Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yaa o bebeğe hasta olmamak mümkünmüüüü bayıldım bayıldımmmmmmm bendeee onlardan birer tane sipariş ettik bakalım kargonun gelmesine 4,5 5 ay var dahaaa :dance:
evet yaa o bebeğe hasta olmamak mümkünmüüüü bayıldım bayıldımmmmmmm bendeee onlardan birer tane sipariş ettik bakalım kargonun gelmesine 4,5 5 ay var dahaaa :dance:
:roflol: :roflol: :roflol: ama ne kargo demiiiiiiii:):)
canım,test sonucumda risk yok çok iyi,dün doktor bebeği inceledi yarım saat kadar bebekte ok.yalnız eşimde ve görümcemde kromozom sorunu var aileden gelen.görümcem 3 düşük yaptı en sonuncusu da 5-6 aylıkken oldu bebekte sorun olduğundan dolayı bana da amniyosentez dedi doktor.3 dk. bulmamasına sevindim.ben 10-15 dak. filan diye biliyodum rahatladım valla.doktora da dedım ıgneye bıraz alerjım var bayılabılırım fılan dıe elıme mudahale etmedıgın surece sorun yok bayılabılırsın dedı akannehir sırnaşık şey
geçmiş olsun arkadaşım... kasıktaki ağrı ile idrar testinin ne alakası varmış ki şaşırdım... sen yaptır dediyse yaptır tabi yine de...
çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım :))) sen de bebişin de iyidir inş. :)
Bu arada şeker yüklemesi ne zaman yapılıyormuş bilen duyan?
alemsin yaaa ben de düşünüyorum kek kek ne sipariş etmiş diye :roflol: :roflol: :roflol: yaaa şu bebeği ben de görmek istiyoruummmm nerde ooo
Bu arada şeker yüklemesi ne zaman yapılıyormuş bilen duyan?
Kıslarrr bebeği daha çok nerenizde ne tarafınızada hissediyorsunuz? bebek heryerde oynayabilir mi? her yere gidebilir mi karın bölgesinde :))) çok merak ediyorum araştırıyorum ama bulamadım bişi...
CANIM KEEK İSTEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ bilmiyorumkismile
Kıslarrr bebeği daha çok nerenizde ne tarafınızada hissediyorsunuz? bebek heryerde oynayabilir mi? her yere gidebilir mi karın bölgesinde :))) çok merak ediyorum araştırıyorum ama bulamadım bişi...
CANIM KEEK İSTEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ bilmiyorumkismile
tatlım ben genelde solumda hıssedıyorum vucudunu... ayaklarıda sagımda kalıyo yan yatıyo galıba cunku hep sagımı tekmelıyo... arada bıde saga gecıyo....