2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşllhh çok zormuş içtiğim suyu bile çıkarıyorum
inşllh 3.ayda biter herkesin dediği gibi

bulantınız yoksa şükredin kızlar
gerçekten çok zor yemek yemeye su içmeye korkuyorum artık
akşam boş miyde de bile bulantı vardı en son acı su çıktı

günaydınnn güzel anne adaylarrıııı
opuyorumnanaktan
nasılsınız bakallıımmmm.... bebişler de iyi değil miiiii???

günaydınnn güzel anne adaylarrıııı
opuyorumnanaktan
nasılsınız bakallıımmmm.... bebişler de iyi değil miiiii???

sanada günaydın canım bebişler iyi maşallah bide anneleri iyi olsa:) kimimizin bulantısı var benimde idrar yanmam sürekli gitmiyor yapıştı illet :(

sen iyisindir umarım.

sanada günaydın canım bebişler iyi maşallah bide anneleri iyi olsa:) kimimizin bulantısı var benimde idrar yanmam sürekli gitmiyor yapıştı illet :(

sen iyisindir umarım.

:nazar: maşallahh..iyi olsunlar yeterki.. herşeye onlar için katlanıyoruz....
çok geçmiş olsun.... bulantı da yanma da çok zor.. allah yardımcınız olsun.... yanma hamileliktemi ortaya çıktı yoksa önceden sistit yada benzeri bir şey mi vardı???? ben sistit çektim çook uzun zaman.. dediğin gibi bir yapıştımı gitmek bilmiyor... çok şükür kurtuldum ama...
ben iyiyim.. bir sıkıntım yok.. herşey yolunda gidiyor.. hep böyle devam etmesi için dua ediyorum sürekli :Saruboceq:

Merhaba kızlar ben üst kattan 2010 temmuz anneleri odasında geliyorum..
Bir uğrayım dedim.
Hayırlı hamilelik dilerim hepinize, Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...

Merhaba kızlar ben üst kattan 2010 temmuz anneleri odasında geliyorum..
Bir uğrayım dedim.
Hayırlı hamilelik dilerim hepinize, Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...

:hulya:
hoşgeldinn temmuz annesi.... ne ikram edelim sana? ne içersin :kahve:
ne güzel ya hamileliğin ne kadar ilerlemiş.. biz de o zamanları görecekmiyiz ki boshayallersmile
çokkkk sağol.. sana da güzel bir hamilelik dilerriimmm kaydirigubbakcemile5

:hulya:
hoşgeldinn temmuz annesi.... ne ikram edelim sana? ne içersin :kahve:
ne güzel ya hamileliğin ne kadar ilerlemiş.. biz de o zamanları görecekmiyiz ki boshayallersmile
çokkkk sağol.. sana da güzel bir hamilelik dilerriimmm kaydirigubbakcemile5

Sağol şekerim içtim de geldim.

Valla biz de, bizden önceki aylara bakınca ''aa biz de görecekmiyiz o günleri'' diyoruz aynen sizin gibi..:)
Benim 2.çocuğum kısmet olursa,yani tecrübeliyim, geçiyor geçiyor merak etme, bir bakmışsın kucağında:)

Hayırlı hamilelikler tekrar..:)))

teşekkür ederiz Deniz Güneş sizede hayırlı hamilelikler dilerim.

Lapaci canım ben eskiden olurdu ama uzun zamandır rahattım taa ki hamilelik başlangıcına kadar hamile kalmadan kısa bir süre önce dr gittim ilaç vermişti kısa bir rahatlamadan sonra hamilelikle birlikte tekrar başladı maalesef dr söyledim durumu bol su iç diyor içim dışım su oldu valla bian rahatlıyorum sonra y,ne aynı çok zorlandığımda kullanmak üzere tek seferlik antibiyortik verdi ama kullanmadım annelik işte :)

bozocum çok geçmiş olsun tatlım yaa.. nedir bizim bu bebşlerden çektiğimiz...
Aç karnına bile midem bulanıyor.. sabah bulantıyla kalkıp akşam bulantıyla yatıyorum....
su bile kokuyor sanki.... zaten yemek falan da yapamıyorum... soğan kokusu et kokusu buzdolabını bile açamıyorum,sanki kokuyor.... Gittikçe azalır dedi doktor ama daha da artıyor...

Birde benim çok gazım var kızlar yaa o neden ki...

teşekkür ederiz Deniz Güneş sizede hayırlı hamilelikler dilerim.

Lapaci canım ben eskiden olurdu ama uzun zamandır rahattım taa ki hamilelik başlangıcına kadar hamile kalmadan kısa bir süre önce dr gittim ilaç vermişti kısa bir rahatlamadan sonra hamilelikle birlikte tekrar başladı maalesef dr söyledim durumu bol su iç diyor içim dışım su oldu valla bian rahatlıyorum sonra y,ne aynı çok zorlandığımda kullanmak üzere tek seferlik antibiyortik verdi ama kullanmadım annelik işte :)

çok geçmiş olsun canım yaaaa... bilirim o illeti ne çektirir insana... idrarımı kan yaptım günlerce ben =(((((((
inşallah geçer bir an önce....

aç karınla gitmek gerekiyor... 2 doktora gittim ben.. ikiside aynı şeyi söyledi..aç olsaydın testlerini yapardık dediler.. tarih verdiler sabah aç karnına gel dediler.... özel hastanede 350 lira tutuyor.. bende devlet hastanesinde yaptıracağım testlerimi... bu perşembe günü

dr verdgı tahlıl kagıdını devlete mı goturup yaptırıyrsun?

yoksa devlette mı hamıleyım test yaptırmak ıstıyrm mu dıyorsun?

verdgn bılgler ıcın sagol tatlım bılgısızlık kotu yaaaaaa

cnm herkezinki öyle değil 11 haftadan itibaren karın çıkabiliyor
genelleme yaparsak gebelerin çoğu 3. aydan sonra belirir
fakat daaha önce doğum yapmış olanlar ve karnı keniş olanlarınki çabuk belirir
gaz olsa gaz çıktığında düzleşir eski haline döner kaydirigubbakcemile3

oyle dıyorsan oyledr tatlummmmmmmzemuszemus

kızlar ben deneyimli bir eylül 2009 annesiyim...maalesef benimde 17ci haftaya kadar mide bulantılarım devam etti sizi korkutmak istemem bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir ama ben kafamı yataktan kaldıramıyordum o derece midem bulanıyordu sakın ama sakın elevit yada vitamin dışında ilaç kullanmayın ben ölüyorum dayanamıycam dediğim çok zamanlar oldu ama ne ilaç nede benzeri vs kullanmadım bebek öncelikli 17ci haftada bulantılarım çok yavaşladı sonra bir baktım iyi olmuşum havalar ısınsın biraz yeşilliğe gidin çok iyi geliyor bide çubuk kraker...tavsiye isterseniz yardımcı olmaya çalışırm...Allah bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin...

Back
X