kızlar sizlere bişey danışıcam
sizler bebeklerinize oda yapavakmısınız
merak etme , onlar bulurlar yine bir yolunu, sezeryan dan daha çok kaznıyorlar nasılsa, kılıfını hazırlarlar.
iipekk
medical park göztepe hastanesi hakkında bilgi ararken seni gördüm... gökmen beye gitmişsin sanırım.. şu an hangi doktora gidiyorsun?
Valla bi beşik alacağım bıde dolap lazım yaramaza, bizim dolap bıze yetmıyor onunki de hiç bi yere sığmaz...ufak ufak kaybolur heryerde bulamam sonra.... bıraz dağınığım zaten..bebekle iyice dağılırım bıde çalışacağımı düşünürsek...
ben ilk sene yapmayacağım, çünkü odasında yatmayacak 7/ 24 yanında olacağımız için. yatak odamıza beşik koyacam , yaşına girdiğinde yaparım diye düşünüyorum. zaten yeterince masrafı olacak bide kullanmayacağı şeye harcamak istemiyorum.:hulya:
ya canım valla oda konusunda bizde kararsızız ilk etapta eşim diyor bi 6 aylık olunca alırız..alalım bi sepet yeter zaten minnacık diyor ama yinede bilmiyorum ozaman gelince neolur...benim evdede iki odam boş şuanda..
Valla bi beşik alacağım bıde dolap lazım yaramaza, bizim dolap bıze yetmıyor onunki de hiç bi yere sığmaz...ufak ufak kaybolur heryerde bulamam sonra.... bıraz dağınığım zaten..bebekle iyice dağılırım bıde çalışacağımı düşünürsek...
canım gokmen beye gıtmedım hıc ama bılıyorum dr ları genelde
mehtap hanıma gıttım
sımdıkı dr um serdar bey tup bebek sorumlusu
bende mehtap hanıma gidiyordum.. klomen+çatlatma iğnesini onunla denedik... çok yoğun ve kafası dalgın olduğu için yine o hastaneye ama başka bir doktora gitmek istiyorum... gökmen beyemi gitsem diye düşündüm..
Yaa kızlar benyanlış mı düşünüyorum... Çalışan anneler için bebeğin aynı odada olması çok zor...
Çünkü bebek kokunuza alıştımı çok zor olur ayırması, daha çok ağlar...
en iyisi 3-4 aylıkken ayırmak diyo herkes....
Eee birde eşim de niye rahatsız olsunn ki bebek ağlayınca adaın itşi var gücü var sabah erken kalkıp işe gitcek falan...
Bence ayrı oda en iyisi... Zaten yatakta emzirmek zor...
Ben bebek odasna sallanan rahat bi koltuk alıcam..orada emziricem bebeği kısmet olursa....
evet dalgınca bıraz mehtap hanım :)
banu hanmı cok methedıyorlar bı dene ıstersen
gokmen beye erkek dr dıye gıtmemıstım ama ben tup bebekle hamıle kaldım serdar bey rısklı gebelıkler konusundada uzman dıye ona gıdıyorum sımdı
ama su varkı asagı kattakı kadın dogum klınıklerı cok cok kalabalık
ben mehtap hanımı beklerken gına gelırdı artık