bnm cadımda aynı tarif ettiğin gibi yapıo cnm...bağırarak hayıııırrr diyoum baslıo dudak büzmeye....
bu arada h.g demişlr yeni mi geldn...öyleyse hoşgeldin...
Benim bebeğim de bu günlerde çok sık emmek istiyor. Ne zaman versem alacak o derece. PAzartesi bi gelse de bir baksak gelişimine. Doyup doymadığına...
Onlar kötü davranmasın ben de kötü davranmayayım demişsin, Eğer onlar da böyle düşünüyorsa aranız hiç bir zaman iyi olamayacak ne yazık ki. Belli ki herkes birbirinden birşey bekliyor. Aslında ortada kötü kimse yok. Davranış, anlayış farkı var bu da bir çok problemi beraberinde getiriyor. Doğumumda benim kayınvaldem de geldi. Hatta beklenen günden bir gün önce geldi bebeğim.Kayın valdem başka şehirde 3 buçuk saatlik yoldan gelecekti. Hastaneye gitmeye karar verince gecenin bir yarısı da olsa aradık, yetişemezse üzülmesin diye... Gerçi yetişemedi o geldiğinde oğlum çoktan doğmuştu ama gönlünü aldık fena mı?
Doğumdan sonra bana öyle iyi baktı ki. Hem de annemin evinde. Ben gece uyuyup dinleneyim diye gece torununu yanına aldı. daha bir sürü şey...
N eyse bunları neden yazdım bilmiyorum ama iyiler de var... kayınvaldenin senin ya da sizin için yaptığı iyilikler de vardır. Onları getirmelisin aklına.Küçük de olsa. Teşekkür etmelisin ki devamı gelsin...
Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Ben prima (bütün çesitlerini denedim hiç biri sızdırmadı) molfix, evybaby, babystar kullandık primayı sevdim ama çok kimyasal içeriyor. Huggies iyi degil dediler lastikliymiş iz yapıyormuş
bizim cildimizçok hassas ve alerjik diğer markalara güvenmiyorum prima pempers preminyum care kullanıyorum hafif, kupkuru kalıyo pişik yapmıyo ve küçük olduğu için parantez de yapmaz bacakları. huggies de kullandım o da iyiydi. kuruydu yine o da sadece primaya göre daha ağırdı iki işemede acayip ağırlaşıyodu.
Yok canım yeni gelmedi. Bugünki hoşgeldiniydi onun
Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Ben prima (bütün çesitlerini denedim hiç biri sızdırmadı) molfix, evybaby, babystar kullandık primayı sevdim ama çok kimyasal içeriyor. Huggies iyi degil dediler lastikliymiş iz yapıyormuş
kızlar bende prima kullanıyorum memnunum.oğluşum hastalandı.dikkat edin salgın var.
Ben ilk doğduğunda molfix yenidoğan kullanmıştım. Hiç yaramadı bize, hem çok sert hem de çok kalındı, pişik yaptı , pşiği ilerledi haftalarca geçmedi... Bir sürü molfix hediye bez gelmişti bize... İhtiyacı olanlara dağıttım.Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Ben prima (bütün çesitlerini denedim hiç biri sızdırmadı) molfix, evybaby, babystar kullandık primayı sevdim ama çok kimyasal içeriyor. Huggies iyi degil dediler lastikliymiş iz yapıyormuş
Gündüz de mi uyumuyor canım. O uyuduğunda uyumayı dene sen de, bırak işi gücü, sallıyormuydun sen bebeğini? Benimkide sabaha karşı uyanıyor uyumak istemiyor daha, bu günlerde uyku düzeni bozuldu benimkinin de...Günaydın
Oğlum üç dört gündür gece her saat bası uyanıyor ya mahvoldum kaç gündür akşama kadar uykusuzluktan sünüm sünüm dolaşıyorum
Önemli değil canım ne olacakhımm k.bakmayın buraya bayadr girmemiştim.....böle bi yanlş anlaşılma oldu....
Geçmiş olsun. Ne yaptı da hastalandı? Dışarımı çıktınız yoksa gelen giden mi bulaştırdı? Biz de dikkat edelim ona göre...kızlar bende prima kullanıyorum memnunum.oğluşum hastalandı.dikkat edin salgın var.
kocalarınız evde tabi girmezsiniz buraya benim kociş pazar günü de çalışıyor zengin olacaz biz ondan
doktora götürmüştüm sanırım oradakı bebeklerden geçti.grip gibi ama zatürreye cevirebiliyormuş.bulaşıcı bir hastalık dolanıyor ortalıklarda.Ben ilk doğduğunda molfix yenidoğan kullanmıştım. Hiç yaramadı bize, hem çok sert hem de çok kalındı, pişik yaptı , pşiği ilerledi haftalarca geçmedi... Bir sürü molfix hediye bez gelmişti bize... İhtiyacı olanlara dağıttım.
Şimdi prima kullanıyorum, yumuşacık, yumuşak olduğundan bacak arası da çok acık durmuyor oğlumun... Bir iki kere sızma yaptı ama artık yapmıyor...
Kimyasallar kafamı karıştırdı şimdi. Kremli mavi bölgesinden mi bahsediyorsun canım?
Gündüz de mi uyumuyor canım. O uyuduğunda uyumayı dene sen de, bırak işi gücü, sallıyormuydun sen bebeğini? Benimkide sabaha karşı uyanıyor uyumak istemiyor daha, bu günlerde uyku düzeni bozuldu benimkinin de...
Önemli değil canım ne olacak
Geçmiş olsun. Ne yaptı da hastalandı? Dışarımı çıktınız yoksa gelen giden mi bulaştırdı? Biz de dikkat edelim ona göre...
Benim oğlumun tırnağının kenarı irin toplamıştı acile götürdük bugün iğne ile patlattılar steril bir şekilde... Sonra kocaman bir bandaj, vezir parmağı oldu oğlumun parmağı, kafası kadar...Antibiyotik krem ve damla yazdı ne yapacağım bilmiyorum.Yarın çocuk doktoruna gideceğiz ona bir danışayım şu ilaçları. Acildeki pratisyen hekimdi. Gerçi eczacı çocuk doktoru da olsa bıunları yazardı dedi...
Benim de hastanelerden ödüm kopuyor. Genelde hastaneye götürdüğüm günlerde yıkamaya dikkat ediyorum.doktora götürmüştüm sanırım oradakı bebeklerden geçti.grip gibi ama zatürreye cevirebiliyormuş.bulaşıcı bir hastalık dolanıyor ortalıklarda.
şeker delisi eskiden bu müşambalı bezler kullanılırken anneler bezi çok koyarlarsakalın yaparlarsa çocuklarda üst badır tarafı parantez oluyor tabir caizse altına yapmış gibi yrüme durumu oluyormuş. bu yüzden kalın bezi ben tercih etmiyorum. benimki annemin deneyimlerinden edinilmiş bilgi reel olmayabilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?