merhaba kızlar ...7 eylül 2010 da oğlum dünyaya geldi..kadınlar kulübünü takip ederken hamile kaldım hala da kopamıyorum..aklıma birşey takıldı bebeğime puset alıcam ama emin olamadım..chicco light away puset almak istiyorum bir fikri olan var mı acaba ...kullanıp memnun kalan veya kalmayan ..şimdiden teşekkürler
merhaba kızlar ...7 eylül 2010 da oğlum dünyaya geldi..kadınlar kulübünü takip ederken hamile kaldım hala da kopamıyorum..aklıma birşey takıldı bebeğime puset alıcam ama emin olamadım..chicco light away puset almak istiyorum bir fikri olan var mı acaba ...kullanıp memnun kalan veya kalmayan ..şimdiden teşekkürler
biz de tavsiye üzerine aldık ben kullanıyorum. öyle çok tantanalı bi görünüşü olmadığından ilk gördüğümde biraz dandik gibi gelmişti ama çok hafif ve kolay kontrol ediliyor..hiç yormuyor insanı ben memnunum
Chicco lite way Baston puset mi? Bildiğim kadarıyla küçük bebeklere baston puset önerilmiyor. Canım benim için pusette en önemlisi hafiflik ve katlanabilirlik.
Ben çok aradım ensonunda pierre cardinle baby2go 'nun arasında kararsız kaldım. her ikisinde yaklaşık 5 kilo ve dörde katlanabiliyordu. En sonunda içi biraz daha geniş olduğu için baby2go aldım. Çok hafif ve 4e katlandığı için bagajda çok yer kaplamıyo. Çok memnunum :)
Haklısın oslm82, yaramaz olsunlar ama sağlıkları yerinde olsun yeterki... Sen çalışırken bebeğine kim bakıyor canım?
Biz kraft aldık arabamızı. Çok memnunuz. Sürüşü dönüşü çok güzel. Sedan arabaların arkasına dahi sığıyor. memnunuz. Alt sepeti küçük o kadar. İşte bu:
Eki Görüntüle 129333
sekerdelisi doktora gittik bugün öğlenden sonra, anlatırım ayrıntıları ama şimdi çok vaktim yok.
Kizlar oglum biberon almıyor. En iyisinden en kotusune hepsını denedim ama almıyor. Isırıyor yalıyor sonra diliyle çıkarıyor. Sütüm yetmiyor günde 1 kez mama veriyorum kaşıkla çok gaz yutuyor ilerisi için de biberon iyi olur ama biberon almıyor
bunları okuyunca gözlerim yaşarıyor ağlamak istiyorum. Sabaha kadar uyumayı bırak 3 saat deliksiz uyumayı çok özledim :'( oğlum sadece anne sütü alıyor ve geceleri neredeyse saat başı kalkıyor. Illa bir iki corklatıp geri uyumak istiyo. Oğlum sana uyku ilacı vercem diyorum. Doktora soracam bu ay herkesin bebeği böyle uyuyor mu? Yoksa bizim oğlan mı anormal. Sabahın köründede kalkıyo. Artık sabrım kalmadı.(( yok mu benim gibi olan?
Flam bizim doktorumuz 1 yaşına kadar yastık tavsite etmiyorum dedi. Ama boynu pişik olduğu için ben arasıra yastık kullanıyorum. Kaz tüyü olduğu için oldukça alçak. Terleme bi ara benim oğlumdada olmuştu. Rotarex aşısından sonra oldu. Bi bağlantısı olabilir. Ben birazdaha ince giydirmeye başladım. 24 olan evin derecesini 21 yaptım geçti. Geçen bi arkadaşın bebeğini görmeye gittik evleri 25 dereceydi. Ordada terledi. Sanırım sıcaktan oluyo. Sırtı boynu falan isilik oluyosa kesin sıcaktandır.
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım...şunu merak ediyorum...benim oğlum 4 en fazla 5 dakika emip bırakıyor..sizin bebekleriniz de böyle mi yoksa biz de mi bir anormallik var???
moralim çok bozuk arkadaslar. Bana dua edin. Tayinim hastaneye cıktı. Servisim bugün belli oldu. Yenidopğan yoğunbakım. ılk günden ağlama krizine girdim. 1 kiloluk bebek yok.düşünün. Hepsi hasta bypass olanlar.kasları çalışmayıp öylece yatanlar. Kablolardan sadece yanakları gözüküyo. Bi elim kadarlar.makineye baglı yasıyo coğu. Ve coğu yasamayacak. Yatıp kalkıp şükredelim. şükürler olsun bize bakan gülümseyen ağlayaan bi bebeğimiz var.allahım onlara daha güzel daga sağlıklı günler versin :'(
Bir sonraki kontrolde sorayım o zaman bunu da, teşekkürler..
Kızlar birşey daha sormak istiyorum, oğlumun kafası çok terliyor doğduğundan beri, ama son günlerde terlemesi iyice arttı, gece yastığının iki tarafı da sırılsıklam oluyor, iki yastık kullanıyorum bu yüzden ve sabaha kadar iki yastığın da iki yüzü sırılsıklam oluyor. Yastıklardan biri tamamen pamuk, biri de yün. En sağlıklı bunlar diye bu şekilde yapmıştık yastıkları. Ama bu terleme çözümü için değişik yastıklar öneriyorlar. Siz ne tarz yastık kullanıyosunuz?
Moralim çok bozuk arkadaslar. Bana dua edin. Tayinim hastaneye cıktı. Servisim bugün belli oldu. Yenidopğan yoğunbakım. Ilk günden ağlama krizine girdim. 1 kiloluk bebek yok.düşünün. Hepsi hasta bypass olanlar.kasları çalışmayıp öylece yatanlar. Kablolardan sadece yanakları gözüküyo. Bi elim kadarlar.makineye baglı yasıyo coğu. Ve coğu yasamayacak. Yatıp kalkıp şükredelim. şükürler olsun bize bakan gülümseyen ağlayaan bi bebeğimiz var.allahım onlara daha güzel daga sağlıklı günler versin :'(
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım...şunu merak ediyorum...benim oğlum 4 en fazla 5 dakika emip bırakıyor..sizin bebekleriniz de böyle mi yoksa biz de mi bir anormallik var???
Kizlar oglum biberon almıyor. En iyisinden en kotusune hepsını denedim ama almıyor. Isırıyor yalıyor sonra diliyle çıkarıyor. Sütüm yetmiyor günde 1 kez mama veriyorum kaşıkla çok gaz yutuyor ilerisi için de biberon iyi olur ama biberon almıyor
canım benimkide uyanıkken almıyor emzikle uyutuyorum biraz dalınca emziği çekip biberonu sokuyorum bütün sütü içiyor öyle dene ben bir aydır bu şekilde besliyorum.
Allah sana güç versin arkadaşım,minicik bedenleri öyle görmek çoook zor .Bir de yeni anne olunca daha da zor.
Sağol canım bir de öyle yapayım
Kızlar oğlum geceleri hep huzursuz her saat bası uyanıyoruz sizin bebekler nasıl? Bide bağırarak uyanıyor çok korkuyorum kucagıma alıyorum geziyoruz öyle sakinleşiyor sizde de oldu mu hiç?
Bişey daha soracagım gaz ilaçlarını kullanıyor musunuz hala? Bizim doktor bıraktırdı ama kendi gazını çok zor çıkarıyor
Benim oğlum da öyle, 4-5 dk emip kaldırıyor kafayı oturmak istiyor
Ben de ayağa kalkıp sallaya sallaya, evde dolaşa dolaşa emziriyorum, yoksa ağlıyor. O şekilde 10 dkyı geçiriyoruz, biraz sakinleşince tekrar oturup devam ediyorum emzirmeye, fena alıştı ama yeter ki emsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?