- 2 Mart 2009
- 6.875
- 0
- 40
yok annem hala kayınvalidesi ile yaşayan ve çift taraflı yani hem eşten hem anasından çeken biriydi malasef...
zamanında ailesi bi hata yapıp vermiş bile bile
bile bile diyorum çünkü babam tek erkek ve 5 kız kardeşi var birde sürahi hanım gibi bir annesii babamda haliyle kız gibi yetişmiş annesi çalışma bizim paramız yeter der çalışmaz,evde yemek dahil her işe karışır cidden zordu annemin işi tabi evlenene kadar benimde öyleydi:)
ama bekarken zor oldugu çok doğru olduğu için annem hep sabretti çünkü tek çocugum canım .
şimdide evlendin bende dayanamıyorum artık dedi ve bu işe girişti ama babam şimdi pişmanın diye bir bana bi ona yalvarıyor.
ne olursa olsun baba işte onada kıyamıyorum ve annem bizim aramızda köprü idi biz anlaşamazdık ama melek annem sayesinde yine bir yol bulunurdu şimdi buda zor gözüküyor
bilmiyorum ya hayırlısı insallah...
hoşbulduk özlemcim bu arada giremediğim zamanlardan sonra geçmişi okumaya çalışıyorum ve bakıyorum çok fazla sayfa olmuş ve bu başarıda imza sana ait;:)
süpersin:)
angel kolanya alerjini bilmiyordum
sana daha iyi kampanyalar bulurum insallah
canımcım annenle babanın haklarında hayırlısı olsun ama şu bi gerçekki bi yaştan sonra artık dayanamıyorlar eskiden asıl çekmişim diye hayıflanıp duruyolar
dediğin gibi birde çoluk çocuk evlenince iyice bırakıyolar kendilerini..
tamam canım bende senden kampanya haberlerini beklicem Şeniz