2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende kaçıyorum kızlar kendinize ve meleklerinize iyi bakın iyi akşamlar

kızlar çilekteki bebek odalarına baktım perdesi...duvar rafı.. çamaşırlığı.. 3kapılı dolabı ve büyüyen karyolası 2000 lira civarı...tabi burda ekstralarla 2000 lira..

kızlar çilekteki bebek odalarına baktım perdesi...duvar rafı.. çamaşırlığı.. 3kapılı dolabı ve büyüyen karyolası 2000 lira civarı...tabi burda ekstralarla 2000 lira..

evet canım çok güseller ama fiyatlar ölee
ya ben bebek odası diilde alırsam çileğin çocuk odalarından almayı düşünüorum
yanına da bi beşik şimdilik zaten bebekken yatağında yatan bebek yok ki
boşuna oda yapılıyo diğer türlü en azından ilk okulda bile yatabilir odasında
beşik ve oyun parkı eklersek çocuk odası daha mantıklı gelio bana

Canım geçmişi okudum güzelleşmişsin galiba bencede oğlun olacak senin kız çirkinleştirir oğlan güzelleştirir derlerya

benim suratım sarardı artık açlıktan çıkartmaktan aynaya bakasım gelmiyor

selam kızlar keyifler nasıl?bende herşey yolunda şimdilik...ay ne güzel mobilyalar falan konuşuluyor dört gözle bekliyorum alışveriş dönemlerini:)))

ben mobilya değilde kıyafet almayı çok istiyorum cinsiyeti merakla bekliyorum öğrensem hemen kıyafet alacam daha önceden kazaklar örmüştüm anne annesi patiklerini örmüştü daha önceden kıyafetler alıp saklıyordu elimizde olanlar bunlar

kızlar ya ben 2000 lira verip oda yapsam 8 9 ay sonra taşınıcam için içim acır ya

kızlar ya ben 2000 lira verip oda yapsam 8 9 ay sonra taşınıcam için içim acır ya

bence odaya gerek yok küçük beşik al biraz yerleştikten sonra odasını hazırla hem yaşını geçince büyük beşiğe yatırmak gerekiyor

bende yaza taşınacağım benim evim zor ısınıyor bebek için ev değiştireceğiz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…