2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben sezeryan düşünüyorum çok rahat...hatta olan arkadaşlarımda var çok memnunlar.bişide olmadı diyorlar ....yani ameliyat ama gelişmiş bir ameliyat...
bide bir arkadaşım geçen sene normal doğumda kötü bir tecrübe yaşadı bunalıma girdi 1 hafta bebeğini bile kucağına alamadı her aradığımda ağlıyordu...çatısı darmış gerçi onun ama normalde yapınca çok acı çekmiş ölüyodum diyor..18tanede dikişşşşşeyvahedigeldismile sezeryanda okadar dikiş olmuyor ayrılmış resmen kız....
kimininde çok rahat geçiyormuş ama hayırlısı nasılsa o olsun diyorum..ben riske atamam bide fobim var beni oyüzden sezeryandan başka bişi düşünemiyorum

slm kızlar listenizi gördüm benide eklermisiniz Sat 22 Aralık kalp atışlarını duyduk kilo :63 Rabbim hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

tabi bu muhabbetleri sen yaptın sıkıldın dimi bizden şimdüüü:eek:

yok kıss sıkılmadım hiç sıkılırmım anaaaaaaaaaaaa delüüüüüüüüüüüüüüü kıs korkuom haa ne 18 dikişi bee :1no2:eyvahedigeldismile

hem ben konuşmadımkı kımseyle bişi uzun zamandır gırmıodum nete ben ya

yok kıss sıkılmadım hiç sıkılırmım anaaaaaaaaaaaa delüüüüüüüüüüüüüüü kıs korkuom haa ne 18 dikişi bee :1no2:eyvahedigeldismile

ya onun anormal bişey olmuş kız diyorum ya 1 hafta bebeği kucağına alamamış garibim ağlayıp duruyordu...bide annesine bile düşman olmuştu normalde normal diye tuttumuşlar kıza ..daha sağlıklı falan..tamam dabiki daha sağlıklı ama siz kendiniz neyi yapmak istiyorsanız onu yapın derim ben...
valla ben kendimi biliyorum kan alınırken bile elim ayağım uyuşuyor fobim var resmen...dayanamıyorum ben oyüzden yapamam yani..çok korkuyorum bende vallaadelikafadulden

iyide az açılma olunca mecbur sezeryana almıyolarmı ya ???? 18 dikiş varsa zaten hiç açılmamış olmuyormu ?? ben kararsızım o an neyi gösterir bilemem, ama normal ve rahat olsun isterim tabi. hayırlısı hepimize...

2 dogum seklı de lay lay lom degıl elbette

ben fıkırlerınızıı merak etmıstm bakalım eylule kadr fıkır bırlıgı yaparız

iyide az açılma olunca mecbur sezeryana almıyolarmı ya ???? 18 dikiş varsa zaten hiç açılmamış olmuyormu ?? ben kararsızım o an neyi gösterir bilemem, ama normal ve rahat olsun isterim tabi. hayırlısı hepimize...

bilemiyorum ki canım..ebe hatası falan herhalde....hayırlı doğumlar nasibetsin allahım

ay ben sezeryan düşünüyorum çok rahat...hatta olan arkadaşlarımda var çok memnunlar.bişide olmadı diyorlar ....yani ameliyat ama gelişmiş bir ameliyat...
bide bir arkadaşım geçen sene normal doğumda kötü bir tecrübe yaşadı bunalıma girdi 1 hafta bebeğini bile kucağına alamadı her aradığımda ağlıyordu...çatısı darmış gerçi onun ama normalde yapınca çok acı çekmiş ölüyodum diyor..18tanede dikişşşşşeyvahedigeldismile sezeryanda okadar dikiş olmuyor ayrılmış resmen kız....
kimininde çok rahat geçiyormuş ama hayırlısı nasılsa o olsun diyorum..ben riske atamam bide fobim var beni oyüzden sezeryandan başka bişi düşünemiyorum

canım artık sezaryen olmak eskısı gıbı kolay olmayacak...daha yasalaşmadı ama bız doğurana kadar yasalaşır sanırım..
ya para verıp sezeryan olacaksın ssk karşılamayacak yada özellıklı bır durumun olacak sezeryan için doktor raporu gerekecek...ve hatta bu doktorada soruştıurma açabilecekler.... neden sezeryan dıye...

ben şahsen normal ıstıyoruma ama son anlarda ne düşünürüm bilemiyorum valla...herkes bi şekılde normal doğurmuş neden ben de doğuramayayım ki?
bence sende olumlu düşün en güzelı normal olanı...hem sezeryanda bütün organlar dışarı çıkıyor sonrasında 1 hafta içindekı gazı çıkarmaya çalışıyorsun.... :)))
yanı aslında hepsı de zor olacak ve bız bunu bılıyoruz zaten dimi??

Kızlar ben de sezeryan düşünüyorum galba.. Çok emin değilim ama sanırım en rahatı bu....
Zaen kiloluyum normal doğumzor olabilir benim için.. Bir de bulantılarım falan hep anneme çkmiş... Doğumunm da ona çekiyse annemin doğumları hep kilolu bebekler ve dar çatı sorunu nedeniyle çoook zor olmuş...
Sabah gene onuştuk, doktoruna karar verdinmi diye aradı laf lafı açtı hastane fyatlarınıkonuşurlen normali hiç sorma bile sezeran ol kızım, bana çetiysen ço zor olur doğumun... sezeryanda ki dikiş, bazı normal doğumlardan daha az oluyor dedi...
En yakın örne teyzem de iki doğumunu sezerya yaptıı ilkini epidural ikincisi spinal.. İkisinde de sezeryan nedeniyle hiçbir soun yaşamadı... Ertesi gün ayaktaydı...
İkinci doğumda spinal anestezi nedeniyle felaket bi başağrısı vardı... tek problem oydu....

ay bide kanunlaşırmı bu sezeryan ya korkutmayın valla..yani şimdi ben sezeryan desem doktorum yapamayacakmıeyvahedigeldismile

Kızlar ben de sezeryan düşünüyorum galba.. Çok emin değilim ama sanırım en rahatı bu....
Zaen kiloluyum normal doğumzor olabilir benim için.. Bir de bulantılarım falan hep anneme çkmiş... Doğumunm da ona çekiyse annemin doğumları hep kilolu bebekler ve dar çatı sorunu nedeniyle çoook zor olmuş...
Sabah gene onuştuk, doktoruna karar verdinmi diye aradı laf lafı açtı hastane fyatlarınıkonuşurlen normali hiç sorma bile sezeran ol kızım, bana çetiysen ço zor olur doğumun... sezeryanda ki dikiş, bazı normal doğumlardan daha az oluyor dedi...
En yakın örne teyzem de iki doğumunu sezerya yaptıı ilkini epidural ikincisi spinal.. İkisinde de sezeryan nedeniyle hiçbir soun yaşamadı... Ertesi gün ayaktaydı...
İkinci doğumda spinal anestezi nedeniyle felaket bi başağrısı vardı... tek problem oydu....

spinalle epidural arasındaki farkı hiç bilmiyorum..genelde duyduğum hep epidural ama...

ay bide kanunlaşırmı bu sezeryan ya korkutmayın valla..yani şimdi ben sezeryan desem doktorum yapamayacakmıeyvahedigeldismile

merak etme , onlar bulurlar yine bir yolunu, sezeryan dan daha çok kaznıyorlar nasılsa, kılıfını hazırlarlar.:kahve:

hımm dese ellı kere deişir fıkırlerınız doğuma kadarkaydirigubbakcemile3

nese ben bıraz kestırem barii sonra görüşürüzz Şeniz

melek canım ayaklarını sıcak suya sok bu günün soğunu almıştır vücudun.
dün bende yollarda mahvoldum kayınvalideme giderken.
orada sancılandım ve ayaklarımı sıcak suya soktu kısa sürede ağrım sızım geçti...
eskiler biliyor valla :)

X