ya evet işte o renksiz oldukları için sevmiyorum
mesela hamileler içinde organik bluz yapmışlar
ren yok eee ne anladım ben:))
renksiz hayattan... Evet şeker kendime hayatta almam heralde.ya eski bişey giymiş gibi gözüküyo.o yüzden bebişe ala ala bunumu aldın derler bide..bakcaz artık..
olumunekankayizsmile
Yaw bir de şey soracaktım ben size: Karar vereniniz ya da alanınız var mı bebişler için yataklardan? Normal mobilyalı yataklar mı tavsiye edildi, yoksa park yataklardan mı?
Kayınvalidem sürekli fikir değiştiriyor, bir ara park yatak alalım dedi, şimdi "istersen" mobilyalı yatak al diyor. Bu huyu beni çıldırtıyor. Bir sürü şey söylüyor sonra sanki hiçbir şey dememiş gibi "sen bilirsin artık" diyor. O zaman gözümün önüne bruce lee'nin dövüş sahneleri ve cüneyt arkının duvarları yıkması geliyor nedense.
Canım sanırım biz park yataklardan alcaz.çünkü herkes onları övüyor.satıcılar bile artık bunların tercih edildiğini söylüyor.sen kendinde bak araştır.yani kayınvalidene bırakma sadece.sonuçta siz kullancanız.o yüzden beğen o alsın :))
Kızlar pekı kundak yapmayı düşünüyomusunuz bebişlere???
Ben eskileri sevdiğim için yapcam:)) annemde yarım kundak filan yaparız diyo.tam yapmasakta.çünkü çocuğu tutma açısından tabi fazla sıkmadan yapılması iyi olur diyo.hemde bacakları vs düzgün olur diyo..ne bileyim eskiler yine az çok biliyo.ben yapcam yarım kundak.bide geçen e bebek mağazasında kendiliğnden kundaklı bi örtü görmüştüm.çok güzeldi.öle bişeylerde çıkmış.bi bakın isterseniz.yani günümüze modernize edilmiş gibi.ama gerçekten çok güzeldi..