Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten zor hamilelik.
ben birde öksürük oldum. öksürdükce kasıklarım agrıyor
tabiki alırız şekerim ne demek :)
hoşgeldin aramıza.
eylül annesisin sanırım.
bana bilgilerini ulaştır istersen listeye ekliyelim seni
yaşın,SAT,hamiş kaldığın kilo,tahmini doğum tarihi,
merhaba arkadaşlar 2009 eylül annelerindenim sizi okudukça geçen sene bu zamanlarki halim geldi aklıma güldüm duygulandım iç geçirdim falan...
bulantılarınızla başınız dertte anlaşılan.. benim devamlı yaptığım bişey vardı yatarken başımın ucuna mutlaka tuzlu çubuk bulundururdum sabah bulantılarına bire bir geldi bana... duygusal karışıklıklar başlamış :) ben annemin evindeki bütün bardakları tabakları kırdığım günü hatırlıorum... yaptıktan sonrada gülme krizine girmiştim.. bunlar gayet normal ve çok güzel şeyler... bugünlerinizin değerini bilin şimdi sizi çok iyi anlıyorum size zaman geçmio yeni bedenlerinize alışmaya çalışçaksınız ilerde çünkü göbeklriniz belli olcak 2 ay sonra.. kıpırtılarını hissetceksiniiz.. sakın acele etmeyin sakın telaşlanmayın rabbim hayırlı olan neyse öyle bağışlıor.. bana hiç zaman geçmezdi aynı gün acaba kaç gün oldu die defalarca takvime bakardım.. ama doğduktan sonra 6. ayımızın içindeyiz şuan ve günlerimin nasıl geçtiğini anlamıorum.. sizin yaşadıklarınız bebelerimiz için yaşadıklarımız allahımın bize bahşettiği en güzel duygu unutmayın... bi prb olursa 2009 topiğimizde yardımcı olmaya tecrübelerimizi paylaşmaya hazırız... hayırlı hamilelikler...
Lila'cım bulantım yok diye şikayet ediyordun en son, şimdi nasılsın? Epeydir giremedim, konulara göz attım da bulantılar artmış herkeste. Benim yaşım 26. Ama Mart 7'de 27 oluyorum. Hangisini yazarsan lülülülülülü
Kendinize dikkat edin
hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütmek nasip etsin
bize verdiğin destekten dolayı ço tşr canım biz artık bkmış durum dayız bulantılardan neyersem 15 dk sonra çıkartıyorum
bişeydaha diyeyim normal doğummu yaptın sezeryanmı hayatım merak ediyorum ben normal doğum istiyorum şiddetle allahtan bişey çıkamssa inşallah
kızlarbu mevsimde neden domatez yiyorsunuz ki hiç mevsimi değil yanii....
canım sende bulantı yokmu negüzel yoksa sende kendine dikkat et:teselli: