- 15 Ağustos 2008
- 3.814
- 0
Valla anneler olmasa napardık özlemcim
bazen küssedde kavga etsekte onun yaptığını kimse yapmıyor canım... bir de içimde şu canı taşıyorum ya daha iyi anlıyorum onun neler hissettiğini...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla anneler olmasa napardık özlemcim
bazen küssedde kavga etsekte onun yaptığını kimse yapmıyor canım... bir de içimde şu canı taşıyorum ya daha iyi anlıyorum onun neler hissettiğini...
Bugünün kıymetini bilmemiz lazım kızlar tahminen 8 hafta sonra herşey çok zorlaşacak...
Ya ben umarım haziranda da çalışabilirim hayırlısıyla
oyyyy kızlar ben geldim geçmişi de anca bitirebildim.Offff çok kötüyüm ya gezmeye gittik ya biz şimdi ya ben orda acayip yedim çokk yedim şimdi oturduğum yerde duramıyorum sıkıntı yappıyor.Göbişte bir şişti ki...anaaaaam nefsime boğazıma hakim olamadım yemicem bidaha bu kadar....yayıldım yatıyorum:)))))
Evet vakite geldi kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp beni unutmayın bu akşam yatmadan dua edin bana ve bebişime
Ya herkes uyuyor mu ben 15 dk içinde çıkıcam akşam da gelemeyebilirim dua edin ne olur bana çok korkuyorum yarın için. İyi haberleri bir alsam
Didem canım hayırlı haberlerle gelirsin yarın
inşallah çok çok çok sağlıklıdır bebişinn.Gramını sormayı
unutma şekerim ben herkesi kaç haftalıkken kaç gram not ediyorum
sonra kendikimle karşılaştırıcamaklinialirimsmile
hadi bakalım yarın akşama bu saatlerden sonra bakarım yazarsan
tabi bir de ayrıntılı yaz şekerim olur mu hani doktoru falan da nasıl
davrandığını kaç dk kaldığını vs.ayyy çok şey istiyorum:)))
Evet vakite geldi kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp beni unutmayın bu akşam yatmadan dua edin bana ve bebişime
oyyyy kızlar ben geldim geçmişi de anca bitirebildim.Offff çok kötüyüm ya gezmeye gittik ya biz şimdi ya ben orda acayip yedim çokk yedim şimdi oturduğum yerde duramıyorum sıkıntı yappıyor.Göbişte bir şişti ki...anaaaaam nefsime boğazıma hakim olamadım yemicem bidaha bu kadar....yayıldım yatıyorum:)))))
:)) hoşgeldin cicim
ohh yarasın afiyet olsun desemmi ki kaydirigubbakcemile3
ben temmuz başını da iş yerinde geçirmeyi düşünüyorum :)))
Didem canım hayırlı haberlerle gelirsin yarın
inşallah çok çok çok sağlıklıdır bebişinn.Gramını sormayı
unutma şekerim ben herkesi kaç haftalıkken kaç gram not ediyorum
sonra kendikimle karşılaştırıcamaklinialirimsmile
hadi bakalım yarın akşama bu saatlerden sonra bakarım yazarsan
tabi bir de ayrıntılı yaz şekerim olur mu hani doktoru falan da nasıl
davrandığını kaç dk kaldığını vs.ayyy çok şey istiyorum:)))
KUZUM BİZİM SENLE SAT'LAR AYNI, 19+5 ŞUAN, BEN TEMMUZUN 2. YADA 3. HAFTASINDA AYRILCAM İZNE. BAKALIM HAYIRLISI İNŞ.SORUNSUZ DEVAM EDER DE.. :Saruboceq:
ayyy yanlış anlama şekerim art niyetli değilim ha çok merak ediyorum yane.ay ilahi defne:))
demek kaydedip kendininkiyle karşılaştırcanbayanssulusmile
hoşgeldin cnm afiyet bal şeker olsun yediklerin bebişne yarasın
görüşmek üzere cnm herşey güzel olucak merak etme dualarımız sizinle