2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gecmısler olsn tatlım

Allah sıfa versın ınsallah

oyyy canımmm ...8kgmu aldın ayy bende öyle olcam sanırım...doktor fazla falan dedimi??bana 3 kg öyle çok fazla değil ben sana kilo aldırmam fazla merak etme çökerim üstüne dedi:roflol:

e bıraz ama fazla dedı ama ınan elınde olmuokı bazen açlıktan sancı gırıo varya kıvranıom resmen ya ama verırım ben ya zaten 54 idim hamile kalmadan kafaya taktığımı yaparım sıkıntı yok ama daha fazla almamak içinde çabalıcam az gelıom mutfaktayımolumunekankayizsmile

bende öyle oldum bia ara ama sağlıklıyız çok şükür. içini ferah tut, olmadı doktora gider bakarsın.

erkek çıkıyo he :)
amaaan hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez....
erken sevindim ben kızalr az önce yine bulantı ve çıkarma..
offffff

canım bende öyle hapşırdığımda sanıyorum kasığım yırtılacak çok korkuyorum inşallah bişey olmaz

gize cim yanı her ay 2 kılo alarak mı ılerledın ?

ben sımdıden 2 kg aldım

hemen hemen syılır gecen bır buçuk yda 4 kılo aldım sadece ama şuan fazla almadım bı kılo falan bıara sırayı bozdu kaydirigubbakcemile3

aa bide dün gece eskişehirde deprem oldu.
bayğı bir salladı.
6-7 saniye sürdü ama bir anda çok salladı.
3.7 miş merkez üsse eskişehir.
görümdem 5. katta oturuyo çiçekleri falan devrilmiş korkmuşlar.
ben o anda eşime biligisayar masasını sen salladın demi dedim evet dedi.
ben o yaptı sandım inandım meğer korkmayayım diye demiş.
ayyy Allah tekrarını yaşatmasın yaaa....

deprem olayıne gecmıs senelerde yasamıstım cok zor bır felaket...

Allah kımseye yasatmasın..

geçmiş olsun, ben 17 ağustos depreminden beri hiç unutmadım en ufak bişide bakıyorum avizelere bişeymi oluyor diye.

çok uykum var kızlar öyle halsizim ki eve gidip uyumak istiyorum evdekiler şanslısınız valla

teşekkürler kızlar Ayyy Allah korusun Tekrarını yaşatmasın bir daha hiç kimseye...

çok uykum var kızlar öyle halsizim ki eve gidip uyumak istiyorum evdekiler şanslısınız valla

al bendende o kadar, tuvalete gidiyorum az başımı fayansa koyuyorum 1 2 dk sonra yüzümü yıkayıp geliyorum , az kaldı akşama sabredelim:sinifsinif:

kızlar normal dogum mu sezeryan mı olmak ıstıyrsunuz??????

bu soru ıcın erken olabılır ama merak edıyrm

sezeryan amelıyet sonucta o yuzden ıcıme sınmıyo..

normal dogum da da gecen bır arkadas anlattı cok kotu muamele gormus dogum esnasında

içim ürperdı ınsallah hayırlı ebelerle karsılasırz

Ay kızlar okulun kaloriferi bozuktu, çok üşüdük. Böbreklerim sancılandı. Uyumuşum, sohbet iiydi az önce burdaydım da. Lili nasılsın şeker??

demek burdakılerın hepsı eylul annesı hmm ben burdan deilim kendı bölegemı gıdem:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…