok.

önerileriniz için teşekkürler kızlar

Kizlar oglum biberon almıyor. En iyisinden en kotusune hepsını denedim ama almıyor. Isırıyor yalıyor sonra diliyle çıkarıyor. Sütüm yetmiyor günde 1 kez mama veriyorum kaşıkla çok gaz yutuyor ilerisi için de biberon iyi olur ama biberon almıyor

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım...şunu merak ediyorum...benim oğlum 4 en fazla 5 dakika emip bırakıyor..sizin bebekleriniz de böyle mi yoksa biz de mi bir anormallik var???

canım bebegın eıyormus saat bası kalkması normalmı bılmıyorum ama emen bebekler gece kalkarmıs anne kokusunu ıstermıs tıryakılık gıbı yanı oyle duymustum keske benım sutumde olsaydıda kuum emseydı cok uzuluyorum bu arada dr neden yastık kullanmayı onermıyormus acıklama yaptımı ben yastıkta yatırıyorum da

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım...şunu merak ediyorum...benim oğlum 4 en fazla 5 dakika emip bırakıyor..sizin bebekleriniz de böyle mi yoksa biz de mi bir anormallik var???

Benim oğlum da öyle, 4-5 dk emip kaldırıyor kafayı oturmak istiyor
Ben de ayağa kalkıp sallaya sallaya, evde dolaşa dolaşa emziriyorum, yoksa ağlıyor. O şekilde 10 dkyı geçiriyoruz, biraz sakinleşince tekrar oturup devam ediyorum emzirmeye, fena alıştı ama yeter ki emsin...

ısın cok zor orda psıkolojın bozulur cok sukur kuzularımız saglıkla kucagımızda

mugusum benim kızımda 4-6 dk emip bırakıyo bazen doymadığını hissettiğimde öbür göğsümü veriyorum alıyor bi 5-6 dk da onu emiyor o kadar. doktor gelişimi çok iyi diyor ki erken doğum oldu.az emzir bile demişti. demekki alması gerekeni 5 dk da olsa alıyor endişelenme aç olsa durmaz zaten

Ben hiç yastık kullanmadım,direkt yatağa yatırıyorum.

Allah sana güç versin arkadaşım,minicik bedenleri öyle görmek çoook zor .Bir de yeni anne olunca daha da zor.

Benim kızım da kısa emiyor,10 dkyı bulmuyor.Doktor alması gerekenin %90ını ilk 3-4 dkda çeker demişti.Gerisi keyif.

canım benimkide uyanıkken almıyor emzikle uyutuyorum biraz dalınca emziği çekip biberonu sokuyorum bütün sütü içiyor öyle dene ben bir aydır bu şekilde besliyorum.

canım benimkide uyanıkken almıyor emzikle uyutuyorum biraz dalınca emziği çekip biberonu sokuyorum bütün sütü içiyor öyle dene ben bir aydır bu şekilde besliyorum.

Sağol canım bir de öyle yapayım

Kızlar oğlum geceleri hep huzursuz her saat bası uyanıyoruz sizin bebekler nasıl? Bide bağırarak uyanıyor çok korkuyorum kucagıma alıyorum geziyoruz öyle sakinleşiyor sizde de oldu mu hiç?
Bişey daha soracagım gaz ilaçlarını kullanıyor musunuz hala? Bizim doktor bıraktırdı ama kendi gazını çok zor çıkarıyor

aynen 2 gecedir bağırarak uyanıyor genelde öğlenleri uykusu bölündüğünde bağırarak uyanıyor ama 2 gecedir çok fena bağırıyor kucağımda gezdiriyorum bende...

arkadaşlar teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı...biz uzun uzun emsin istiyoruz ama onlar keyiflerine göre:)) flam senin gibi bir de ayakta deneyeceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…