2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

walla arkadaşlar sohbetinize hiç doyum olmuyor sizleri tebrik etmek lazım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben daha hiç bişey almadım 6 aydan sonra diye düşünüyorum,ama içim gidiyor valla.ben oda yapmayı düşünüyorum,odamız müsait.taşınma durumumuzda yok.. daha sonra yatak olan beşikli takımlar var öyle bişey alırım heralde.ama kendi odamada park yatak alıp ilk ayları beraber geçiririz diye düşünüyorum..rabbim sağlıkla yaşatsın o günleri bizee...

$dsc00715u.jpg

$dsc00719y.jpg

kızlar bunu kkda buldum çok hoşuma gitti
sizlerlede paylaşmak istedim fikriniz nedir

sağol ayşecim gayet güzel gidiyor bir sıkıntım yok gaz hariç:))) umarım böyle geçer hep..evet oda yapıcam canım sabırsızlıkla bekliyorum o günleri:)))

güzel ama küçük değilmi tatlımm...beşik düşünüyorsan kendinden dolaplı olan modeller falan var eşyalarınıda koyarısn...

ben daha hiç bişey almadım 6 aydan sonra diye düşünüyorum,ama içim gidiyor valla.ben oda yapmayı düşünüyorum,odamız müsait.taşınma durumumuzda yok.. daha sonra yatak olan beşikli takımlar var öyle bişey alırım heralde.ama kendi odamada park yatak alıp ilk ayları beraber geçiririz diye düşünüyorum..rabbim sağlıkla yaşatsın o günleri bizee...

amin cnm hepimiz sağlıkla kıcağıma alırızda aldığımız cicileri kullanırız inş
ben taşınıcam diye almak istemiyorum park yatak almayı düşünüyorum
benim bi yeğenim var ablam ona kraft aldı ama tembellik edip yatağında yatırdığı için kokusuna alıştı beşikte bir gün bile uyumadı
onu göndericek bana daha yeni hem küçücük oluyor katlanınca tam memur işi

ee varsa onu kullanırsın sonrada oda yaparsın doğru taşınma olayı olunca zor canım.biz sabit olduğumuz için yerde müsait yapıcaz o yüzden..

güzel ama küçük değilmi tatlımm...beşik düşünüyorsan kendinden dolaplı olan modeller falan var eşyalarınıda koyarısn...

cnm benim yatak odam çok küçük düşün ben takımın komodinlerini bile almadım
şimdi ilk 6 ayda yanımda olsun istiyorum o büyüyen beşikler çok büyük sığmaz odama zaten şifonyeri çıkartıcam ki beşik sığsın nede olsa lojman

ee varsa onu kullanırsın sonrada oda yaparsın doğru taşınma olayı olunca zor canım.biz sabit olduğumuz için yerde müsait yapıcaz o yüzden..

senin yerinde olsam bende 1 dk bile düşünmem çünkü benim odam olmadı bırak kendime ait bi yatağım bile yoktu o yüzden meleğimin herşeyi olsun istiyorum
artık batıya gidince çocuk odası alırım
ikinci bebğime bebek odasıda yaparım inş
yada dönüşebilen bişey alırım

bende oda yapmayı düşünmüyorum.
evlenmeden önce genç odam vardı benim. pc dolabından şifonyerine gardolabına kitaplığına kadar.
evlendim o takımı evimizin boş odasına koydum ve bilgisayar odası adını verdik.
tek sorunum şu herşey tepeden tırnağa pembe :))))))))
tülden halıya dolaplardan perdeye....
bir kızım olursa yaşadım valla ama oğlum olursa ne edicem bilmiyorum :))))))

bunun dışında bitane dondy almayı düşünüyorum.
bebekken beşik oluyo büyüsdüğünde mama sandaliyesi çok kullanışlı.
elektrikli uzaktan kumandalı kendi kendine sallanabiliyor 16 çeşit melodisi varmış ....
hatta şurdan gösteriyim...

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/293824-sepet-besik.html

nagıhancım senı b.ç.t den tanıyrm..

aysecım senı de ates olcmeden ne guzel ya burada bulusmak

bende oda yapmayı düşünmüyorum.
evlenmeden önce genç odam vardı benim. pc dolabından şifonyerine gardolabına kitaplığına kadar.
evlendim o takımı evimizin boş odasına koydum ve bilgisayar odası adını verdik.
tek sorunum şu herşey tepeden tırnağa pembe :))))))))
tülden halıya dolaplardan perdeye....
bir kızım olursa yaşadım valla ama oğlum olursa ne edicem bilmiyorum :))))))

bunun dışında bitane dondy almayı düşünüyorum.
bebekken beşik oluyo büyüsdüğünde mama sandaliyesi çok kullanışlı.
elektrikli uzaktan kumandalı kendi kendine sallanabiliyor 16 çeşit melodisi varmış ....
hatta şurdan gösteriyim...

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/293824-sepet-besik.html

lila resimler sende görünüyormu

evet tatlım görüyorum resimleri...
kullanışlı bence tabii ileri yönelik düşünürsek hem mama sandaliyesi olarakta kullanabilitiz.
bu 6-7 ay kullanılır sanırım...

evet tatlım görüyorum resimleri...
kullanışlı bence tabii ileri yönelik düşünürsek hem mama sandaliyesi olarakta kullanabilitiz.
bu 6-7 ay kullanılır sanırım...

cnm gördüm tatlı ama çok küçük değilmi bide pahalıda sanki 370 380 filan

aslında ben sepet beşikleri çok seviyorum ama onlarda en fazla 3 4 ay filan yatıyormuş bebek o kadar paraya değmez aklımda değişik bi fikir vae bakalım uygulayabileek birini bulursam park yatağı süsleticem

pahalıymış ben fiyatına hiç bakmamıştım ama o kadarda tahmin etmiyodum...
park yatak nasıl bişiy bi araştırayım bakalım :)

Ayyy bebişlerimiz nerede yatıcak kızlaaaaar. Ay bende takipteyim forumu. Biraz fikirler gelsin bakalım...

X