halime şükrediyorun seni duyunca valla, geçmiş olsun bir an önce biter inşallahgünaydın kızlar
bayadır uğrayamadım serum takılıyorum hergün artık serumda fayda etmiyor yine kusuyorum
geçsin artık şu günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halime şükrediyorun seni duyunca valla, geçmiş olsun bir an önce biter inşallahgünaydın kızlar
bayadır uğrayamadım serum takılıyorum hergün artık serumda fayda etmiyor yine kusuyorum
geçsin artık şu günler
günaydınnn güzel anne adaylarrıııı
opuyorumnanaktan
nasılsınız bakallıımmmm.... bebişler de iyi değil miiiii???
sanada günaydın canım bebişler iyi maşallah bide anneleri iyi olsa:) kimimizin bulantısı var benimde idrar yanmam sürekli gitmiyor yapıştı illet
sen iyisindir umarım.
Merhaba kızlar ben üst kattan 2010 temmuz anneleri odasında geliyorum..
Bir uğrayım dedim.
Hayırlı hamilelik dilerim hepinize, Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...
:hulya:
hoşgeldinn temmuz annesi.... ne ikram edelim sana? ne içersin
ne güzel ya hamileliğin ne kadar ilerlemiş.. biz de o zamanları görecekmiyiz ki boshayallersmile
çokkkk sağol.. sana da güzel bir hamilelik dilerriimmm kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederiz Deniz Güneş sizede hayırlı hamilelikler dilerim.
Lapaci canım ben eskiden olurdu ama uzun zamandır rahattım taa ki hamilelik başlangıcına kadar hamile kalmadan kısa bir süre önce dr gittim ilaç vermişti kısa bir rahatlamadan sonra hamilelikle birlikte tekrar başladı maalesef dr söyledim durumu bol su iç diyor içim dışım su oldu valla bian rahatlıyorum sonra y,ne aynı çok zorlandığımda kullanmak üzere tek seferlik antibiyortik verdi ama kullanmadım annelik işte :)
evet canım şimdi buralara yazıyoruz işte allah nasip etti sen nekadarlık hamişsin
aç karınla gitmek gerekiyor... 2 doktora gittim ben.. ikiside aynı şeyi söyledi..aç olsaydın testlerini yapardık dediler.. tarih verdiler sabah aç karnına gel dediler.... özel hastanede 350 lira tutuyor.. bende devlet hastanesinde yaptıracağım testlerimi... bu perşembe günü
cnm herkezinki öyle değil 11 haftadan itibaren karın çıkabiliyor
genelleme yaparsak gebelerin çoğu 3. aydan sonra belirir
fakat daaha önce doğum yapmış olanlar ve karnı keniş olanlarınki çabuk belirir
gaz olsa gaz çıktığında düzleşir eski haline döner kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
geçsin artık şu günler