2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun canım.

afiyet olsun yarasın bebişineee

Evde kimse yok, ben de bunun nimetlerinden faydalanıyorum. Bir görseler uzanıp koparmaya çalıştığımı kıyametler kopar. Yok meyvadan değil, aşağı düşerim diye. Öndekilere ellemiyorum, ilerde akrobatik hareket yapamayacağım öndekileri tırtıklarım. Ondan onların canını bağışladım aklinialirimsmile

ay benimde cok canım istiyo ama bizim pazara daha gelmedi gelse ah bir gelse ben biliyorum ama kilo kilo yicem tuzlayıp tuzlayıp

slm kızlar nasılsınız? Uzun zamandır gelemiyordum inşallah herkes iyidir.
yarın organ taramamız var 3te ama ben çok huzursuzum geçen hafta karnımda olan garip şeyler bu hafta olmuyor korkuyorum eşimde geçen haftakiler bebeğimiz değildi diyor bilmiyorum bi bilsem hareket ettiğinde nasıl olucağını. tarif etsem acaba hisseden annelerden yardımcı olan olur mu

geçen hafta göbek deliğim acıyordu esnediğimde ve gerindiğimde şimdi geçti bide karnıma iğne batar gibi oluyordu yani ara ara bi 5 dk falan çok acı vermiyordu ama sanki biri iğneyle vuruyor kurcalıyor gibiydi şimdi geçti sizde hareketmiydi bu off ne zor ya

Hoşgeldin canım. Güzel bir hafta geçirmeni diliyorum. Yarın eminim bir şey çıkmayacak, herşey yolunda olacak (diyorum benim de cuma ayrıntılı ultrasonum var, kara kara düşünüyorum şimdiden).
Eşin bebeğin hareketlerinden ne anlar? O kasılmalar, hemen herkeste olur. Rahminle plesantanın eş zamanlı genişleyememesinden kaynaklanan kasılmalar yüzünden böyle hissediyorsun. Ben de bıçak saplanması gibi hissediyorum. Benim bebeğimin hareketleri ilklerde seyirme, sonrasında çimdiklenme, şimdilerde ise acısız tekme (dışardan izlenebilen) şeklinde. Bazen hem yumruk hem tepik yiyorum.

ay benimde cok canım istiyo ama bizim pazara daha gelmedi gelse ah bir gelse ben biliyorum ama kilo kilo yicem tuzlayıp tuzlayıp

Hee anladım. O pazara gelsin ben de kilolarca yiyeceğim. Ama benim telef ettiğim ağaç o ağaçtan değil ne yazık ki.

aspirincim olumsuz bi durum oldugunu sanmiyorum benim ikinci bebegim oldugu halde hareketlerini 21. haftada hissetmeye basladım, bazı gunler fazla oynamıyor bebekler merak etme

şimdi şimdi karıncalanma gibi bi şeyler var ama off ya allahım yarın bi görsem tekmelerini sonra bekliyicem telaşsız bebeğimin tekmelemesini ama sanırım acı vermez bebeğin hareket etmesi dimi ya

şimdi şimdi karıncalanma gibi bi şeyler var ama off ya allahım yarın bi görsem tekmelerini sonra bekliyicem telaşsız bebeğimin tekmelemesini ama sanırım acı vermez bebeğin hareket etmesi dimi ya

Çok dinleme kendini... 19. haftada biraz acı verebilir ya da hiç vermez. O bebeğinin hangi pozisyonda durduğuna bağlı. Rahat ol biraz tatlım. Daha ilerki haftalarda neler neler hissedeceksin. Geceleri kaldıracak, yerini beğenmeyecek, o beğenene kadar uykulu uykulu döneceksin habire.
Neyse yarın görürsün nasılsa hareket ettiğini için rahatlar.

benim canımda şekere batırılarak yenen meyveden istiyor, gerci cıktı ama hormonlu dye almak istemiom

Ayyy ne güzel ya, ben de dövmeye bayılırım. Ama eşim karşı maalesef. İsim de çok güzelmiş canımcım. Hadi hayırlısı bakalım. zemuszemus

benim canımda şekere batırılarak yenen meyveden istiyor, gerci cıktı ama hormonlu dye almak istemiom

Şifreli konuşuyoruz ne komik :roflol: :roflol: :roflol: . Evet bizim pazarda da çıkmış, eşşek kadar. İstemedim eciş bücüş şeyleri. Az daha beklemek lazım. Mayısta hepsi raflara gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…