2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Ben prima (bütün çesitlerini denedim hiç biri sızdırmadı) molfix, evybaby, babystar kullandık primayı sevdim ama çok kimyasal içeriyor. Huggies iyi degil dediler lastikliymiş iz yapıyormuş

canım benimki 2 ay varken geldi doğuma benimkide 3 saatlik yolda 2ay varken geldi nevarsa hiç zaten rahat edemedim güya yardıma gelmiş doğuma gidene kadar ben hizmet ettim ona gıçını yerden kaldırmadı
doğum yaptım sezeryanla elimden tutup yataktan kaldırmadı ölümden döndüm ben doğumda iç kanama geçirdim sonradan farkettiler hiç kadının umrunda değil gene bakmadı eve geldim eşimle sabaha kadar bebek baktım ben o halimle odasından dışarı çıkmadı napıyorsun acemisindir zaten kalkamıyorsun demedi yaralı halimle çocuğuma baktım gündüzleride hiç bakmadı 1 hafta durdu evine gitti bana çorba bile yapmadı kalktım 2 gün sonra çorba pişirdim 2 gün yedim sen kendiişini görüyorsun bana ihtiyacın yok dedi bu insana sen nasıl anam diye boynuna sarılırsın daha birsürü şey var anlatmaya kalksam burdaki arkadaşlar b,liyo beni neçektiğimi

pirima kullanıyorum molfiksi denedim sevmedim kalın geldi pirima güzel çeşitleri var birtane aldık bandaları esnek değildi o güzel değldi birdaha almadık ondan

bizim cildimizçok hassas ve alerjik diğer markalara güvenmiyorum prima pempers preminyum care kullanıyorum hafif, kupkuru kalıyo pişik yapmıyo ve küçük olduğu için parantez de yapmaz bacakları. huggies de kullandım o da iyiydi. kuruydu yine o da sadece primaya göre daha ağırdı iki işemede acayip ağırlaşıyodu.

bez kalın olursa bacaklar çarpık mı oluyormuş canım? Allah korusun bilmiyordum

cnm ben ilk prima premium carele basladım...sonra bi huggiesi deniyim dedim ama pişman oldum tahta gibi bişi hiç sewmedim...gerci hiç sızdırmadı ama rahat we kullanışlı değildi (bence)....sonra prima aktif bebek şimdide prima yeni bebeği kullanıyoum aktif bebekle hemen hemen aynı gibi çok memnunum....

Ben ilk doğduğunda molfix yenidoğan kullanmıştım. Hiç yaramadı bize, hem çok sert hem de çok kalındı, pişik yaptı , pşiği ilerledi haftalarca geçmedi... Bir sürü molfix hediye bez gelmişti bize... İhtiyacı olanlara dağıttım.
Şimdi prima kullanıyorum, yumuşacık, yumuşak olduğundan bacak arası da çok acık durmuyor oğlumun... Bir iki kere sızma yaptı ama artık yapmıyor...
Kimyasallar kafamı karıştırdı şimdi. Kremli mavi bölgesinden mi bahsediyorsun canım?

Günaydın
Oğlum üç dört gündür gece her saat bası uyanıyor ya mahvoldum kaç gündür akşama kadar uykusuzluktan sünüm sünüm dolaşıyorum
Gündüz de mi uyumuyor canım. O uyuduğunda uyumayı dene sen de, bırak işi gücü, sallıyormuydun sen bebeğini? Benimkide sabaha karşı uyanıyor uyumak istemiyor daha, bu günlerde uyku düzeni bozuldu benimkinin de...
hımm k.bakmayın buraya bayadr girmemiştim.....böle bi yanlş anlaşılma oldu....
Önemli değil canım ne olacak

kızlar bende prima kullanıyorum memnunum.oğluşum hastalandı.dikkat edin salgın var.
Geçmiş olsun. Ne yaptı da hastalandı? Dışarımı çıktınız yoksa gelen giden mi bulaştırdı? Biz de dikkat edelim ona göre...
Benim oğlumun tırnağının kenarı irin toplamıştı acile götürdük bugün iğne ile patlattılar steril bir şekilde... Sonra kocaman bir bandaj, vezir parmağı oldu oğlumun parmağı, kafası kadar... Antibiyotik krem ve damla yazdı ne yapacağım bilmiyorum.Yarın çocuk doktoruna gideceğiz ona bir danışayım şu ilaçları. Acildeki pratisyen hekimdi. Gerçi eczacı çocuk doktoru da olsa bıunları yazardı dedi...

doktora götürmüştüm sanırım oradakı bebeklerden geçti.grip gibi ama zatürreye cevirebiliyormuş.bulaşıcı bir hastalık dolanıyor ortalıklarda.

şeker delisi eskiden bu müşambalı bezler kullanılırken anneler bezi çok koyarlarsakalın yaparlarsa çocuklarda üst badır tarafı parantez oluyor tabir caizse altına yapmış gibi yrüme durumu oluyormuş. bu yüzden kalın bezi ben tercih etmiyorum. benimki annemin deneyimlerinden edinilmiş bilgi reel olmayabilir tabi.

doktora götürmüştüm sanırım oradakı bebeklerden geçti.grip gibi ama zatürreye cevirebiliyormuş.bulaşıcı bir hastalık dolanıyor ortalıklarda.
Benim de hastanelerden ödüm kopuyor. Genelde hastaneye götürdüğüm günlerde yıkamaya dikkat ediyorum.

Evet canım benim annem de dikkat ettirmişti beni..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…