2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bacakları çok açık kalmıyorsa sakıncası olacağını düşünmüyorum. Geçmiş olsun ne zaman sünnet oldu? Biz de düşünüyoruz da...Tecrübelerinizi paylaşır mısın canım?

ayeser canım önceki sayfalarda uzun uzun anlatmıştım 21 aralıkta sünnet oldu oğlum idrar yolu enfeksiyonu oluyordu.
Kızlar gecen babam çocuga ekmek verin artık midesini tutsun dogdugundan beri süt içiyor diyor Allah ım Allah ım insanın çıldırası geliyor. Bunu söyleyen öyle cahil bi insan da değil master bile yapmış bilgili bi adam. Babam bile böyle derse ben yandım canım sıkılıyor şu 14 eylül hiiiiiiiiiç gelmese

Hangi sayfalarda canım, okuyayım. Eylülmü? Eylül de ne var?

slm kızlar bebekleriniz kaç saat aralıklara ve her öğün kaç dk. emiyor..bugünlerde benimki 5-6 dk. emiyor..uzun süre de istemiyor 3-4 saat geçiyo yine de 5-6 dk emiyo

benimki ağlayarak emdiği için 6 dk sürmüyor hiç bende 2 saatte 1 saatte farketmiyor az emdiğinde veriyorum

slm kızlar bebekleriniz kaç saat aralıklara ve her öğün kaç dk. emiyor..bugünlerde benimki 5-6 dk. emiyor..uzun süre de istemiyor 3-4 saat geçiyo yine de 5-6 dk emiyo

Benimki de öyle. Çok kısa süre emiyor. Sanırım 7 - 8 dakika. 2 saatte bir emiyor. Emin olamıyorum doyuyor mu doymuyor mu

kızlar doktorum bana 4 saatte bir 120 cc vermemi söyledi ama ben veremiyorum içmek istemiyor normalı bumu acaba...

canım 4 saat normal aslında ama benım kızımda bır ara yemıyodu doktorumuz artık eskısı kadar hızlı kılo almıycak yavaslıycak kılo alımı bu yuzdende dogal olarak daha aralıklı yıyıcektır dedı ama takıp et devam ederse ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır dedı devam etmedı bırde ben meyvelı pırınclı mama falan aldım ıste 150cc mma verıyorsam 4 kasık normal mama bır kasık meyvelı mama katıyorum yada cıcıbebe atıyorum mamasının ıcıne bır tane tadını degıstıryor ve daha ıstahlı yıyor sende dene ve devam ederse doktouna gotur allah korusun enfeksıyon falan olmasın

canım doktora götürdüm kan idrar tahlılı yapıldı temiz çıktı doktor bir sorun yok dedi ama mutlaka 4 saati geçirme dedi.canım mama olarak hazırladıklarını midesi sindiriyormu benim bebek 3 bucuk aylık kakasına bakmıştım sankı sindirmiyor daha 150 cc asla yemez canım sütü zor içiyor.bende anlayamıyorum sorunu ne.

canım 150 cc bir öğünde yiyormu ne kadar sonra acıkıyor.

benım kızımda 23 eylul dogumlu dorduncu ayımızı doldurucaz bu hafta sındırıyo benımkı sorun yok sen mama vermıyomusun ben yanlıs mı anladım mma verıyosan 120 cc verıyosan 3 kasık normal mama 1 kasık meyvelı mama koyabılırsın ben cıcıbebe falan verıyorum yıyor kızım hatta cıcıbebeyı o kadar sevıyokı bıtınce yıkıyor ortalıgı sımdı mamasına atıyorum 1 tane bu arada tahlıllerın temız cıkmasıda ıyı olmus

canım ben elimden geldiğince sütümü sağıyorum süt yetmediği yerde aptamilin sütünü veriyorum sen ara ara da mama veriyorum mamayı kaşıkla veriyorum.sen mamayı nasıl veriyorsun.seni emiyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…