2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah cnm keşke ben ağrıdayım benim ablam g antepte ve bebk bakıyor
belki bu konuda sana yardımcı olurum diye düşündüm

Canım çok mutlu olurum. Ben şimdi çıkıyorum. Mutlaka haberleşelim. özelden telini yazarsan uygun zamanda ararım yarın. Çok sağol şimdiden. Düşünmen yeterli...

tamam melegım senı baya sıkıstırdm sanma ne olur buralarda ınsan tanıdık falan olunca sankı daha cok muhabbet artacak gbı gelıyo da ondan...

kızlar ılk uc ay gobek degıl gazms şışkınlık:)

4aylıkken bellı olmaya baslıyrmus kardesm 5 aylık hamıle

karnını sıs gorurunce bebek bellı oluyo deme demıstı.)

cnm herkezinki öyle değil 11 haftadan itibaren karın çıkabiliyor
genelleme yaparsak gebelerin çoğu 3. aydan sonra belirir
fakat daaha önce doğum yapmış olanlar ve karnı keniş olanlarınki çabuk belirir
gaz olsa gaz çıktığında düzleşir eski haline döner kaydirigubbakcemile3

BENIMDE çin takvımınde erkek çıkıyor...ve içimede erkek doğuyor çok ilginç ...benım gibi hisseden varmı?

Bana da nedense erkek gibi geliyor. Anlatamayacagim bir his iste...opuyorumnanaktan
Cin takviminde de erkek cikmisti.. ama benim icin kiz erkek farketmez hayirlisiyla sag salim olsun Insallah :Saruboceq: dm?

cnm ya cok sagol tok ac farketmez dıye bılıyrdum testlerın..

hım ac gıdeyım o zaman..verdgn bılgler ıcın sagol tatlım

aç karınla gitmek gerekiyor... 2 doktora gittim ben.. ikiside aynı şeyi söyledi..aç olsaydın testlerini yapardık dediler.. tarih verdiler sabah aç karnına gel dediler.... özel hastanede 350 lira tutuyor.. bende devlet hastanesinde yaptıracağım testlerimi... bu perşembe günü

Günaydın güzel anneler....
Geçmişi okudum geldim....
Mopsycim ayaksız beşik dediğim şey aslında beşik değil...
Bi arkadaşımın yatakdasında yeri olmadığı için öyle bi isim uydurdu..
Eminönünde sepetçiler çarşısı var...ısır çarşısı ile unapanı arasında bi yerde...
Oradan çok güzel b sepet aldık.... ebatları da bayyaa bi büyük.. Sepet dediğim oval enarında ii tane el girecek kadar sapı olan bşey.. Çamaşır sepetiymiş onlar....
Annem dikiş nakış dehasıdır.. O sepetin içine uygun amerikan bezinden yatak dikip içini silikon elyafla doldurduk....
Sepetin tamamını da beyaz satenle kapladık, ve dış kenarlarına da fistolu bir tül dikip fırfır yapıp diktik...
O sepeti heyere götürebiliyordu. Yatakodasında şifoyerin üstünde, salonda sehpanın üstünde, mutfakta tezgah üstünde nereye gitse yanında taşıyordu... Anne ve kayınvalidelere misafirliğe giderken bile götürüyordu rahatı bozulmasın diye...
Çok kulanışlı bişey olmuştu....

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
denizbarıscımm bi foto koysan bizlere de fikir olur canım tabi elinde varsa

günaydın kızlar
bayadır uğrayamadım serum takılıyorum hergün artık serumda fayda etmiyor yine kusuyorum
geçsin artık şu günler

günaydın kızlar
bayadır uğrayamadım serum takılıyorum hergün artık serumda fayda etmiyor yine kusuyorum
geçsin artık şu günler

canım benimmmm çokkk geçmiş olsunn
umarım uzun sürmez daha fazla

Resim yok tatlım yaa.. Dediğim gibi arkadaşımın bebeğine yapmıştık bunu... 3 yıl önce....

anladım canımcım saol :kedi:

Back
X