2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy bebişlerimiz nerede yatıcak kızlaaaaar. Ay bende takipteyim forumu. Biraz fikirler gelsin bakalım...

benim düşünce ilk 6 ay yanımda yatak odasında ama beşiğinde yatsın
ilk günden kıyamam ayırmaya daha yeni doğmuş çok ihtiyacı olur bizlere

sepet besıkler cok hos gorunuyo ama 3-4 ay ıcın ben almam zevkler renkler tartısılmaz

ben park yatak alcam ama nette arastırdım bırının ıyı dedıgıne bazısı kotu dıyo..

aynı sey bebek arabası ıcın de gecerlı ...

bebek kıyaftelerı oyle boyle alınır da aklımı kurcalayan yatak ve bebek arabası..

bakalım arastıra arastıra kafayı yemesek barı.)

Kızlar park yataklara baktım da anneler 5-6 aydan sonra dar geliyo bebişlere yazmışlar. Elleri yanlara değince uyanıyorlarmış. Ay şaştım kaldım. ben de biraz poark yatakta idare edip sonra oda düşünüyorum bakalım...

ya park yataklara bakıyorumda daha güzellerini yapabilirlerdi yaaa :(
pazen kumaş gibi kumaşları.
biraz cicli bicili olanları yokmu bunların :(

sepet besıkler cok hos gorunuyo ama 3-4 ay ıcın ben almam zevkler renkler tartısılmaz

ben park yatak alcam ama nette arastırdım bırının ıyı dedıgıne bazısı kotu dıyo..

aynı sey bebek arabası ıcın de gecerlı ...

bebek kıyaftelerı oyle boyle alınır da aklımı kurcalayan yatak ve bebek arabası..

bakalım arastıra arastıra kafayı yemesek barı.)

valla ben şanslıyım ablam vericek bana park yatağı
kraft marka ben görünce çok beğenmiştim yiğenim içinde hiç yatmadı zaten

valla ben şanslıyım ablam vericek bana park yatağı
kraft marka ben görünce çok beğenmiştim yiğenim içinde hiç yatmadı zaten

Ay çok şanslısın, ben olsam ben de düşünmeden alırdım. Geçici şeyler bunlar. Çok para dökmek istemem. Biz daha eşya taksidi ödüyoruz çünkü. Yavrular kısmetiyle gelecek gerçi. Zamanla netleşir düşüncelerimiz kaydirigubbakcemile4

Ay çok şanslısın, ben olsam ben de düşünmeden alırdım. Geçici şeyler bunlar. Çok para dökmek istemem. Biz daha eşya taksidi ödüyoruz çünkü. Yavrular kısmetiyle gelecek gerçi. Zamanla netleşir düşüncelerimiz kaydirigubbakcemile4

allha şükür biz eşyaları peşin aldık ama araba kredimiz var
tam doğumun olduğu ay eylülde bitecek inş
ama bebeğime alışveriş yapıcam olmazsa bilezik bozacam yine yapıcam gözünde kalmasın bebeğimin

park yatakları 15 tatılde ınceledm ebatları faklı farklı

cok ufak sebet tarzı olanları da var 4 yasa kadar yatırılabılck genızlıkte olanları da var...

allha şükür biz eşyaları peşin aldık ama araba kredimiz var
tam doğumun olduğu ay eylülde bitecek inş
ama bebeğime alışveriş yapıcam olmazsa bilezik bozacam yine yapıcam gözünde kalmasın bebeğimin

Ay bebeğim geldiğinde biz de bitirmiş olucaz inşallah borç harç. Beni asıl düşündüren bakıcı bulma konusu. Güvenebileceğim kimseler yok burda. Kime bırakıcam el kadar yavrumu. Allah yardım eder inşallah....:bbo::bbo:

Ay bebeğim geldiğinde biz de bitirmiş olucaz inşallah borç harç. Beni asıl düşündüren bakıcı bulma konusu. Güvenebileceğim kimseler yok burda. Kime bırakıcam el kadar yavrumu. Allah yardım eder inşallah....:bbo::bbo:

cnm g azntepte nerdesin

Back
X