- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
ben geldim cici anneler
fakat geçmişi okuyamadımm malumm bayaa uzamış :)))
inşiyisinizdiropuyorumnanaktan
hoşgeldinn.... iyyiiz çok şükür..sende iyisin inş?
hoşgeldinn.... iyyiiz çok şükür..sende iyisin inş?
lapacım cnm bende 6+5 gunlugum aramızda bır gun var:)
hamılelıgın nasl gecıyo?
slm kızlarr bugün dışardaydık kocişle bi beşik sordum 600 tl diyolar yawwww :1shok:
ay ne güzeelll canım benim.... benimki tam belli değil zaten... ölçümlere göre 6+4 dedi doktor ama... SAT la uyumsuzum...
Hamilleğim çok şükür iyi geçiyor.. hiç bir sıkıntım yok... bulantım falan da yok.. tek belirtim göğüslerdeki acı =)))
inşallah hep böyle devam eder :Saruboceq:
senin durumun ne? var mı bir sıkıntın? ilk bebek mi benim gibi?
cnm benım de ılk bebegım 26 yasımdayım..
sat:23 aralık senın sat?
halsızım ve mıdem sureklı kıyılıyo. bulantı daha yok ıns olmaz
carsamba dr gıtcem daha ultrasnda gormedm bakalım
aynı zamanlardayz paylasırz artık durumlarmızı cnm
benim SAT 29 Kasım =)) Ama doktor kese ölçümüne göre 24 Aralık dedi =) ona göre gidiyoruz işte...
ben kalp atışlarını duydum... ctesi günüde kontrole gittim.. gayet sağlıklı maşallah dedi.. 8mm olmuş =)))))))
bu hafta gebelik testlerini yaptıracağım.. istersen sende çarşamba aç karnına git.. gitmişken testlerini yaptırırsın.. ben toktum yoksa o gün bitecekti o işde
Mopsycim atlım 6 aylıkken alacaksan doğumdan önce al derim.. Çünkü bebek en civciki dönemindeyken sen mobilya araştırmalarına giremeyeceksin... Gezip dolaşıp araştırma yapamayacaksın....
Eee bi de mobilya eve gelince en az 1 ay mobilya kokusu oluyo...
Madem yatakodana da beşik sığmıyomuş bence odasını yap.... bi de sepet beşiklerden al... heryere koyabilirsin onları.. Benin yerim var ben ayalı alıcam ama sen ayaksız alabilirsin.. Yatağın kerarındaki komidinlerin üzerine bile koyabiliyorsun.....