kIZlar size bişi sorcam,
ben bu aralar nezle oldum habire hapşırıp duryorum,, hapşırıkende sağ kassğımda bir ağrı oluyor , sanıyorum ki bebeğim her hapşırdığımda ordan birazcık kopuyor... kendımı kötü hissedıyorum varmı böyle hisseden ?
oyyy canımmm ...8kgmu aldın ayy bende öyle olcam sanırım...doktor fazla falan dedimi??bana 3 kg öyle çok fazla değil ben sana kilo aldırmam fazla merak etme çökerim üstüne dedi:roflol:
kIZlar size bişi sorcam,
ben bu aralar nezle oldum habire hapşırıp duryorum,, hapşırıkende sağ kassğımda bir ağrı oluyor , sanıyorum ki bebeğim her hapşırdığımda ordan birazcık kopuyor... kendımı kötü hissedıyorum varmı böyle hisseden ?
gazdır çoğu canım benım:roflol::roflol:bendede oluo öle bırden şişio sonra bı bakıom yarısı gitmişsırnaşık şey
kIZlar size bişi sorcam,
gize cim yanı her ay 2 kılo alarak mı ılerledın ?
ben sımdıden 2 kg aldım
erkek çıkıyo he :)
amaaan hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez....
erken sevindim ben kızalr az önce yine bulantı ve çıkarma..
offffff
aa bide dün gece eskişehirde deprem oldu.
bayğı bir salladı.
6-7 saniye sürdü ama bir anda çok salladı.
3.7 miş merkez üsse eskişehir.
görümdem 5. katta oturuyo çiçekleri falan devrilmiş korkmuşlar.
ben o anda eşime biligisayar masasını sen salladın demi dedim evet dedi.
ben o yaptı sandım inandım meğer korkmayayım diye demiş.
ayyy Allah tekrarını yaşatmasın yaaa....
çok uykum var kızlar öyle halsizim ki eve gidip uyumak istiyorumevdekiler şanslısınız valla
canım bende öyle hapşırdığımda sanıyorum kasığım yırtılacak çok korkuyorum inşallah bişey olmaz