2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim cici anneler
fakat geçmişi okuyamadımm malumm bayaa uzamış :)))
inşiyisinizdiropuyorumnanaktan

slm kızlarr bugün dışardaydık kocişle bi beşik sordum 600 tl diyolar yawwww :1shok:

lapacım cnm bende 6+5 gunlugum aramızda bır gun var:)

hamılelıgın nasl gecıyo?

ay ne güzeelll canım benim.... benimki tam belli değil zaten... ölçümlere göre 6+4 dedi doktor ama... SAT la uyumsuzum...
Hamilleğim çok şükür iyi geçiyor.. hiç bir sıkıntım yok... bulantım falan da yok.. tek belirtim göğüslerdeki acı =)))
inşallah hep böyle devam eder :Saruboceq:
senin durumun ne? var mı bir sıkıntın? ilk bebek mi benim gibi?

park yatak bılgılerınız varsa paylasır mısınız? kullanan tanıdıgınız falan?

ay ne güzeelll canım benim.... benimki tam belli değil zaten... ölçümlere göre 6+4 dedi doktor ama... SAT la uyumsuzum...
Hamilleğim çok şükür iyi geçiyor.. hiç bir sıkıntım yok... bulantım falan da yok.. tek belirtim göğüslerdeki acı =)))
inşallah hep böyle devam eder :Saruboceq:
senin durumun ne? var mı bir sıkıntın? ilk bebek mi benim gibi?

cnm benım de ılk bebegım 26 yasımdayım..

sat:23 aralık senın sat?

halsızım ve mıdem sureklı kıyılıyo. bulantı daha yok ıns olmaz

carsamba dr gıtcem daha ultrasnda gormedm bakalım

aynı zamanlardayz paylasırz artık durumlarmızı cnm

kızlar sahiden masraflar çok artacak.
bir beşik 600 lira ise yandık valla.
benim çocuk odası dolu yer bile Yok nasıl yapcaz bakalım.

cnm benım de ılk bebegım 26 yasımdayım..

sat:23 aralık senın sat?

halsızım ve mıdem sureklı kıyılıyo. bulantı daha yok ıns olmaz

carsamba dr gıtcem daha ultrasnda gormedm bakalım

aynı zamanlardayz paylasırz artık durumlarmızı cnm

benim SAT 29 Kasım =)) Ama doktor kese ölçümüne göre 24 Aralık dedi =) ona göre gidiyoruz işte...
ben kalp atışlarını duydum... ctesi günüde kontrole gittim.. gayet sağlıklı maşallah dedi.. 8mm olmuş =)))))))
bu hafta gebelik testlerini yaptıracağım.. istersen sende çarşamba aç karnına git.. gitmişken testlerini yaptırırsın.. ben toktum yoksa o gün bitecekti o işde

ben kaçıyoruumm... herkeseee iyi akşaammllaarrrrrr
opuyorumnanaktan
kendinize ve minişlere iyi bakınn...
sevgilerrr

benim SAT 29 Kasım =)) Ama doktor kese ölçümüne göre 24 Aralık dedi =) ona göre gidiyoruz işte...
ben kalp atışlarını duydum... ctesi günüde kontrole gittim.. gayet sağlıklı maşallah dedi.. 8mm olmuş =)))))))
bu hafta gebelik testlerini yaptıracağım.. istersen sende çarşamba aç karnına git.. gitmişken testlerini yaptırırsın.. ben toktum yoksa o gün bitecekti o işde

cnm ya cok sagol tok ac farketmez dıye bılıyrdum testlerın..

hım ac gıdeyım o zaman..verdgn bılgler ıcın sagol tatlım

benim boş odam var ama yatak odama koymak için sepet beşik alırım beşik sığmaz çünkü bide kıyafetlere baktım bugünnn allahım negüzel şeyler var yaa bi an önce cinsiyeti belli olsun istiyorum :asigim:

lapacı canım valla ıyı dr bulmak frekansların tutması zor oluyor
banu hanımdad yasadın sorun demek dıgerlerını hıc tanımıyorum
ha bırde can bey var onada ıyı dıyorlar ama gıtmedım ben
ıns gonlune gore bırını bulursun

Mopsycim atlım 6 aylıkken alacaksan doğumdan önce al derim.. Çünkü bebek en civciki dönemindeyken sen mobilya araştırmalarına giremeyeceksin... Gezip dolaşıp araştırma yapamayacaksın....
Eee bi de mobilya eve gelince en az 1 ay mobilya kokusu oluyo...
Madem yatakodana da beşik sığmıyomuş bence odasını yap.... bi de sepet beşiklerden al... heryere koyabilirsin onları.. Benin yerim var ben ayalı alıcam ama sen ayaksız alabilirsin.. Yatağın kerarındaki komidinlerin üzerine bile koyabiliyorsun.....

o ayaksız beşikler nasıl birşeymiş canım ben hiç bilmiyorum:nazar:

X