2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr verdgı tahlıl kagıdını devlete mı goturup yaptırıyrsun?

yoksa devlette mı hamıleyım test yaptırmak ıstıyrm mu dıyorsun?

verdgn bılgler ıcın sagol tatlım bılgısızlık kotu yaaaaaa

devlette bir kadın doğumcuya gitmen gerek.. hamileyim diye.. o zaten kontrolünü yapıyor kağıt yazıp laboratuvara yolluyor eğer açsan..değilsende şu gün gel testlerini yaptır diyor..
ben üniversite hastanesine gitmiştim... tüp bebek bölümüne..aşılamaya geçecektik... doktorla konuştuk anlaştık bir muayene edeyim seni dedi... etti ve hamile olduğumu öğrendik.... şok yaşadık orda.. sonra dediki bana 2 hafta sonra aç karnına gel testlerini yapalım... ama ben o kadar bekleyemedim özel hastaneye gttim... doktor muayene etti ve hem keseyi gördük hem kalp atışlarını dinledik. o da aç karnınla gel testler yapalım dedi.. ama batım fiyat 350 lira.. bende şimdi üniversite hastanesindeki doktora tekrar gidip testlerimi yaptıracağım ücretsiz... sonrasında yine özel hastanede devam ederim.. neden o kadar para vereyimki.. daha ileride bir sürü test olacak.. o parayla bebişime cicler alırım yerimseniben

dr verdgı tahlıl kagıdını devlete mı goturup yaptırıyrsun?

yoksa devlette mı hamıleyım test yaptırmak ıstıyrm mu dıyorsun?

verdgn bılgler ıcın sagol tatlım bılgısızlık kotu yaaaaaa

canım kadın doğum ve hastalıkları dr una gidiceksin.hamile olabilirim vs diyorsun o zaten kan tahlili ve sonuçlarına görede ultrasona bakıyor..dr a giderken önce aç karnına gidiceksin birde bol bol su iç ultrason görüntüsünde bebek yukarı çıkıyor mesane dolduğu için...devlet bebek hakkında her türlü bilgiyi veriyor yanlız ikili test ve üçlü testler var onları özel yerlerde yaptırdım bulunduğum yerde devlet hastanesinde öyle tam teşekküllü aletler yoktu sen yinede bak belki vardır...

arwen cım tesekkur ederm cooook sagl
rica ederim canım önemli deil istediğiniz bilgi varsa sorun ben bayağı tecrübe sahibi oldum burada...
bide benimde keton seviyem çok düşük çıktı dr kan ve serum vericez üç gün hastanede yatıcaksın demişti eşime söyledim hayır dedi bende başkasının kanını hamileyken üstelik istemedim çok güvenli bulmadım açıkcası...
öylesine midem bulanıyorduki hem eşim beni zorladı hem kendimi zorladım ve bişeyler yedim yattığım yerde çıkarsam bile ...azda olsa midemde kalıyordu bir hafta sonra keton seviyem _+olmuştu olabildiğince yiyin çıkarsanız bile ben ağlayarak yiyordum kızlar ama başarılı oldum ve hastaneye yatmam gerekmedi....:lepi::lepi::lepi:

rica ederim canım önemli deil istediğiniz bilgi varsa sorun ben bayağı tecrübe sahibi oldum burada...
bide benimde keton seviyem çok düşük çıktı dr kan ve serum vericez üç gün hastanede yatıcaksın demişti eşime söyledim hayır dedi bende başkasının kanını hamileyken üstelik istemedim çok güvenli bulmadım açıkcası...
öylesine midem bulanıyorduki hem eşim beni zorladı hem kendimi zorladım ve bişeyler yedim yattığım yerde çıkarsam bile ...azda olsa midemde kalıyordu bir hafta sonra keton seviyem _+olmuştu olabildiğince yiyin çıkarsanız bile ben ağlayarak yiyordum kızlar ama başarılı oldum ve hastaneye yatmam gerekmedi....:lepi::lepi::lepi:

saol bilgiler için...
bebiş kız mı? belli oldu mu?

öylesine midem bulanıyorduki hem eşim beni zorladı hem kendimi zorladım ve bişeyler yedim yattığım yerde çıkarsam bile ...azda olsa midemde kalıyordu bir hafta sonra keton seviyem _+olmuştu olabildiğince yiyin çıkarsanız bile ben ağlayarak yiyordum kızlar ama başarılı oldum ve hastaneye yatmam gerekmedi....:lepi::lepi::lepi:[/QUOTE

gecmıs olsn cnm

hangı testlerı yaptırdınız kan ve ıdrar testı harıcınde bıldıgnz test nedır?

tesekkurler tekrar cnm

öylesine midem bulanıyorduki hem eşim beni zorladı hem kendimi zorladım ve bişeyler yedim yattığım yerde çıkarsam bile ...azda olsa midemde kalıyordu bir hafta sonra keton seviyem _+olmuştu olabildiğince yiyin çıkarsanız bile ben ağlayarak yiyordum kızlar ama başarılı oldum ve hastaneye yatmam gerekmedi....:lepi::lepi::lepi:[/QUOTE

gecmıs olsn cnm

tesekkurler tekrar cnm

gebelik testleri standart oluyo canım... kızamıkçık, tiroid, HIV, bazı hormon testleri, tam kan sayımı....... belli zaten o testler hepsi tek seferde yapılıyor...

rica ederim canım önemli deil

gecmıs olsn cnm

tesekkurler tekrar cnm

Öncelıkle herkese gunaydın,
canım sen ıyı bır devlet hastanesıne gıt ama mutlaka cok kapsamlı olanı seç...araştırma -üniversites hastanesi olsun mutlaka...
zaten doktora gebelik deyınce sana sormadan ..hepatıt testıne varana kadar yapıyorlar... ama benden sana tavsıye doktora rıca et toksoplazma-rubella-ve CMW testlerınıde ıste..özele gıdınce özel doktor bunları ıstıyor devlette rutınler araına pek gırmıyor özel ve pahalı testler bunlar...
ben önce özele gıttım bunları ısteyınce gıdıp devlette yaptırdım çunku sadece bu 3 test 235 TL tutmuştu...
Hayırlı olsun.

canlarım ben 2009 eylül annesiyim doğum yaptım çok tatlı bir kızım oldu ...Maşallah...ınşallah sizlerinde can sağlığı ile olur bebekleriniz kucaklarınıza alırsınız...buraya bakıp size destek olmak istedim çünkü sizin zamanında hamileliğimde ne ailem nede çevrem vardı bir eşim vardı yeni taşınmıştık...
o yüzden bayağı destek beklenildiğini bilirim hamilelikte aklınıza ne gelirse sorun cevaplamaya çalışırım...
ilk 5ci hafta da eczaneden test aldım 7 tane:D ikinci çizgisi hep az çıkıyordu...6ci haftada dayanamadım eşimle test yapmaya gittik... hamilelik testi yaptırmak istiyorum dedim aç karnına gitmiştim test yaptık hamile çıktım bana bolca su iç dedi tekrar kan tahlili falan istedi...
gittim tahlilleri verdim sonuçları aldım içitiğim suda cabası ultrasonla baktı 26 aralık son muayen zamanım dedim vs bebk 6hafta 2 günlük dedi...küçücük bişey ama kalp atışları var nokta kadar:)))gösterdi...
ardından tahlillere baktı( idrar ve kan)keton seviyemi düşük buldu vs vs derken bana folik asit verdi elevit...onu kullanmaya başladım....

canlarım ben 2009 eylül annesiyim doğum yaptım çok tatlı bir kızım oldu ...Maşallah...İnşallah sizlerinde can sağlığı ile olur bebekleriniz kucaklarınıza alırsınız...buraya bakıp size destek olmak istedim çünkü sizin zamanında hamileliğimde ne ailem nede çevrem vardı bir eşim vardı yeni taşınmıştık...
o yüzden bayağı destek beklenildiğini bilirim hamilelikte aklınıza ne gelirse sorun cevaplamaya çalışırım...
ilk 5ci hafta da eczaneden test aldım 7 tane:D ikinci çizgisi hep az çıkıyordu...6ci haftada dayanamadım eşimle test yapmaya gittik... hamilelik testi yaptırmak istiyorum dedim aç karnına gitmiştim test yaptık hamile çıktım bana bolca su iç dedi tekrar kan tahlili falan istedi...
gittim tahlilleri verdim sonuçları aldım içitiğim suda cabası ultrasonla baktı 26 aralık son muayen zamanım dedim vs bebk 6hafta 2 günlük dedi...küçücük bişey ama kalp atışları var nokta kadar:)))gösterdi...
ardından tahlillere baktı( idrar ve kan)keton seviyemi düşük buldu vs vs derken bana folik asit verdi elevit...onu kullanmaya başladım....

aaa... maşaallaahhh :nazar: allah sizlere bağışlasın.. analı babalı büyüsün inşallaahh.. bizlerde o günleri görebilsek boshayallersmile

Back
X